GZ-Psycholoog (Zutphen)

Locatie
Zutphen
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

“Ik hou van uitdagingen. Dat maakt dat ik juist deze doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking en zware gedragsproblemen, heel interessant vind. Bij hen moet je op zoek naar hele eenvoudige oplossingen om iets te bereiken. Met  ingewikkelde oplossingen kunnen zij niet uit de voeten.”

Ben jij net als Rosa een GZ-Psycholoog die niet snel terugdeinst voor een flinke uitdaging? Ben je authentiek, betrokken en wil je niets liever dan onze kwetsbare doelgroep verder helpen? Dan hebben we de prachtige functie voor jou!

GZ Psycholoog

32-36 uur, Zutphen

Als GZ-Psycholoog heb jij het goed voor elkaar! Met de keuze uit honderden vacatures heb jij natuurlijk maar één vraag; waarom wil ik bij Trajectum werken?

Om hier antwoord op te geven hebben wij de 5 belangrijkste redenen voor je opgesteld:

1.    De doelgroep

Uiteraard de meest belangrijke reden om bij Trajectum te werken; onze doelgroep. Het is niet de makkelijkste doelgroep. Complexe gedragsproblemen, hechtingsproblemen, vertrouwensproblemen en agressie zijn hier aan de orde van de dag. En juist hierom werken de medewerkers van Trajectum het liefst met deze doelgroep. Hen, hoe uitzichtloos de situatie soms ook lijkt, vooruit helpen. Echt van toegevoegde waarde zijn voor mensen die zichzelf soms geen enkele waarde toekennen!

2.    De functie inhoud

Als GZ’er bij Trajectum heb je een diverse, vrije rol waarin je waarschijnlijk veel van je opgedane kennis en ervaring in kwijt kunt. Je bent verantwoordelijk voor supervisie, het opstellen van het behandelplan van de cliënt, de aansturing van het multidisciplinaire team en je denkt actief mee in de nieuwe zorgmethodieken. Daarnaast heb je in je rol ook veel contact met de cliënt. In de vorm van individuele en groepssessies ben je nauw betrokken bij de behandeling.

3.    Het werkveld

Het werkveld van Trajectum bevindt zich op het snijvlak van gehandicaptenzorg, GGZ en forensische zorg. Dit geeft jouw werk als GZ-Psycholoog een bijzondere dimensie en maakt dat je soms erg creatief en vooruitstrevend te werk moet gaan. Samen met je collega’s op zoek naar de beste oplossingen voor de cliënt en maatschappij.

4.    Teamwork

Het werk van GZ-psycholoog doe je niet alleen. Sterker nog, jij hebt je team ontzettend hard nodig om de stapjes vooruit met de cliënten te behalen. Het team in Zutphen is een betrokken en gepassioneerd team. En dit wordt ook van jou als GZ-Psycholoog verwacht. Samen de schouders eronder en een open feedbackcultuur! Als GZ-Psycholoog ben jij een verbinder binnen het team, maar ook richting de rest van de organisatie. 

5.    Je eigen ontwikkeling

Trajectum is een toonaangevende organisatie in het werkveld (SG)LVB. Met een eigen kenniscentrum, landelijke samenwerking en bijzondere leerstoel aan de Radboud Universiteit van Nijmegen is Trajectum continu bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van de zorginhoud. En als GZ-Psycholoog bij Trajectum krijg je veel ruimte om ook jezelf inhoudelijk verder te ontwikkelen in het vakgebied. De organisatie beschikt o.a. over opleidingsplaatsen tot klinisch psycholoog/psychotherapeut.

Enthousiast geworden?

Mooi! We maken heel graag kennis met je. Je kunt reageren door je cv op te sturen via de button 'solliciteer direct' of door te bellen naar Barbara Bertina (Manager Bedrijfsvoering en Behandeling) te bereiken op 06-51841502.

Mocht je niet direct willen solliciteren, maar wel graag meer informatie ontvangen, neem dan ook vrijblijvend contact op met Barbara. Op deze pagina vind je meer informatie over de sector en de verschillende locaties in regio Oost.


Printer Friendly, PDF & Email