Vacatures

Verpleegkundige (Medische Dienst Oost)

Standplaats: Eefde/Rekken

Meer informatie

Verpleegkundige (Medische Dienst Oost)Voor het team van de Medische dienst Oost (Eefde en Berkelland) zoeken we een BIG geregistreerde verpleegkundige voor 24 uur. Vanuit de Medische Dienst wordt de somatische zorg voor de cliënten ingezet en gecoördineerd. de Medische Dienst werkt samen met diverse disciplines om uitvoering te geven aan de zorg voor cliënten.

In verband met uitbreiding van de medische dienst is er een vacature beschikbaar met ingang van zo spoedig mogelijk voor een

VERPLEEGKUNDIGE

24 uren per week  

De functie

Als verpleegkundige verricht je zelfstandig verpleegkundige handelingen binnen de kaders van je BIG competenties. Je houdt wekelijks een aantal verpleegkundige spreekuren en je verleent verpleegkundige/somatische hulp aan cliënten. Het kan voorkomen dat deze zorg wordt uitgevoerd bij cliënten die gesepareerd zijn. Je speelt een belangrijke rol in de medicatieverstrekking, waaronder het uitzetten, het controleren, het toedienen (injecties) en het registreren. Je ondersteunt groepsleiding bij de door hen te verrichten zorg en in de toediening van medicatie. Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering van het infectiepreventiebeleid en gezondheidsvoorlichting. Je representeert op een constructieve wijze de Medische Dienst waardoor de samenwerking met overige disciplines wordt bevorderd. Vanuit je verpleegkundige professionaliteit ben je de verbindende schakel tussen artsen (huisarts, psychiaters en specialisten) en groepsleiding. Tevens verzorg je de toeleiding naar de huisarts spreekuren.

Functie-eisen:

 • je hebt een afgeronde HBO-V opleiding, uiteraard BIG geregistreerd;
 • je hebt verpleegkundige ervaring, bij voorkeur aangevuld met kennis en ervaring in de GGZ, of de SGLVG-zorg;
 • je bent bekwaam in de meest voorkomende handelingen en beschikt over een klinische blik;
 • je bent flexibel en werkt zelfstandig en professioneel. Je bent daarbij een positief ingestelde teamspeler;
 • je hebt inzicht in interactionele processen en je kan situaties in relatie tot orde en veiligheid goed inschatten;
 • je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • je kunt je verplaatsen in de mogelijkheden en beperkingen van onze doelgroep;
 • je bent oplettend en werkt nauwkeurig;
 • je bent bereid om deel te nemen aan onregelmatige diensten, dus bereid werkzaamheden uit te voeren in avond uren, weekenden en feestdagen;
 • je bent beschikbaar op korte termijn.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Cao-gehandicaptenzorg;
 • inschaling: FWG 50, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve verzekeringen;
 • standplaats: Eefde en Berkelland.

Informatie:

Wil je meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met Carmen Luijken (teammanager Medische Dienst Oost). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 088-9295404 of 06-82089252.

Belangstelling?

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uiterlijk 25 maart aanstaande via de website van Trajectum: www.trajectum.nl / werken bij. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Eefde/Rekken

Vacaturetype / functietype
Rekken

Sluitingsdatum
25 maart 2018

Startdatum

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Carmen Luijken
088-9295404

Solliciteren

Slaapwacht BHV (Ravenswoud)

Standplaats: Ravenswoud

Meer informatie

Slaapwacht BHV (Ravenswoud)De sector Specialistisch Verblijf Noord, orthopedagogische begeleiding, is gesitueerd op Zeuvenakkers in Appelscha, Streekerhof in Oosterstreek en Ravenswoud in Ravenswoud. De cliënten wonen op een beschermd terrein. De cliënten hebben een verstandelijke beperking en zijn psychisch kwetsbaar vaak in combinatie met een stoornis in het autistisch spectrum, een hechtingsstoornis of een psychotische stoornis. Specialistisch verblijf is gericht op ‘herstel van het gewone leven’ waardoor de cliënt zijn ‘onbegrepen’ gedrag minder hoeft te laten zien. Door middel van activiteiten wordt houvast geboden op de vier levensgebieden zelfzorg, zorg voor de eigen woning, werk/scholing en vrije tijd. Er is sprake van geïntegreerd wonen en werken. “Versterken door samenwerken” is het motto, daarbij is altijd de behoefte en de vraag van de cliënt leidend.

