Slaapwacht (Rekken)

Locatie
Rekken
Type
Onbepaalde tijd
Sluitingsdatum
05 augustus 2018
Werkuren
Fulltime

Krijg je positieve energie van een dynamische werkomgeving?  Dan hebben we voor jou de juiste uitdaging.

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot

en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslaving problemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd.

Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 65 cliënten. We bieden vanuit de zorglijn agressie en verslaving de verschillende behandelmodules en trainingen aan. Daarnaast is er een afdeling voor werk & activiteit en vrijetijdsbesteding.

 

 Wij zoeken voor de locatie te Rekken, per direct, een

 

Slaapwacht (contract van 10 uur p.w./ gemiddeld 3 nachten per week)

De functie:

Je bent mede verantwoordelijk voor de rust en veiligheid 's nachts van de cliënten binnen het gebouw onder eindverantwoording van de nachtdienst. Je slaapt op de locatie.

Wij verwachten van jou dat je: 

  • Beschikt over een BHV diploma.
  • Over een stevige persoonlijkheid beschikt
  • Affiniteit hebt met de doelgroep.
  • Begrippen als oplettendheid, nauwkeurigheid en opmerkzaamheid kunt toepassen bij het observeren van onze cliënten en bij het controleren van de gebouwen.
  • Beschikt over een flexibele instelling en met een zekere onbevangenheid tegen het werken in de nachtelijke uren aankijkt.

 

Wat kan jij van ons verwachten:

  • Een prettige werksfeer.
  • Salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 25.
  • Een dienstverband voor in eerste instantie de duur van 1 jaar.
  • Diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Liesbeth Krul, Teammanager KBO locatie Berkelland, telefoonnummer is: 088-9296608 of 06-52386087

Sollicitaties, vóór 6 augustus 2018 via de website van Trajectum: www.trajectum.info

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bij voorkeur mensen die per direct inzetbaar zijn nodigen wij uit te solliciteren

 

 


Printer Friendly, PDF & Email