Begeleider Angeren 3 & 4

Locatie
Eefde
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
18 april 2019
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Wij zijn opzoek naar een begeleider.

 

Wat ga je doen?

Je begeleid en ondersteund onze cliënten, waarbij sprake is van een licht verstandelijke handicap en psychische en/of gedragsproblemen, in hun dagelijkse leven. Dit doe je vanuit een individueel behandelplan van de cliënt. Het behandelplan ontwikkel je samen met de cliënt, verwanten en behandelaar. Met je enthousiasme weet je de cliënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling 

Zo werken wij:

Bij Trajectum werk je nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s van Angeren 3 & 4 zijn betrokken, gezellig en houden van een uitdaging. Daarnaast werk je samen met andere begeleiders, behandelaren, verpleegkundigen en psychiaters. Je mag je binnen Trajectum verder ontwikkelen, intern bieden wij verschillende cursussen aan.

 

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding;
  • in het bezit is van een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal MBO-niveau, aangevuld met werkervaring in het beroepenveld;
  • communicatief vaardig is en adequaat kan omgaan met conflictsituaties;
  • een positieve bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het team

Dit kan jij van ons verwachten:

  • een contract van 24-36 uur per week ;
  • een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • een contract voor in eerste instantie de duur van één jaar, met mogelijke omzetting in onbepaalde tijd (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt)

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Janine Bierhof te bereiken op 06-30604325. 

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via de button ‘solliciteren’, vóór 19 april  a.s., via de website van Trajectum (www.trajectum.info).


Printer Friendly, PDF & Email