Vacatures

Manager Behandeling / Hoofd TBS

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

Manager Behandeling / Hoofd TBS

Manager Behandeling / Hoofd TBS

Manager Behandeling/Hoofd TBS

 

Wij zoeken die unieke zorgprofessional die stevige kennis van behandeling kundig weet te combineren met ambitieus en oplossingsgericht management. Zoek je een uitdaging in een werkveld waar de doelgroep en de behandelvraagstukken complex zijn en waar je aan het bouwen kunt met een groot team van zorgprofessionals?

Trajectum is een unieke organisatie in het zorglandschap voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB. Een organisatie die in staat is hoogwaardige zorg te bieden aan een complexe doelgroep, waarin onze methodiek leidend is, met daarin altijd de cliënt en zijn verwanten voorop. Een aanzienlijk gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond.  Bijzonder in dat kader is dat Trajectum beschikt over een FPK (de Beuken) met een   specifieke functie voor de behandeling van TBS-gestelde LVB-ers.

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings– en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen; behandeling, specialistisch verblijf en ambulant. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon– en  werkvoorzieningen. Trajectum heeft ongeveer 1750 medewerkers.

De sector Klinisch Behandelen heeft diverse locaties in Boschoord, Wilhelminaoord, Eefde en Berkelland. In verband met een organisatieverandering zijn we binnen de sector Klinisch Behandelen op zoek naar een collega voor de functie van:

MANAGER BEHANDELING/HOOFD   TBS

28-36 uur per week

De functie

Trajectum Klinisch Behandelen zoekt managers behandeling die samen met de   managers bedrijfsvoering leiding geven op een van de hoofdlocaties van de sector Klinisch Behandelen.  Voor Noord Nederland, locatie Boschoord zijn we op zoek naar een kandidaat die een vooraanstaande rol kan oppakken in het werkveld van de TBS.
  
In duale samenwerking geef je (in)direct leiding aan, bij de behandeling van cliënten betrokken, professionals en multidisciplinaire teams. Als manager behandelen geef je hiërarchisch en functioneel leiding aan de behandelstaf van jouw locatie. 
Vanuit jouw hiërarchische rol stuur je actief op de realisatie van de afgesproken doelstellingen, kwaliteit van zorg- en dienstverlening, resultaten en productie van de behandelstaf. Je draagt zorg voor een adequate inrichting en organisatie  van de behandelstaf en de werkprocessen.
Als hoofd TBS ben je voorzitter van de verlofcommissie en de commissie verlenging. Samen met de directeur Klinisch Behandelen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de wet- en regelgeving die geldt bij deze maatregel. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de externe profilering en het initiëren en onderhouden van netwerkrelaties binnen TBS Nederland

Samen met collega’s lever je een actieve bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsontwikkeling van de gehele sector. Tevens implementeer en bewaak je het behandelbeleid en de doorlopende kwaliteitsverbetering. Je signaleert ontwikkelingen, kansen en samenwerkingsmogelijkheden in het vakgebied of met in- en/of externe partijen en kunt deze vertalen naar concrete voorstellen. 
De managers behandeling en bedrijfsvoering worden aangestuurd door de   sectordirecteur Klinisch Behandelen. Je maakt onderdeel uit van het managementteam Klinisch Behandelen en neemt deel aan relevante project/stuurgroepen. Naast de rol van manager houd je je BIG registratie op orde en werk je daartoe als behandelaar in een deel van de organisatie, niet zijnde je eigen aansturingslocatie.

Wat verwachten wij   van jou?

    
 • een relevante opleiding op WO niveau (bijv GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychiater) met daarbij een afgeronde, voor de functie relevante managementopleiding of aantoonbare managementervaring;
 •   
 • een brede kennis van en affiniteit met ontwikkelingen binnen de zorg (VG, Forensische GGZ, TBS) is vereist;
 •   
 • meerdere jaren ervaring als behandelaar van deze doelgroep;
 •   
 • je hebt ervaring met veranderingsprocessen en in die context beschik je over sturend vermogen, overtuigingskracht, creëren van draagvlak en overbruggen van tegenstellingen.

Wat bieden wij jou?