Voor de locatie Ravenswoud zoeken wij per 1 mei 2018 een enthousiaste

SLAAPWACHT BHV

contract van 28% - 10 uren per week - flexibel in te zetten 

De functie:

Je bent mede verantwoordelijk voor de rust en veiligheid 's nachts van de cliënten binnen het gebouw onder eindverantwoording van de nachtdienst. Je verleent bijstand bij onvoorziene situaties, waardoor de veiligheid en zorg van cliënten tijdens de nacht wordt gecontinueerd. De slaapwacht brengt de nacht slapend door, maar wordt gewekt bij calamiteiten.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een afgeronde agogische opleiding op MBO niveau of hiervoor studerend;
 • beschikt over een BHV diploma;
 • over een stevige persoonlijkheid beschikt;
 • affiniteit hebt met de doelgroep;
 • begrippen als oplettendheid, nauwkeurigheid en opmerkzaamheid kunt toepassen bij het observeren van onze cliënten en bij het controleren van de gebouwen;
 • beschikt over een flexibele instelling en met een zekere onbevangenheid tegen het werken in de nachtelijke uren aankijkt.

Wat kan jij van ons verwachten: 

 • een prettige werksfeer;
 • salariëring volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 25;
 • een dienstverband voor in eerste instantie de duur van zeven maanden, met uitzicht op verlenging.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Lammie Kragt (Teammanager Ravenswoud). Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-20418688.

Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 3 april a.s. via onze website www.trajectum.info. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De gesprekken zijn gepland op maandag 9 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Drenthe

Locatie
Ravenswoud

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
2 april 2018

Startdatum
1 mei 2018

Werkuren
Part-time

Werkdagen
Nacht

Contact informatie
Lammie Kragt
06-20418688

Solliciteren

Gedragsdeskundigen / GZ-psychologen (Zeuvenakkers)

Standplaats: Appelscha

Meer informatie

Gedragsdeskundigen / GZ-psychologen (Zeuvenakkers)Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol  gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

Op Zeuvenakkers wonen en werken 62 psychisch kwetsbare cliënten, met risicovol en onbegrepen gedrag in verschillende woningen op een beschermd terrein. Op Streekerhof wonen, werken 12 cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en moeilijk verstaanbaar gedrag. Ravenswoud is een woonzorgboerderij, waar 19 psychisch kwetsbare cliënten samen zorgdragen voor alle aspecten van het dagelijks leven.

Voor deze locaties zoeken wij 2 enthousiaste

GEDRAGSDESKUNDIGEN / GZ-PSYCHOLOGEN

20-32 uren per week 

Voor de locatie Zeuvenakkers betreft het vervanging wegens vertrek van de huidige gedragsdeskundige.

De functie:

Als Gedragsdeskundige stel je individuele zorgplannen op in nauwe samenwerking met de daarbij betrokken disciplines. Je maakt deel uit van een enthousiast team van gedragsdeskundigen, waarbij je regelmatig contact hebt met de cliënten. Als Gedragsdeskundige ben je eindverantwoordelijk voor de beschrijving van de individuele beeldvorming en de vertaling in behandel- en begeleidingsadviezen. Je geeft begeleidings- en behandelrichtlijnen aan medewerkers. Je bent een aanjager van de Trajectum Methodiek (behandel en bejegeningsstijl) en je neemt deel aan relevante overlegvormen. Je legt verantwoording af aan de sectormanager.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het “samendoen” als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • beschikt over een opleiding op academisch niveau in één van de gedragswetenschappen;
 • affiniteit hebt met onze doelgroep LVB, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie en/of niet aangeboren hersenletsel;
 • bij voorkeur over relevante werkervaring beschikt;
 • met de nodige slagvaardigheid, overtuigingskracht en tact sturing kunt geven in de zorgplancyclus;
 • meedraait in de bereikbare diensten.

