Psycholoog / Orthopedagoog - Medebehandelaar (Berkelland)

Locatie
Rekken
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
22 september 2019
Werkuren
Parttime

Ben jij een Psycholoog of Orthopedagoog en wil je graag werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en zo bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie? Dan maakt Trajectum graag kennis met jou!

Psycholoog / Orthopedagoog (Medebehandelaar)

Locatie Berkelland in Rekken, 28-32 uur per week voor zwangerschapsvervanging met een mogelijke verlenging

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen de sector Klinisch Behandelen van Trajectum, op onze mooie locatie Rekken. Hier worden cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag behandeld. Een deel van de cliënten verblijft onder een strafrechtelijke titel. De behandeling richt zich op het voorkomen van recidive en het terugdringen van risicovol (forensisch) gedrag. De behandeling wordt op verschillende beveiligingsniveaus geboden. In multidisciplinair teamverband worden behandeltrajecten uitgevoerd.

Wat ga je doen?

Als medebehandelaar geef je samen met de regiebehandelaar (GZ-psycholoog) vorm aan  de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. Hierbij behoren ook administratieve taken binnen het behandelproces. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Als medebehandelaar werk je samen met de regiebehandelaar en een teammanager en zijn jullie samen verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling.

Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat zeggen je collega’s?

“Trajectum is een organisatie waar je erg veel kunt leren. De diversiteit van de problematiek bij de cliënten maakt dat je, ook als medebehandelaar, op veel verschillende vlakken ervaring op doet. Het is de uitdaging om juist voor deze mensen op zoek te gaan naar creatieve oplossingen die wel effect hebben!”

Wat breng je mee?

  • een opleiding op academisch niveau ( psychologie, orthopedagogiek);
  • je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep licht verstandelijk beperkt;
  • een stevige persoonlijkheid, enthousiast en leergierig;
  • een teamspeler.

Wat kun je van ons verwachten?

  • een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum;
  • een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg schaal 60;
  • een organisatie die wil investeren in het ‘boeien en binden’ van haar medewerkers.

Zien we jou binnenkort?

Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan. Je kunt reageren door je cv naar ons op te sturen via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer informatie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met mevrouw J. (Jolande) Sak via 06 – 13 04 33 33 (Manager Bedrijfsvoering).


Printer Friendly, PDF & Email