    
 • een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;
 •   
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;
 •   
 • in eerste instantie een dienstverband van een jaar, maar wij gaan uit van een duurzame verbinding;
 •   
 • salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen via Rolien Woudberg, p&o adviseur. Zij is te bereiken per mail: rwoudberg@trajectum.info

Solliciteren kun je uitsluitend   online via onze website (www.trajectum.nl/werkenbij/vacatures) vóór 24 september 2018
Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst   op het scherm ziet staan.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 


 

Regio

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype
Parttime

Sluitingsdatum
23 september 2018

Startdatum
17-08-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Rolien Woudberg

Solliciteren

Begeleiders (Zeuvenakkers)

Standplaats: Appelscha

Meer informatie

Begeleiders (Zeuvenakkers)De sector Specialistisch Verblijf Noord, orthopedagogische begeleiding, is gesitueerd op Zeuvenakkers in Appelscha, Streekerhof in Oosterstreek en Ravenswoud in Ravenswoud. De cliënten wonen op een beschermd terrein. De cliënten hebben een verstandelijke beperking en zijn psychisch kwetsbaar vaak in combinatie met een stoornis in het autistisch spectrum, een hechtingsstoornis of een psychotische stoornis. Specialistisch verblijf is gericht op ‘herstel van het gewone leven’ waardoor de cliënt zijn ‘onbegrepen’ gedrag minder hoeft te laten zien. Door middel van activiteiten wordt houvast geboden op de vier levensgebieden zelfzorg, zorg voor de eigen woning, werk/scholing en vrije tijd. Er is sprake van geïntegreerd wonen en werken. “Versterken door samenwerken” is het motto, daarbij is altijd de behoefte en de vraag van de cliënt leidend.

Voor onze locatie Zeuvenakkers in Appelscha zoeken wij

BEGELEIDERS

gemiddeld 20 / 28 / 32 uren per week

Kernactiviteiten:

Je levert een bijdrage aan de begeleiding van cliënten welke is gericht op ‘herstel van het gewone leven’ vanuit passende huisvesting en dagbesteding op maat voor cliënten. Dit geschiedt aan de hand van individuele begeleidingsplannen, waarbij je als begeleider mede verantwoordelijk bent voor uitvoering van het begeleidingsproces.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een afgeronde agogische opleiding hebt op MBO niveau (bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring binnen de omschreven doelgroep);
 • in staat bent om, met behoud van professionele distantie, intensieve zorgrelaties op te bouwen en te onderhouden met zowel cliënten als hun verwanten;
 • fysiek en emotioneel goed in balans bent om deze enerverende rol te kunnen vervullen;
 • het nodige lef en doorzettingsvermogen hebt;
 • vanuit een open houding een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van een team in opbouw;
 • sensitief bent ingesteld en bijdraagt aan de voorspelbaarheid in alle leefgebieden. Intensief samenwerken met je collega’s is een belangrijke voorwaarde voor succes;
 • stressbestendig bent; cliënten kunnen een indringend beroep op je draagkracht doen. We gaan uit van een onvoorwaardelijke relatie met de cliënt waarin de begeleider houvast biedt. Er kan sprake zijn van verbale en fysieke agressie en de dreiging hiervan;
 • doelgericht en ontdekkend observatievermogen hebt, gekoppeld aan een sensitieve instelling;
 • adequaat om kunt gaan met conflictsituaties;
 • een bijdrage kunt leveren aan de voorspelbaarheid in alle leefgebieden. Nauwe samenwerking met je collega’s en volwassen omgang met feedback zijn absolute voorwaarden voor succes.

Wat mag jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband in eerste instantie voor 7 maanden, met een reële kans op verlenging/vaste aanstelling; 
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij de heer Koos Marissen (Teammanager) bereikbaar op; 06-51050726

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’, vóór 28 september a.s. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Friesland

Locatie
Appelscha

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
27 september 2018

Startdatum

Werkuren
Parttime

Werkdagen
Wisselende diensten

Contact informatie
Koos Marissen
06-51050726

Solliciteren

GZ-Psycholoog (SAZ)

Standplaats: Enschede, Zutphen, Deventer, Zwolle en Assen

Meer informatie

GZ-Psycholoog (SAZ)Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog binnen de sector Ambulante Zorg?

Een collega aan het woord: “Ik doe mijn werk op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan als GZ-psycholoog binnen Trajectum uitdagend en boeiend. Binnen ons multidisciplinaire team deel ik mijn behandelvisie en heb ik de regie over het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen van onze cliënten. Ik sta je graag te woord over ons werk”.

Bel met onze teammanagers Rinske van der Schuit (06-30363258) of Dorry Menkveld (06-52003017). Zij kunnen je in contact brengen met een collega van de locatie van jouw voorkeur.

Waar?

We hebben regelmatig vacatures op diverse locaties in oost en noord Nederland. Wij hebben poliklinieken en ambulante teams in Enschede, Zutphen, Deventer, Zwolle en Assen.

Voor wie werk je?

