Persoonlijk Begeleider (Klinisch Behandelen Oost)

Locatie
Rekken
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Gehandicaptenzorg, psychiatrie of justitie? Bij Trajectum hoef je niet te kiezen!

Wil jij van toegevoegde waarde zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag? En wil je graag werken in een hecht team waarin je altijd op elkaar kunt terugvallen? Dan is werken bij Trajectum iets voor jou!

Onze organisatie

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrondof een gedwongen maatregel. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om mee te doen; te wonen, te werken, te leven in de maatschappij. Onze locaties zijn in het noorden en oosten van het land.

Locatie Berkelland

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Binnen de sector ‘Klinisch Behandelen Oost’ is locatie ‘t Mastler in Eefde onderdeel van het Orthopedagogisch Behandelcentrum (OBC). Het bestaat uit vier behandelgroepen, (waarvan drie besloten) voor in totaal 28 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider ga je aan de slag in één van de teams op de locatie Berkelland. Op basis van jouw kwaliteiten en persoonlijke voorkeur zoeken we de locatie die het beste bij jou past. Op een locatie werk je samen in een hecht en informeel team waar veel oog is voor jou als persoon. Hier wordt veel aandacht aan besteed, omdat je dit werk niet alleen kunt!

Je verantwoordelijkheden zijn gericht op het coördineren en uitvoeren van de behandeling en begeleiding, observatie en dagelijkse zorg van de cliënten. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de cliëntplannen. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het cliëntplan. Om de cliënt zo optimaal mogelijk te begeleiden heb je nauw contact met je collega begeleiders, de behandelaar, de agogische werkbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en cliëntenadministratie.

Wij bieden jou 

 • een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen en er veel doorgroeimogelijkheden geboden worden;
 • aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling in de vorm van scholing, training en coaching;
 • salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 45 (persoonlijk begeleider) en een eindejaarsuitkering van 7,05%;
 • in eerste instantie een jaarcontract waarbij onze intentie uitgaat naar een samenwerking voor de lange termijn;
 • een groep enthousiaste collega’s die met elkaar streven naar vooruitgang.

Wij vragen van jou

 • dat je 24 tot 36 uur per week beschikbaar bent;
 • een afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur richting SPH, Social Work, MWD, Pedagogiek of Verpleegkunde;
 • ervaring met het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • dat je beschikt over accuratesse en goede sociale- en communicatieve vaardigheden; 
 • dat je een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënten;
 • dat je een flexibele, evenwichtige persoonlijkheid bent, in staat bent tot zelfreflectie en adequaat  weet om te gaan met conflictsituaties; 
 • dat je bereid bent om ’s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken.

Sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag reageren? Bel of app naar 0629181334. Je hebt dan contact met één van onze teammanagers (Rene Brands). Een mail sturen kan ook, naar rbrands@trajectum.info. Er zal op korte termijn een gesprek worden gepland en de mogelijkheid worden geboden om een dienst mee te draaien. Wat ons betreft ben je, bij wederzijdse interesse, meteen welkom! Heb je eerst nog vragen, dan kunnen we deze uiteraard eerst telefonisch of via de mail doornemen. Solliciteren via de website is ook mogelijk, klik dan op de paarse button om het sollicitatieformulier te doorlopen en jouw cv en motivatiebrief te uploaden.


Printer Friendly, PDF & Email