Begeleiders ('t Flier)

Locatie
Eefde
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 maart 2019
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega op afdeling Flier? En wil je snel weten of dit iets voor jou is? 

Je staat aan de wieg van een zeer vernieuwend project! Binnen het Flier bieden we een uniek zorgaanbod, lerend en samenwerkend met ASVZ, Pluryn, het Zorgkantoor en het CCE.

Binnen de sector Specialistisch Verblijf Oost, op de locatie Groot Hungerink in Eefde , zijn we gestart met afdeling ‘t Flier, waar gewerkt wordt vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

We zoeken Begeleiders, voor gemiddeld 28,8 uur per week, die: 

 • Stevig in hun schoenen staan, zowel fysiek als mentaal
 • Kunnen omgaan met teleurstellingen
 • Zowel weerbaar als doorzetters zijn
 • Beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken en goed zijn in het oplossen van problemen
 • Beschikken over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.  

Verder verwachten we datje beschikt over een afgeronde (agogische) MBO opleiding niveau 4, zoals bijvoorbeeld MMZ, SPW of SAW, minimaal 21 jaar bent en uiteraard affiniteit hebt met de doelgroep. 

De werkzaamheden:

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag, met complexe gedragsproblemen, in hun dagelijks leven. Bij de begeleiding gebruik je een specifieke behandelmethodiek waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple C.

Als je meer wilt weten over de functie en de doelgroep, neem dan contact met ons op.

Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 40
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap Bolier, Teammanager, op telefoonnummer 06-52068582, of met Lennard Vaandrager, Coördinerend Begeleider, op telefoonnummer 06-83481732.

Solliciteren:

Als jij je interesse kenbaar maakt, bij genoemde contactpersonen of via onze website, dan zullen wij z.s.m. een kennismakingsgesprek met je plannen.

Sollicitaties via de website van Trajectum:www.trajectum.nl.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Printer Friendly, PDF & Email