Trajectum biedt diagnostiek, behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Wat?

De sector ambulante zorg biedt diagnostiek, (dag)behandeling en begeleiding vanuit multi disciplinair werkende teams. In sommige teams werken we met de FACT methodiek en voor de cliënten met een forensische achtergrond hebben we forensische FACT teams. FACT beoogt continuïteit van zorg, het voorkomen van opnamen en het stimuleren van participeren in de maatschappij. Sommige cliënten mijden de zorg; het team is vasthoudend, en laat niet los. FACT werkt aan wat nodig is, en met de intensiteit die nodig is en kan behandeling of begeleiding bieden maar ook praktische hulp bij het dagelijks leven, rehabilitatie en ondersteuning bij herstel.

Wat ga je bij ons doen?

 • je bent regiebehandelaar voor cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers; 
 • binnen het multidisciplinair team waarin je werkt, heb je een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling;
 • je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten;
 • je verricht je werk binnen de locatie en ook outreachend waarbij je veelal samen met een collega van het FACT team op huisbezoek gaat;
 • je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken;
 • je bent begeleider of supervisor van orthopedagogen en orthopedagogen in opleiding tot GZ-psycholoog.

We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

 • je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
 • je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden;
 • je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt zowel cliënten als collega’s binden en verbinden;
 • je weet van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
 • je bent goed in het bewaken van structuur en overzicht;
 • je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig;
 • ben je geschoold in EMDR of cognitieve gedragstherapie ? Dat is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast, zelfstandig, multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 65;
 • een dienstverband voor gemiddeld 24 tot 36 uren per week;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog?

Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio

Locatie
Enschede, Zutphen, Deventer, Zwolle en Assen

Vacaturetype / functietype
Zutphen

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren
Zwolle

Werkdagen

Contact informatie
Dorry Menkveld
06-52003017

Solliciteren

Administratief Medewerker P&O

Standplaats: Zwolle

Meer informatie

Administratief Medewerker P&OAfdeling Personeel & Organisatie levert dienstverlening aan de sectoren en ondersteunende diensten van Trajectum op de deelterreinen: advisering personeel en organisatie, personeelsadministratie, opleiding & ontwikkeling en Arbo en verzuim, met als doel medewerkers in staat stellen een optimale bijdrage te leveren aan het bereiken van strategische doelstellingen van Trajectum.

Voor de personeelsadministratie, locatie Zwolle zoeken wij tijdelijk een

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER P&O

gemiddeld 18 uur per week (3 dagen van 6 uur) 

De functie:
Je bent administratief ondersteunend op het gebied van o.a.: werving- en selectieprocedures, invoeren en controleren van personeelsgegevens in het personeelsinformatiesysteem via Youforce (RAET), opstellen van arbeidsovereenkomsten, het voeren van correspondentie, archivering personeelsdossiers, etc.
Je ondersteunt de personeelsadviseurs en het hoofd P&O bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou:

 • je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO4- niveau, aangevuld met ruime ervaring;
 • ervaring in het werken met de applicaties van RAET: Self Service, Verzuimmanager en de Werving & Selectiemodule is een pré;
 • ervaring met het werken met digitale dossiers is een pré;
 • je kunt goed anticiperen op de op handen zijnde veranderingen, waarbij het efficiënter maken van de administratieve processen een grote rol speelt;
 • je bent integer, accuraat en flexibel en kunt goed anticiperen bij piekbelastingen;
 • je bent bereid de uren te verdelen over 3 dagen met de voorkeur voor maandag, woensdag en vrijdag.

 Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg, FWG- salarisschaal 40;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;
 • een contract voor, in eerste instantie, de duur van zeven maanden.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Wilma Gebben (personeelsadviseur). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-23191553.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 30 september uitsluitend via het online sollicitatieformulier op onze website. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De gesprekken staan gepland op donderdagochtend 4 oktober 2018.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


 

Regio
Overijssel

Locatie
Zwolle

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
30 september 2018

Startdatum

Werkuren
Parttime

Werkdagen
Dag

Contact informatie
W. Gebben
06-23191553

Solliciteren

Teammanager (SAZ Zwolle/Deventer)

Standplaats: Zwolle/Deventer

Meer informatie

Teammanager (SAZ Zwolle/Deventer)

Teammanager SAZ (Zwolle/Deventer)
Word jij onze nieuwe Teammanager voor de (ambulante) teams voor 32-36 uur in Zwolle/Deventer?

