Medewerker Nachtdienst wakker (Berkelland)

Locatie
Rekken
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
06 november 2019
Werkuren
Parttime

Gehandicaptenzorg, psychiatrie of justitie? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!

Wil jij van toegevoegde waarde zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag? En wil je graag werken in een hecht team waarin je altijd op elkaar kunt terugvallen? Dan is werken bij Trajectum iets voor jou!

Onze organisatie
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVB). Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond of een gedwongen maatregel. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om mee te doen; te wonen, te werken, te leven in de maatschappij. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land.

Locatie Berkelland
Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Binnen de sector ‘Klinisch Behandelen Oost’ is locatie ‘t Mastler in Eefde onderdeel van het Orthopedagogisch Behandelcentrum (OBC). Het bestaat uit vier behandelgroepen, (waarvan drie besloten) voor in totaal 28 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de locatie in Rekken een enthousiaste

Medewerker Nachtdienst (wakker)

gemiddeld 20 uur per week

Kernactiviteiten

De werkzaamheden zijn gericht op de begeleiding van mensen met een lichte verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag. De begeleiding en zorg bied je aan in overeenstemming met het zorgplan van de cliënt. Als nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de rust en veiligheid van de cliënten ’s nachts.

Wij zoeken een collega die:

  • beschikt over een stevige persoonlijkheid en een cliëntgerichte werkhouding;
  • een afgeronde passende opleiding op MBO niveau heeft op niveau 4 (bijv. SPW);
  • in bezit is van een BHV-diploma;
  • affiniteit heeft met de doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt);
  • communicatief vaardig is en adequaat kan omgaan met conflictsituaties;
  • beschikt over een flexibele instelling en met een zekere onbevangenheid tegen het werken in de nachtelijke uren aankijkt.

Wat kan jij van ons verwachten:

  • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep;
  • een contract van gemiddeld 20 uur per week;
  • salaris conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 40;
  • een contract, in eerste instantie, voor 1 jaar.

Sollicitatieprocedure:

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Doe dit dan vóór 7 november as. Bel of app naar 06-82089252. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Carmen Luijken). Een mail sturen kan ook, naar cluijken@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk. Klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.

 


Printer Friendly, PDF & Email