Persoonlijk Begeleider (PRO)

Locatie
Eefde
Type
Onbepaalde tijd
Sluitingsdatum
04 augustus 2018

Binnen de sector Specialistisch verblijf oost, op de locatie Groot Hungerink,  gaan we starten met  een nieuwe afdeling, waar  gewerkt zal worden vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

Trajectum zoekt, voor het team van november, een

Persoonlijk Begeleider

voor onze nieuw te openen afdeling op de locatie Groot Hungerink in Eefde. Aantal uren in overleg (minimaal 32 uur per week).

 

De werkzaamheden:

Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van verstandelijk beperkte cliënten met complexe gedragsproblemen. Dit doe je aan de hand van Triple-C: een behandelmodel waarin het erom gaat dat de cliënt vooral het gewone leven ervaart. Als persoonlijk begeleider lever je een actieve bijdrage aan de organisatie van werkzaamheden en het vertalen van beleid naar individuele zorgplannen voor de cliënten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgplan en ook de bijbehorende administratieve taken. Je neemt deel aan het overleg en zorgt voor een goede overdracht van informatie. Samen met cliënten zorg je ervoor dat de woongroep goed functioneert. Je werkt intensief samen met je collega begeleiders, teammanager en behandelaar.  Je wordt aangestuurd  door de teammanager. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s uit andere disciplines en met het netwerk van de cliënten.

Je werkt in wisselende diensten, waaronder ook slaapdiensten, op basis van een jaarrooster.

Wij verwachten van jou dat je:

 • Stevig in je schoenen staat zowel fysiek als mentaal
 • Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Beschikt over een afgeronde (agogische) HBO opleiding, zoals bijvoorbeeld SPH of MWD
 • Minimaal de leeftijd van 21 jaar hebt.
 • Affiniteit met de doelgroep
 • Zelfstandig werkt en goed bent in het oplossen van problemen
 • Beschikt over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.

Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert
 • Traject voor scholing en teambuilding in de eerste maand
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

Locatie:

Er wordt een nieuwe afdeling geopend op het terrein van de locatie Groot Hungerink, aan de Meijerinkstraat 12 in Eefde. De eerste cliënten zullen hier vanaf medio oktober gaan wonen.

Informatie:

Voor meer informatie kun je, t/m 26 juli, contact opnemen met Miriam Schuijer, Teammanager en projectleider. Telefoonnummer 06-51050726 (woensdag afwezig).

Na 26 juli kun je contact opnemen met Charles Jansen, P&O Adviseur, op telefoonnummer 06-46178706.

 

Solliciteren:

Sollicitaties, uiterlijk 5 augustus 2018, via de website van Trajectum:www.trajectum.info.

 

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd op 14 en 15 augustus.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten

voorrang genieten in de selectieprocedure.

 

 


Printer Friendly, PDF & Email