“Ben jij het puzzelstukje dat in ons team ontbreekt? We zoeken aanvulling in ons team op het gebied van innovatie en ‘een ander geluid’. Kun jij die rol vervullen dan zijn we op zoek naar jou. Ik kijk ernaar uit om samen te werken!”

Rinske van der Schuit, Teammanager Ambulante Zorg Trajectum: 06 30 36 32 58

Voor wie werk je?
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVG). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om mee te doen; te wonen, te werken, te leven  in de maatschappij.

Onze locaties zijn in het noorden en het oosten van het land. De (forensische) cliënten kunnen uit heel Nederland komen. Iedere cliënt krijgt een behandelings- en/of begeleidings- en/of activiteitenplan op maat. Dit organiseren we in een keten van heel diverse hulpverleningsvormen. Onze zorg varieert van behandeling, verblijf, ambulante begeleiding, poliklinische behandeling, bemoeizorg, werk en activiteiten. Ook doen we wetenschappelijk onderzoek om onze behandelingen  steeds te verbeteren. Onze expertise bundelen we in ons kenniscentrum.

Wat ga je bij ons doen?

Als teammanager stuur je de (ambulante) teams van de locaties Zwolle en Deventer  aan. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, faciliteren en realiseren van het beleid binnen de locaties en teams. Je creëert een goede werksfeer waarbinnen wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen in- en extern. Innovatie, samenwerking in de keten en eigen initiatieven worden hierbij gestimuleerd. De vraag van (potentiele) cliënten en de interne klant is te allen tijde leidend.

Wij zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:
- je bent een enthousiaste, stevige persoonlijkheid met sterke communicatieve vaardigheiden;
- je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
- je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond en hebt ruime managementervaring in de zorg;
- je hebt kennis van forensische wet- en regelgeving, indicatiestelling en diverse  financieringsstromen;
- heb je kennis en ervaring met de FACT-werkwijze en methodiek? Dat is een pré!
- je bent resultaatgericht en kunt goed omgaan met hectiek;
- je hebt een zakelijk inzicht met een menselijke touch.

Wij bieden:
- een uitdagende en dynamische functie binnen een klein managementteam van de sector waarin samenwerking met collega-teammanagers een belangrijke rol speelt;
- een dienstverband voor de duur van 1 jaar in aanvang, de inrichting van de sector ambulante zorg zal gedurende dit jaar verder vorm en inhoud krijgen, afhankelijk daarvan is verlenging mogelijk;
- een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
- salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 60.

Solliciteren?
Dit kan uitsluitend online via www.trajectum.info voor 4 oktober a.s.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 11 oktober a.s. in Zwolle.

Meer weten?

Neem dan contact op met Marieke Weersink, Sectordirecteur Ambulante Zorg:

 • bel: 06-57573575
 • mail: mweersink@trajectum.info

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.info/werken-bij Klik op de paarse sollicitatiebutton die je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Overijssel

Locatie
Zwolle/Deventer

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
4 oktober 2018

Startdatum
14-09-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
M. Weersink
0657573575

Solliciteren

Monteur regio Oost

Standplaats: Regio Oost

Meer informatie

Monteur regio Oost

Monteur regio Oost

 

Het Facilitair Bedrijf (FB) levert aan alle Sectoren van Trajectum producten en diensten op het gebied van Hoteldiensten, Huisvesting & Onderhoud, Inkoop, BHV & Veiligheid en het Servicebureau, met als doel cliënten een optimaal verblijf te garanderen en medewerkers in staat te stellen zo goed en efficiënt mogelijk hun werk te kunnen laten doen.

Voor ons team Huisvesting & Onderhoud zoeken wij voor de regio Oost een nieuwe collega, in de functie van:

MONTEUR

(36 uur per week)

De functie:

Je houdt je bezig met onderhoudswerkzaamheden en reparaties voor meerdere locaties van Trajectum (o.a. Eefde, Zutphen, Rekken).

De werkzaamheden worden uitgevoerd aan de gebouwen, terreinen, installaties, technisch apparatuur en hand en spandiensten.

Wat vragen wij:

 • een afgeronde elektrotechnische opleiding op MBO-niveau 3 à 4 en affiniteit met Werktuigbouwkunde;
 • kennis van diverse installaties en geldende wettelijke normen en voorschriften zoals VCA, NEN 3140 en NEN 2575 en bereidheid tot verdere scholing;
 • enige affiniteit met onze doelgroep is een pre;
 • zelfstandigheid gecombineerd met een flexibele werkhouding;
 • een klantgerichte instelling;
 • bereidheid om buiten normale kantooruren bereikbaarheidsdiensten (storingsdienst) te draaien;
 • in het bezit bent van rijbewijs B en eigen auto.

