Praten

Verwanten

Wij vinden het belangrijk dat mensen mee kunnen denken bij Trajectum. Niet alleen de cliënten, maar ook hun verwanten. Zoals familie, vrienden of kennissen. We horen graag hoe zij tegen de zorg bij Trajectum aankijken. 

Dit willen we weten, zodat we dingen kunnen verbeteren als dat nodig is. Trajectum heeft daarom verwantenraden. Dat zijn groepen met verwanten die samen komen en overleggen. Zij komen op voor de cliënten van Trajectum en hun verwanten.

 

Er zijn 2 soorten verwantenraden: de regionale verwantenraad en de centrale verwantenraad.

Regionale Verwantenraad (RVR)

De regionale verwantenraad komt op voor cliënten en verwanten in een regio. Er zijn 3 regio’s: Trajectum Noord, Trajectum Oost en Trajectum Zeuvenakkers. Deze regio’s hebben dus allemaal een eigen verwantenraad. Daar zitten familie, vrienden of kennissen van cliënten bij.

De verwanten vergaderen 4 keer per jaar. Momenteel is de Regionale Verwantenraad niet actief.

Centrale Verwantenraad (CVR)

De centrale verwantenraad is ook een groep met verwanten van cliënten. Het verschil met de regionale verwantenraad is: de centrale verwantenraad komt op voor álle cliënten en verwanten van Trajectum. Zij denken mee over dingen die binnen heel Trajectum gebeuren. En niet alleen in hun eigen regio.

In deze centrale verwantenraad zitten van elke regionale verwantenraad 2 mensen. 2 verwanten uit Trajectum Noord, 2 verwanten uit Trajectum Oost en 2 verwanten uit Trajectum Zeuvenakkers. In totaal zitten er dus 6 mensen in de centrale verwantenraad. Deze groep vergadert 6 keer per jaar in Zwolle. 4 keer per jaar zit de Raad van Bestuur hier ook bij. Ze bespreken dan grote zaken. 

Contact

Heb jij een familielid, vriend(in) of kennis die cliënt is bij Trajectum? Of ben je vertegenwoordiger van een cliënt bij Trajectum? Je kunt je dan aanmelden voor de regionale of centrale verwantenraad. Hieronder vind je de contactgegevens van elke verwantenraad. Je kunt ze gerust bellen of mailen.

 

Regionale verwantenraad Oost
Mevrouw L. van Nieuwenhuijzen, secretaris.
Telefoonnummer: 026-443 99 17
E-mail: jwl.Nieuwenhuijzen@ger.umcn.nl

 

Regionale verwantenraad Noord
Mevrouw J. van Wiggen
Telefoonnummer: 06- 129 091 63
E-mail: jvwiggen@ziggo.nl

 

Regionale verwantenraad Zeuvenakkers
Mevrouw J.  van Hasselt, voorzitter
Telefoonnummer: 0595-551 717
E-mail: jokevanhasselt@gmail.com

 

Printer Friendly, PDF & Email