GZ-Psycholoog (Regiebehandelaar) KBN

Locatie
Boschoord
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Fulltime

Ben jij een GZ Psycholoog en wil je graag werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en zo bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie? Dan maakt Trajectum graag kennis met jou!

GZ-psycholoog (Regiebehandelaar)
Boschoord, uren in overleg

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op onze mooie locatie Boschoord. Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. Een deel van de cliënten verblijft onder een strafrechtelijke titel. De behandeling richt zich op het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag. De behandeling wordt op verschillende beveiligingsniveaus geboden. In multidisciplinair teamverband worden behandeltrajecten uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog voer je regie over de integrale behandeling van onze cliënten en ben je eindverantwoordelijk voor deze behandeling. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het multidisciplinaire behandelteam. Zij geven samen met jou uitvoering aan de diagnostiek en behandeling van de individuele cliënt op basis van een op maat gemaakt behandelplan. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.
Als regiebehandelaar werk je daarnaast samen met een medebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling.
Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat zeggen je collega’s?

Werken bij Trajectum is ontzettend divers en uitdagend. Vanuit passie en gedrevenheid gaan we tot het uiterste om iedere cliënt passend maatwerk te leveren. Omdat je te maken hebt met meervoudige problematiek van de cliënt is Trajectum een werkomgeving waar je jezelf blijf ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • een opleiding op academisch niveau;
  • een registratie als GZ-psycholoog in het BIG register;
  • aantoonbare affiniteit en werkervaring met de doelgroep licht verstandelijk beperkt, bij voorkeur in combinatie met GGZ- en forensische expertise;
  • enthousiasme, ambitie en professionaliteit;
  • een stevige persoonlijkheid met creativiteit relativeringsvermogen om daar waar de standaard niet toereikend is, tot ‘out-of-the-box’ oplossingen te kunnen komen.

Wat kun je van ons verwachten?

  • een uitdagende werkomgeving waarin ruime mogelijkheden zijn om mee vorm te geven aan het continu verbeteren van de kwaliteit van zorg;
  • samen met jou kijken we graag naar hoe we jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten kunnen verbinden aan je werkzaamheden;
  • een multidisciplinair team dat net als jij gaat voor de beste kwaliteit van zorg;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg;
  • een organisatie die wil investeren in het ‘boeien en binden’ van haar medewerkers.

En nu?

Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. We staan altijd open voor een kennismaking op onze locatie in Boschoord. Solliciteren kan via de sollicitatiebutton.
Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met mevrouw C. (Caro) van Emmerik op 0561 – 422222 of 06 – 51765954 (Manager Behandelzaken Klinisch Behandelen Noord).

 


Printer Friendly, PDF & Email