Wat kun je van ons verwachten:

 • een dienstverband voor de duur van 1 jaar voor 36 uur per week,
  bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden zal de arbeidsovereenkomst worden verlengd;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG-35;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen over de functie kun je verkrijgen bij de heer Bas Alferink, coördinator technische dienst. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-21548078.

Onderdeel van de procedure is de aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Solliciteren kan uitsluitend online via de button 'solliciteren' op onze website www.trajectum.info vóór 4 oktober 2018.

 

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de procedure.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio

Locatie
Regio Oost

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
04 oktober 2018

Startdatum
19-09-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
B. Alferink
0621548078

Solliciteren

Manager Bedrijfsvoering KBN

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

Manager Bedrijfsvoering KBN

Manager Bedrijfsvoering KBN

Gezocht: Kundige en ambitieuze manager, een gedreven bedrijfsvoerder die uitdagingen onbevreesd tegemoet treedt, oplossingsgerichtheid vanzelfsprekend vindt en die geniet van het contact met een grote diversiteit aan mensen.

Trajectum is een unieke organisatie in het zorglandschap voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB. Een organisatie die in staat is hoogwaardige zorg te bieden aan een complexe doelgroep, waarin onze methodiek leidend is, met daarin altijd de cliënt en zijn verwanten voorop. Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond.

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidingsplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen; behandeling, specialistisch verblijf en ambulant. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon– en werkvoorzieningen. Trajectum heeft ongeveer 1750 medewerkers.

 

De sector Klinisch Behandelen heeft diverse locaties in Boschoord, Wilhelminaoord, Eefde en Berkelland. In verband met een organisatieverandering zijn we binnen de sector Klinisch Behandelen voor 1 van de hoofdlocaties in Boschoord op zoek naar een collega voor de functie van:

 

Manager Bedrijfsvoering

28-36 uur per week

 

De functie

Trajectum Klinisch Behandelen zoekt een manager bedrijfsvoering die samen met de manager behandeling leiding geven aan een van de locaties van de sector Klinisch Behandelen.
In duale samenwerking geef je (in)direct leiding aan, bij de behandeling van cliënten betrokken, professionals en multidisciplinaire teams. Als manager bedrijfsvoering geef je hiërarchisch en functioneel leiding aan de teammanagers van jouw locatie. Je draagt zorg voor de organisatie van een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering.

Vanuit jouw hiërarchische rol stuur je actief op de realisatie van de afgesproken doelstellingen, de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en de resultaten en productie van de teams. Je beheert toegekende deelbudgetten van je locatie en legt daarvoor verantwoording af op sectorniveau. Daarnaast draag je bij aan het realiseren van de voorwaarden voor een optimale in-, door- en uitstroom van cliënten.
Je onderzoekt de ondersteuningsvraag van de teammanagers, betrekt daarbij aspecten zoals cliëntenstromen, financiering, HRM, etc. en faciliteert bij de organisatie ervan. Ook zorg je voor een adequate overlegstructuur op jouw locatie en tussen locaties in samenwerking met je collega’s.

Samen met collega’s lever je een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de gehele sector. Tevens organiseer je dat het jaarplan van de sector wordt vertaald naar teamjaarwerkplannen.

De managers behandeling en bedrijfsvoering worden aangestuurd door de sectordirecteur Klinisch Behandelen. Je maakt onderdeel uit van het managementteam Klinisch Behandelen en neemt deel aan relevante project/stuurgroepen.

Wat verwachten wij van jou?

 • relevante kennis en opleiding op HBO niveau aangevuld met een voortgezette opleiding of WO werk -en denkniveau en een afgeronde relevante managementopleiding;
 • een brede kennis van en affiniteit met ontwikkelingen binnen de zorg (VG, Forensische GGZ, TBS) is vereist.;
 • meerdere jaren ervaring als bedrijfsmatig manager en ervaring met veranderingsprocessen;
 • sturend vermogen, overtuigingskracht, creëren van draagvlak en overbruggen van tegenstellingen.

 

Wat bieden wij jou?

 • een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;
 • een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;
 • salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, FWG 65.

 

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen via Caren Snikkers. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-57573865.

