Begeleiders Flexpool (Klinisch Behandelen Oost)

Locatie
Rekken
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Wil jij erg graag werken als begeleider, maar ben jij beperkt beschikbaar, nog bezig met je studie of wil je flexibel inzetbaar zijn i.v.m. de regie op je eigen agenda? Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Wij zijn namelijk voor onze locatie in Rekken (en Eefde) op zoek naar

Begeleiders Flexpool  

Uren in overleg

Waar ga je werken?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan cliënten met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags- of forensische problematiek. Deze zorg wordt geboden in het noorden en oosten van het land. Berkelland is een gesloten behandelsetting te Rekken. Het Mastler is een besloten én open behandelsetting binnen onze locatie te Eefde. Als flexmedewerker wordt je ingezet op de verschillende behandelafdelingen of bij werk & activiteiten.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s begeleid je een groep cliënten volgens een vastgesteld programma. Op iedere afdeling en op ieder moment is er altijd wel iets te doen en door jouw proactieve werkhouding pak je snel werkzaamheden op. Vanuit je expertise lever je een bijdrage aan observatie en overdracht en onderhoud je contact met je collega’s op de groep. Dankzij jouw stevige persoonlijkheid kun je goed omgaan met de doelgroep en weet je hen te motiveren in hun dagelijkse activiteiten.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid. Uiteraard ben je flexibel en pas jij je makkelijk aan in verschillende situaties. Je hebt gevoel voor de doelgroep en weet op professionele manier met hen om te gaan. Daarnaast ben jij een echte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Ondanks dat jij niet altijd in hetzelfde team zit, kan het team wel op jou bouwen. Je bent daarnaast in het bezit van een diploma op MBO-4 of HBO niveau in de richting van SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH, Social Work of Verpleegkunde. Je bent minimaal 21 jaar oud. Zit jij in je laatste studiejaar van je HBO-opleiding, schroom ook dan niet om te reageren en te kijken welke mogelijkheden we elkaar kunnen bieden.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • flexibiliteit richting jou;
  • de mogelijkheid om te werken met een zeer uitdagende doelgroep;
  • de mogelijkheid om door te stromen naar andere functies binnen de organisatie;
  • trainingen en cursussen, bijvoorbeeld ‘Agressie Conflict Hantering’ en ‘Basisscholing Medicatie’;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • uren in overleg.

Zien we jou snel?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 0629181334. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Rene Brands). Een mail sturen kan ook, naar rbrands@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk, klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.


Printer Friendly, PDF & Email