Wat kun jij van ons verwachten:           

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging;
 • een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg, FWG-salarisschaal 60/65.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Tjitske Hoekstra (Teammanager Zeuvenakkers), 06-23965846 of bij Nina Mensinga (GZ psycholoog) zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10481501.

Sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 3 april  a.s. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 9 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs

 


 

Regio

Locatie
Appelscha

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
2 april 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Nina Mensinga
06-10481501

Solliciteren

Begeleiders (SVO)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Begeleiders (SVO)Specialistisch Verblijf Oost maakt deel uit van Trajectum en is gesitueerd in Eefde. De cliënten verblijven in woongroepen of appartementen. Hier wordt specialistische begeleiding geboden aan cliënten, met een complexe en bijzondere hulpvraag. Vanwege de hardnekkigheid van de gedragsproblematiek is jarenlang een specifieke bejegening aangewezen, die helpt voorkomen dat cliënten op Groot Hungerink bij voortduring ontregeld raken en/of maatschappelijk ontsporen. Er wordt nauw samengewerkt met Werk & Activiteiten, zodat er voor de cliënten een geïntegreerd pakket op alle levensgebieden op maat kan worden geboden.

Wij zoeken voor Specialistisch Verblijf Oost enthousiaste

BEGELEIDERS

gemiddeld 28,8 uren per week (80%)

De functie:

Als begeleider begeleid en ondersteun je de cliënten, waarbij sprake is van een lichte verstandelijke handicap en psychische en/of gedragsproblemen in hun dagelijkse leven. De begeleiding en zorg bied je aan in overeenstemming met het begeleidingsplan. Verder behoort het verrichten van voorkomende huishoudelijke werkzaamheden tot je takenpakket.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal MBO-niveau 4 hebt, aangevuld met ruime werkervaring in het beroepenveld;
 • over een stevige persoonlijkheid beschikt met een cliëntgerichte werkhouding, waarbij je inspeelt op de hulpvraag van de individuele cliënt;
 • affiniteit hebt met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt);
 • een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige is een pré;
 • een positieve bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van het team;
 • bezit over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties;
 • beschikt over sociale vaardigheden als: tact, inlevingsvermogen en een relativerend vermogen, daarnaast heb je een flexibele werkhouding en kun je omgaan met conflicthantering;
 • zelfstandig als wel in teamverband kunt werken en open staat voor feedback geven en ontvangen.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • een contract voor 28,8 uur per week;
 • het contract is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijkheden tot voortzetting;
 • een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • een sfeer waarin humor, eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Fredi Keizer (Teammanager). Zij is te bereiken op 06-12469294.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 5 april a.s., via de vacaturepagina op de website van Trajectum (www.trajectum.nl). Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
4 april 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Fredi Keizer
06-12469294

Solliciteren

Vakantiekracht (Oktaaf)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Vakantiekracht (Oktaaf)

Vakantiekracht (Oktaaf)

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon en werkvoorzieningen.

Binnen de afdeling Oktaaf op onze locatie in Eefde zoeken wij een enthousiaste

 

Vakantiekracht

 

Volg je een agogische opleiding op mbo- of hbo-niveau en ben je 20 jaar of ouder? Wij zoeken een vakantiekracht voor 4 tot 6 weken.

 

Wat zijn je taken?

 • Je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma.
 • Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht.
 • Je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit.

 

Bij dit alles speelt het toezien op veiligheidsaspecten een belangrijke rol.