Solliciteren kun je uitsluitend online via onze website (www.trajectum.nl/werkenbij/ vacatures) vóór 8 oktober 2018. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype
Parttime

Sluitingsdatum
7 oktober 2018

Startdatum
12-09-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Caren Snikkers
06-57573568

Solliciteren

Sociaal Cultureel Werker

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

Sociaal Cultureel Werker

Sociaal Cultureel Werker

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft eenforensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in hetnoorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleiding – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

 

De sector Klinisch Behandelen Noord is gesitueerd in Boschoord.Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond en verblijven in een gesloten, besloten of open behandelsetting. Na een uitvoerige observatie en diagnostiek wordt het behandelproces gestart waaraan multidisciplinair inhoud en vorm wordt gegeven.

 

Wij zoeken voor de locatie Boschoord een:

 

Sociaal Cultureel Werker

voor 16 uur per week

 

De functie:
Je biedt sport- en bewegingsactiviteiten aan, aan cliënten met verstandelijke beperkingen en gedragsproblemen, gericht op het leveren van een bijdrage aan de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling, met als uiteindelijk doel dat de cliënt zonder begeleiding en steun kan functioneren in een setting die primair een recreatief doel heeft.

Je bent als sociaal cultureel werker mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanbieden van een gevarieerd recreatief, creatief en sportief activiteitenaanbod, welke aansluit bij het niveau en de behoeftes van de cliënten. Daarnaast ontwikkel je individuele programma’s voor cliënten met specifieke problematiek, zoals psychisch kwetsbare cliënten en plan en bereid je deze activiteitenprogramma’s voor.

 

Wij verwachten van jou dat je:

● een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde

   opleiding op tenminste MBO- niveau 4 (bij voorkeur);

● ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke

   beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of

   met de forensische psychiatrie;

● beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;

● ervaring hebt met het Sociaal Competentiemodel;

● beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;

● een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de

   Cliënt;

● adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;

● het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling

   van een afdeling.

 

Wat kan jij van ons verwachten:

● een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair

   en ambitieus team;

 ● een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;

● in eerst instantie een tijdelijk dienstverband met de intentie voor een vast dienstverband;

● salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40.

 

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Sebraine Meijerink, teammanager te bereiken op telefoonnummer: 0623191553

Jouw schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag vóór 10 oktober 2018 uitsluitend online. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 


 

Regio
Drenthe

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype
Parttime

Sluitingsdatum
10 oktober 2018

Startdatum
19-09-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Sebraine Meijerink
0561-422222

Solliciteren

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

PERSOONLIJK BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke ge­dragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten ­met je manager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op HBO- niveau (bij voorkeur SPH, MWD of verpleegkunde);
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met het persoonlijk begeleiderschap en bij voorkeur met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende RVE.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een nieuw multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 45;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Ben je wel geïnteresseerd in een functie op Berkelland, maar je voldoet niet aan de in deze vacature gestelde opleidingseis? Mocht je een relevante MBO-4 opleiding afgerond hebben dan nodigen je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Begeleider. Deze vacature is ook te vinden op de vacaturepagina op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent als begeleider mede verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk beperkte cliënten met sterke gedragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten met je teammanager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vak therapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Jij:

 • bent een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer, met een relevante, afgeronde opleiding op tenminste MBO- niveau 4 (bij voorkeur SPW, MMZ of verpleegkunde);
 • hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • hebt ervaring in het werken met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • kunt een professionele relatie aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • weet adequaat om te gaan met conflictsituaties;
 • ziet het als een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende organisatie.

Wat kan jij van ons verwachten: 

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Heb je een relevante HBO-opleiding afgerond en zou je graag aan de slag willen als Persoonlijk Begeleider? Kijk dan verder op de vacaturepagina. We zijn ook op zoek naar collega’s in de functie van Persoonlijk Begeleider!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

Begeleiders Flexpool (Oost)

Standplaats: Eefde, Rekken

Meer informatie

Begeleiders Flexpool (Oost)

Begeleiders Flexpool (Oost)

Binnen verschillende afdelingen hebben wij regelmatig behoefte aan flexibel in te zetten medewerkers. Dit betreft dan zowel op woon- en dagbestedinglocaties in Eefde/Zutphen, als binnen onze locatie Berkelland in Rekken.

Wij zoeken voor onze Flexpool enthousiaste

BEGELEIDERS

16 tot 32 uur per week

Wat zijn je taken?

 • je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
 • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
 • je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit.

