Begeleider (vakantiewerk)

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
28 juni 2019
Werkuren
Parttime

Doe jij een opleiding op mbo- of hbo-niveau in de richting van SAW, AW, AB, CIOS, PABO, MWD, SPH/SOCIAL WORK of HBO-V? En zou jij tijdens je vakantie graag ervaring op doen in je vakgebied en daarnaast lekker bij willen verdienen? Dan heeft Trajectum in Boschoord de vakantiebaan voor jou!

Trajectum behandelt en begeleider mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedragen. Een gedeelte van deze mensen heeft een achtergrond met jusititie en een deel van de begeleiding bij Trajectum vindt dan ook in een gesloten setting plaats. Een complexe en uitdagende doelgroep dus waarvoor je stevig in je schoenen moet staan! Als vakantiewerker bij Trajectum werk je nauw samen met de begeleiders en persoonlijk begeleiders van de groep. Samen met hen begeleidt je de cliënten volgens een vastgesteld programma. Naast het werken met de cliënten heb je ook administratieve en huishoudelijke taken. Kortom; afwisselend werk in een uitdagende omgeving!

 

Wij zijn op zoek naar jou als jij

  • minimaal 32 uur per week wilt werken;
  • 20 jaar of ouder bent;
  • je aansluitend 4 tot 6 weken beschikbaar bent in de zomer;
  • je graag ervaring op wilt doen met de doelgroep SGLVB;
  • je bereidt bent om in de avonden en weekenden te werken;
  • je stevig in je schoenen staat;
  • je een enthousiaste en flexibele persoonlijkheid bent!

 

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag solliciteren?

Neem dan contact op met onze teammanager Albert Ligtenberg. Je solliciteren door te bellen of te whatsappen naar 0630588400. Je kunt ook solliciteren via onderstaande button, dan zal er contact met jou opgenomen worden. De zomer is al in zicht, dus wacht niet te lang met solliciteren naar deze uitdagende vakantiebaan!

 

 

 

 

 

 


Printer Friendly, PDF & Email