Begeleiders/Persoonlijk begeleiders (Appelscha)

Locatie
Appelscha
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

 

 

Vind jij het geweldig om kwetsbare mensen te begeleiden zodat ze een goed leven leiden? Dan kun jij aan het werk bij Trajectum in Appelscha!

In de buurt van Appelscha bevinden zich de locaties Zeuvenakkers, Streekerhof en Ravenswoud met 93 cliënten, die wonen, werken en recreëren in een setting die varieert van meer open tot gesloten. Er wordt begeleiding en behandeling geboden aan psychiatrisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen en/of waar na behandeling blijkt dat een reguliere setting niet past bij de intensiteit van de ondersteuningsvraag. De aanpak is gericht op "herstel van het gewone leven" waardoor de cliënt zijn 'onbegrepen' gedrag minder hoeft te laten zien. Door middel van activiteiten wordt houvast geboden op de vier competentiegebieden zelfzorg, zorg voor de eigen woning/kamer, werk/scholing en vrije tijd. Dit alles is gericht op kwaliteit van leven en "samen doen" is het motto.

Lijkt deze complexe problematiek jou interessant en zie jij het als uitdaging om voor deze mensen van toegevoegde waarde te zijn? Dan willen we graag in contact komen met jou!

Wij zijn op zoek naar:

  • Begeleiders; afgeronde MBO 4 opleiding in een sociaal maatschappelijke en/of zorg richting.
  • Persoonlijk begeleiders; afgeronde HBO opleiding in een sociaal maatschappelijk en/of zorg richting.

We hebben mogelijkheden op diverse afdelingen. Samen kijken we welke afdeling het beste bij jouw capaciteiten en interesses past.

BEL OF APP  06 - 83668847

Je hebt dan direct contact met één van onze Teammanagers. Vervolgens kun je binnen een week onze collega's spreken. Als we het samen eens zijn, dan krijg je direct een contract voor het aantal uren dat we dan overeenkomen. Je kunt ook eerst een dag mee te draaien, zodat je kunt kijken of dit iets voor je is. We bespreken samen met je wat er mogelijk is. Aan het einde van de meedraaidag laten we je meteen weten of er (wederzijdse) interesse is om met elkaar in zee te gaan.

Solliciteer je liever via de website dan is dat is ook mogelijk. Klik dan op de button 'solliciteer direct' om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.


Printer Friendly, PDF & Email