Wij verwachten van jou dat je:

 • in het bezit bent van een agogische of verpleegkundige opleiding op MBO-4 of HBO-niveau zoals: SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V;
 • ervaring hebt met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt), of met een vergelijkbare doelgroep;
 • tenminste 23 jaar oud bent;
 • communicatief vaardig bent en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties;
 • een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid bent en in staat bent tot zelfreflectie;
 • goed mondeling en schriftelijk kunt rapporteren;
 • bereid bent om ‘s avonds en om het weekend te werken;
 • goed bereikbaar bent (telefonisch of per mail) en dat jij privé omstandigheden gemakkelijk aan kunt passen aan de te werken diensten;
 • een stevige persoonlijkheid bent met een cliëntgerichte werkhouding en dat je kunt inspelen op zeer uiteenlopende hulpvragen van de individuele cliënt.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • een contract van 16 tot 32 uur per week, voor de duur van een jaar;
 • uren en andere contractvormen zijn overigens bespreekbaar. Bij gebleken geschiktheid zijn er goede doorstroommogelijkheden;
 • een prettige werksfeer;
 • een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG40;
 • de training Agressie de Baas en de interne cursus Medicatie;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;
 • de mogelijkheid om te solliciteren op onze interne vacatures;
 • de mogelijkheid om een dienst mee te draaien voordat je in dienst treedt.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Carmen Luijken Teammanager Flexpool. Zij is telefonisch te bereiken op 06-82089252.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via de website van Trajectum: www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Je krijgt zo spoedig mogelijk na je sollicitatie een reactie van ons.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Eefde, Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
31 december 2018

Startdatum
12-07-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Carmen Luijken
0682089252

Solliciteren

GZ Psycholoog (KBN)

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

GZ Psycholoog (KBN)Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog op de locatie Boschoord?

Voor wie werk je?

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleiding – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon- en werkvoorzieningen.
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Een aantal cliënten heeft een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Wat ga je bij ons doen?

 • je bent regiebehandelaar voor cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers; 
 • binnen het multidisciplinair team waarin je werkt, heb je een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling;
 • je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten;
 • je verricht je werk binnen de locatie Boschoord;
 • je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken;
 • je bent begeleider of supervisor van orthopedagogen en orthopedagogen in opleiding tot GZ-psycholoog.

We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

 • je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
 • je beschikt over een opleiding op academisch niveau, aangevuld met de registratie als gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd);
 • je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden;
 • je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
 • je weet van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
 • je bent goed in het bewaken van structuur en overzicht;
 • je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig;
 • heb je kennis van EMDR? Dat is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 65;
 • een dienstverband voor gemiddeld 24 tot 36 uren per week;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog? Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Wil je meer weten over Trajectum?

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Drenthe

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie

Solliciteren

(Persoonlijk) Begeleiders verschillende afdelingen (KBN)

Standplaats: Boschoord e.o.

Meer informatie

(Persoonlijk) Begeleiders verschillende afdelingen (KBN)Op locatie Boschoord  zijn FPK De Beuken en ’t Wold gevestigd, onderdeel van sector Klinisch Behandelen Noord.

Cliënten van FPK (Forensisch Psychiatrische Kliniek) De Beuken verblijven in een gesloten,  beveiligde kliniek in Boschoord, gelegen op de grens van het Drents Friese Wold. ’t Wold is samen met FPK de Beuken gevestigd op hetzelfde terrein in Boschoord. Ook de resocialisatieafdeling in Wilhelminaoord behoort tot deze   sector. ’t Wold beschikt over gesloten, besloten en open afdelingen, die functioneel te onderscheiden zijn in observatie-, crisisinterventie-, behandel- en resocialisatieafdelingen. Op Boschoord  worden cliënten   behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd .

Wij zoeken voor verschillende afdelingen voor de locatie Boschoord

(PERSOONLIJK) BEGELEIDERS

24 - 32 uren per week

Als begeleider zijn je werkzaamheden gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke gedragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de cliëntplannen. Als persoonlijk begeleider ben je tevens verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het cliëntplan. Je hebt interne contacten met je collega begeleiders, de behandelaar, de agogische werkbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en cliëntenadministratie. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg. Boschoord is een locatie waar 24 uurs zorg voor cliënten wordt geboden. Voor deze functie betekent dit dat het werken van onregelmatige diensten aan de orde is. 

Wij verwachten van jou als begeleider dat je: 

    
 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op tenminste MBO- niveau 4 (bij voorkeur SPW, MMZ of verpleegkunde);
 •   
 • minimaal 21 jaar bent;
 •   
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 •   
 • beschikt over accuratesse en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 •   
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 •   
 • een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid bent, in staat bent tot zelfreflectie en adequaat  weet om te gaan met conflictsituaties;
 •   
 • bereid bent om ’s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken;
 •   
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

 

Wij verwachten van  jou als persoonlijk begeleider dat je:

    
 • in het bezit bent van een afgeronde opleiding op HBO- niveau (bij voorkeur SPH, MWD of HBO-V);
 •   
 • tenminste 23 jaar oud bent en beschikt over meerjarige werkervaring in soortgelijke functie;
 •   
 • de overige eisen zijn gelijk  aan de functie van begeleider.

