Teammanager Klinisch Behandelen Noord

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
27 september 2019
Werkuren
Fulltime

 Voor onze locatie in Boschoord zijn wij op zoek naar een verbindende, doelgerichte manager met ervaring in de zorg! Ben jij op zoek naar uitdaging, groepsdynamiek en wil je graag werken met de complexe doelgroep van Trajectum? Dan zijn wij op zoek naar jou!                           

Teammanager Klinisch Behandelen Noord

(32 tot 36 uur per week)
locatie Boschoord

 

Waar kom je te werken?

De sector Klinisch Behandelen Noord is gesitueerd op De Beuken en ’t Wold in Boschoord. Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond en verblijven in een gesloten, besloten of open behandelsetting. Na een uitvoerige observatie en diagnostiek wordt het behandelproces gestart waaraan multidisciplinair inhoud en vorm aan wordt gegeven. Uitgangspunt hierbij is dat ontwikkeling en verandering mogelijk is. Maatschappelijke participatie is onderdeel van de ontwikkeloriëntatie in de hulpverlening. Het doel is her-inpassing in de reguliere vormen van zorg in de maatschappij al dan niet in de in de vorm van een beschermde woonplek met op maat gesneden ondersteuning en zo nodig toezicht.


Wat ga je doen?

Het ontwikkelen en realiseren van operationeel beleid voor het team en het faciliteren van het team, zodanig dat het team conform afgesproken doelstellingen, missie en visie, doelmatig en kwalitatief functioneert en er wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen, innovatie, samenwerking en efficiëntiemogelijkheden. Daarbij is te allen tijde de vraag van (potentiële) cliënten en de interne klant leidend. De teammanager adviseert de locatiemanager over tactisch beleid t.b.v. de regio in afstemming met de andere teammanagers binnen de regio. Als teammanager geef je direct leiding aan een aantal teams binnen een zorglijn en rapporteer je aan de locatiemanager.

 

Wat breng je mee?

•    Gerichte kennis op HBO werk- en denkniveau;

•    Een relevante HBO managementopleiding;

•    Ruime managementervaring (meer dan 5 jaar) in de zorg;

•    Kennis van bedrijfsvoering, groepsdynamica, managementtechnieken, behandel- en zorgmethodiek;

•    Ervaring in samenwerking/samenspel met behandelverantwoordelijken;

•    Visie op de ontwikkeling van de interne keten;

•    Ervaring en/of affiniteit met de cliëntendoelgroep.                        


 Wat bieden we jou?

•    Een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;

•    Een dienstverband voor de duur van 1 jaar en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband;

•    Een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;

•    Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, bruto maandsalaris tussen €3084 en €4499;

•    7,05% eindejaarsuitkering;

•    Een aantrekkelijke regeling voor een fietsplan en bedrijfsfitness.                                                        

 

Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als Teammanager bij Trajectum? Reageer dan via onderstaande button.

 Heb je nog vragen of wil je eerst graag telefonisch kennismaken, neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen Michel Bosma op 06-58701681 of Rody Fokke op 06-82321440. Michel en Rody zijn Manager Bedrijfsvoering op Boschoord.   

 


Printer Friendly, PDF & Email