Begeleider Klinisch Behandelen

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Parttime

Gehandicaptenzorg, psychiatrie of justitie? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!
Wil jij van toegevoegde waarde zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag? En wil je graag werken in een hecht team waarin je altijd op elkaar kunt terugvallen? Dan is werken bij Trajectum iets voor jou!

Onze organisatie
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVB). Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrondof een gedwongen maatregel. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om mee tedoen; te wonen, te werken, te leven in de maatschappij. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land.

Locatie Boschoord
Op locatie Boschoord zijn Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) De Beuken en ’t Wold gevestigd. Op Boschoord worden cliënten behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. FPK de Beuken is er met name voor cliënten die een strikt gesloten behandelsetting nodig hebben. Hieronder vallen TBS, PIJ, RM (Rechterlijke Machtiging) en overige strafrechtelijke titels. ’t Wold heeft besloten en open afdelingen. Hier vindt een vervolgbehandeling plaats, waarin stapsgewijs integratie in de samenleving meer op de voorgrond komt.  Daarnaast heeft ’t Wold een zorgboerderij waar cliënten wonen en werken.

Wat ga je doen?
Als Begeleider ga je aan de slag in één van de teams op de locatie Boschoord. Op basis van jouw kwaliteiten en persoonlijke voorkeur zoeken we het team dat het beste bij jou past. Op de locatie werk je samen in een hecht en informeel team waar veel oog is voor jou als persoon. Hier wordt veel aandacht aan besteed, omdat je dit werk niet alleen kunt!

Je verantwoordelijkheden zijn gericht op het bieden van begeleiding en het uitvoeren van de behandeling, observatie en dagelijkse zorg van de cliënten. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de cliëntplannen. Als begeleider ben je medeverantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het cliëntplan. Om de cliënt zo optimaal mogelijk te begeleiden heb je nauw contact met je collega begeleiders, de behandelaar, de agogische werkbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en cliëntenadministratie. Boschoord is een locatie waar 24 uurs zorg voor cliënten wordt geboden. Voor deze functie betekent dit dat het werken van onregelmatige diensten aan de orde is.

Wij bieden jou

 • een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en er veel doorgroeimogelijkheden geboden worden;
 • aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling in de vorm van scholing, training en coaching;
 • salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 40 en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • in eerste instantie een jaarcontract waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
 • een groep enthousiaste collega’s die met elkaar streven naar vooruitgang.

 Wij vragen van jou

 • dat je 24 tot 36 uur per week beschikbaar bent;
 • een afgeronde Mbo-opleiding niveau 4 bij voorkeur richting SAW, MMZ of Verpleegkunde;
 • ervaring met het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • dat je beschikt over accuratesse en goede sociale- en communicatieve vaardigheden; 
 • dat je een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënten;
 • dat je een flexibele, evenwichtige persoonlijkheid bent, in staat bent tot zelfreflectie en adequaat  weet om te gaan met conflictsituaties; 
 • dat je bereid bent om ’s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken.

Sollicitatieprocedure
Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 06-30324802. Een mail sturen kan ook, naar aligtenberg@trajectum.info. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Albert Ligtenberg). Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch, via de app of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk, klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.

 


Printer Friendly, PDF & Email