 

Wat kun jij van ons verwachten:

    
 • een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 •   
 • periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching maken daar deel van uit;
 •   
 • salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 40 (begeleider) of FWG 45 (persoonlijk begeleider);
 •   
 • in eerste instantie een  tijdelijk dienstverband met de intentie voor een vast dienstverband.

 

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Albert Ligtenberg (teammanager). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0630588400.

Jouw schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag uitsluitend online via de vacaturepagina op onze website: www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Drenthe

Locatie
Boschoord e.o.

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
31 december 2018

Startdatum

Werkuren
Parttime

Werkdagen

Contact informatie
Albert Ligtenberg
06-30588400

Solliciteren

Manager Behandeling (KBO)

Standplaats: Rekken / Eefde

Meer informatie

Manager Behandeling (KBO)Wij zoeken die unieke zorgprofessional die stevige kennis van behandeling kundig weet te combineren met ambitieus en oplossingsgericht management. Zoek jij een uitdaging in een werkveld waar de doelgroep en de behandelvraagstukken complex zijn en waar je aan het bouwen kunt met een groot team van zorgprofessionals?

Trajectum is een unieke organisatie in het zorglandschap voor mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG. Een organisatie die in staat is hoogwaardige zorg te bieden aan een complexe doelgroep, waarin onze methodiek leidend is, met daarin altijd de cliënt en zijn verwanten voorop. Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings– en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen; behandeling, specialistisch verblijf en ambulant. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon– en werkvoorzieningen. Trajectum heeft ongeveer 1750 medewerkers.

De sector Klinisch Behandelen heeft locaties in Boschoord, Wilhelminaoord, Eefde en Berkelland (Rekken).

In verband met een organisatieverandering zijn we voor de locaties in Rekken en Eefde op zoek naar een collega voor de functie van:

MANAGER BEHANDELING

24 - 36 uur per week

De functie

Als manager behandeling geef je samen met de manager bedrijfsvoering leiding aan de locaties in Rekken en Eefde.
In duale samenwerking geef je (in)direct leiding aan professionals en multidisciplinaire teams die bij de behandeling van cliënten betrokken zijn. Als manager behandelen geef je hiërarchisch en functioneel leiding aan de behandelstaf van jouw locatie.
Vanuit jouw hiërarchische rol stuur je actief op de realisatie van de afgesproken doelstellingen, kwaliteit van zorg- en dienstverlening, resultaten en productie van de behandelstaf. Je draagt zorg voor een adequate inrichting en organisatie van de behandelstaf en de werkprocessen.

Samen met collega’s lever je een actieve bijdrage aan de zorginhoudelijke beleidsontwikkeling van de gehele sector. Tevens implementeer en bewaak je het behandelbeleid en de doorlopende kwaliteitsverbetering. Je signaleert ontwikkelingen, kansen en samenwerkingsmogelijkheden in het vakgebied of met in- en/of externe partijen en kunt deze vertalen naar concrete voorstellen.
De managers behandeling en bedrijfsvoering worden aangestuurd door de sectordirecteur Klinisch Behandelen. Je maakt onderdeel uit van het managementteam Klinisch Behandelen en neemt deel aan relevante project/stuurgroepen. Naast de rol van manager houdt je je BIG registratie op orde en werk je daartoe als behandelaar in een deel van de organisatie, niet zijnde je eigen aansturingslocatie.

Wat verwachten wij van jou?

 • een relevante opleiding op WO niveau (bijv GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychiater) met daarbij een afgeronde, voor de functie relevante managementopleiding of aantoonbare managementervaring;
 • een brede kennis van en affiniteit met ontwikkelingen binnen de zorg (VG, Forensische GGZ, TBS) is vereist;
 • meerdere jaren ervaring als behandelaar van deze doelgroep;
 • je hebt ervaring met veranderingsprocessen en in die context beschik je over sturend vermogen, overtuigingskracht, creëren van draagvlak en overbruggen van tegenstellingen.

Wat bieden wij jou?

 • een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;
 • een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband;
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen via Caren Snikkers. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-57573568.

Solliciteren kun je uitsluitend online via onze website (www.trajectum.nl/werkenbij/ vacatures) tot een geschikte kandidaat is gevonden. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken / Eefde

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Caren Snikkers
06-57573568

Solliciteren