Specialist Intensieve Begeleiding

Locatie
Boschoord
Sluitingsdatum
23 november 2019
Werkuren
Fulltime

Heb jij ervaring in de begeleiding van specifieke doelgroepen en zoek je naar verdieping in je werk? Dan hebben wij de juiste vacature voor je. Vanwege het opzetten van een uniek pilot project hebben we ruimte voor ervaren begeleiders. Toe aan een uitdaging? Lees dan snel verder.

Van Boeijen, Talant, Trajectum en De Zijlen gaan meer samenwerken op het gebied van  intensieve zorg en begeleiding. Voor een uniek project zijn we op zoek naar ervaren (persoonlijk) begeleiders. In deze nieuwe setting wordt een cliënt van intensieve behandeling naar een duurzame woonlocatie begeleid. Deze cliënt heeft een complexe zorgvraag waarvoor een meervoudig disciplinair team wordt opgesteld.

Zo ziet je werkplek er uit
In deze nieuwe setting wordt gestart met een 2-op-1 begeleiding en wordt toegewerkt naar plaatsing met andere cliënten; hierbij wordt gebruik gemaakt van de ASS wijzer. De zorgvraag van de cliënt vraagt om een unieke aanpak, waarbij empathisch vermogen, stressbestendigheid en creativiteit in de aanpak centraal staan. Geen dag zal gelijk verlopen en de behandelvisie wordt wekelijks intensief gemonitord. In deze functie ben jij als expert verantwoordelijk voor het organiseren van de zorg en begeleiden van deze cliënt. Je standplaats is De Omswaai in Beetsterzwaag.

Voor dit project zijn we op zoek naar:
•             Bij voorkeur een afgeronde HBO agogische opleiding;
•             Aantoonbare ervaring met MVG doelgroep;
•             Creativiteit gecombineerd met weerbaarheid;
•             Bereidheid om  actief mee te denken in de behandeling.

Dit bieden we
•             Een contract voor onbepaalde tijd; voor interne kandidaten is detachering mogelijk;
•             Salaris conform CAO FWG40/45 afhankelijk van opleidingsniveau en relevante werkervaring, vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%;
•             Een unieke werkplek binnen een pilotproject;
•             Een werksituatie waarin je continu uitgedaagd wordt;
•             Intensieve begeleiding middels cliëntbesprekingen, supervisie en team coaching en interne   opleiding in o.a. Triple C, ASS wijzer en mentale weerbaarheid.

Enthousiast geworden?
We nodigen je van harte uit te solliciteren bij De Zijlen via https://www.werkenbijdezijlen.nl/vacaturebeschrijving/specialist-intensieve-begeleiding. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Ellen Feringa, zij is bereikbaar op 0594 850 430, mocht je liever willen mailen mag dat naar: personeelsadministratie@dezijlen.nl.


Printer Friendly, PDF & Email