Werken bij Trajectum!

Locatie
Rekken
Sluitingsdatum
31 december 2019
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Wil jij werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, GGZ en forensische psychiatrie? Dat kan bij Trajectum!

Voor onze locatie Berkelland in Rekken zijn wij op zoek naar enthousiaste, ambitieuze mensen die samen met ons willen werken met de meeste complexe doelgroep van Nederland. Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische-, gedrags of forensische problematiek. Veel van de cliënten worden behandeld in een gesloten setting. Lijkt deze complexe problematiek jou interessant en zie jij het als uitdaging om voor deze mensen van toegevoegde waarde te zijn? Dan willen we graag in contact komen met jou!

Trajectum biedt jou een werplek waar jij

  • je kennis, ervaring en vaardigheden inzet voor een uitdagende doelgroep cliënten met zeer verschillende problematieken
  • samenwerkt met leuke, enthousiaste collega's die net als jij gaan voor onze cliënten
  • jezelf kunt ontwikkelen en er volop kansen zijn wanneer je deze zelf durft te pakken
  • kunt helpen bouwen aan een organisatie en de kwaliteit van de zorg
  • iedere dag leert over jezelf en over onze cliënten!

 

 Wij zijn op zoek naar:

  • Begeleiders; afgeronde MBO 4 opleiding in een sociaal maatschappelijke en/of zorg richting.
  • Persoonlijk begeleiders; afgeronde HBO opleiding in een sociaal maatschappelijk en/of zorg richting.
  • Verpleegkundig begeleiders; afgerond MBO 4 of HBO opleiding Verpleegkunde.
  • Flexkrachten; in bezit van de juiste diploma's en werk je liever op flexibele basis? Of ben je nog in opleiding en wil je graag praktijkervaring op doen? Ook dan hebben we mogelijkheden.

We hebben mogelijkheden op diverse afdelingen. Samen met jou kijken we welke afdeling het beste bij jouw capaciteiten en interesses past! Via onderstaande knop kun je je cv bij ons achterlaten. Wij nemen contact met jou op en plannen graag een kennismakingsgesprek in. Aan de hand hiervan plannen we een meeloopdag in, zodat jij er achter kunt komen of Trajectum echt bij je past. Bij wederzijds enthousiasme kun jij op korte termijn bij ons aan de slag!

Voor vragen kun je contact opnemen door te bellen of te Whatsappen naar Ingrid Beimer, teammanager op locatie Berkelland, via 0620332398.

 


Printer Friendly, PDF & Email