 

Wat wij vragen:

 • Je bent bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau zoals; SPW, AW, AB, CIOS, PABO, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V. of je hebt 1 van deze opleidingen afgerond.
 • Je bent een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid, in staat tot zelfreflectie.
 • Je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren, kennis van Word is een pré.
 • Je moet tenminste 20 jaar oud zijn.
 • Je bent bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken.

 

Wat kun je verwachten:

 • Een contract voor 22 uur per week voor 6 weken.
 • Een salaris overeenkomstig de CAO-gehandicaptenzorg, FWG 30 of 35, aangevuld met onregelmatigheidstoeslag en vakantiegeld.

 

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Jaap Bolier, Teammanager, op 06-52068582.

 

Sollicitaties, vóór 6 april a.s., via de website van Trajectum: www.trajectum.info


 

Regio
Overijssel

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
5 april 2018

Startdatum
21-03-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Jaap Bolier
+31 06 52 06 85 82

Solliciteren

Begeleiders (Flexpool Oost)

Standplaats: Eefde / Zutphen/ Rekken

Meer informatie

Begeleiders (Flexpool Oost)Binnen verschillende afdelingen hebben wij regelmatig behoefte aan flexibel in te zetten medewerkers. Dit betreft dan zowel op woon- en dagbestedinglocaties in Eefde/Zutphen, als binnen onze locatie Berkelland in Rekken.

Wij zoeken, voor onze Flexpool, enthousiaste

BEGELEIDERS

op basis van een (oproep)contract - 16 tot 32 uren per week

Wat zijn je taken?

 • je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
 • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
 • je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit.

 Wij verwachten van jou dat je:

 • in het bezit bent van een agogische of verpleegkundige opleiding op MBO-4 of HBO-niveau zoals: SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V;
 • ervaring hebt met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt), of met een vergelijkbare doelgroep;
 • tenminste 23 jaar oud bent;
 • communicatief vaardig bent en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties;
 • een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid bent en in staat bent tot zelfreflectie;
 • goed mondeling en schriftelijk kunt rapporteren;
 • bereid bent om ‘s avonds en om het weekend te werken;
 • goed bereikbaar bent (telefonisch of per mail) en dat jij privé omstandigheden gemakkelijk aan kunt passen aan de te werken diensten;
 • een stevige persoonlijkheid bent met een cliëntgerichte werkhouding en dat je kunt inspelen op zeer uiteenlopende hulpvragen van de individuele cliënt.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • een contract van 16 tot 32 uur per week, voor de duur van een jaar;
 • uren en andere contractvormen zijn overigens bespreekbaar. Bij gebleken geschiktheid zijn er goede doorstroommogelijkheden;
 • een prettige werksfeer;
 • een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • de training Agressie de Baas en de interne cursus Medicatie;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;
 • de mogelijkheid om te solliciteren op onze interne vacatures;
 • de mogelijkheid om een dienst mee te draaien voordat je in dienst treedt.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Ingrid Beimer (Teammanager Flexpool). Zij is telefonisch te bereiken op 0575-576216 of 06-20332398.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 16 april a.s., via de website van Trajectum: www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Eefde / Zutphen/ Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
15 april 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Ingrid Beimer
0575-576216

Solliciteren

Begeleider (De Eikenhof) Boschoord

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

Begeleider (De Eikenhof) Boschoord

Begeleider (De Eikenhof) Boschoord

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het

noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

 

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

De sector Klinisch Behandelen Noord is gesitueerd in Boschoord.Het
merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond en verblijft in een gesloten, besloten of open behandelsetting. Na een uitvoerige observatie en diagnostiek wordt het behandelproces gestart waaraan multidisciplinair inhoud en vorm wordt gegeven.

De Eikenhof is een open afdeling met een woongroep en appartementen. De woongroep biedt plaats aan 6 cliënten en de appartementen aan 4 cliënten.

Het bijzondere van deze afdeling is, dat het een woonboerderij is met zorg voor de levende have. De cliënten die hier wonen en vaak ook werken bevinden zich in de 3de en 4de fase van de behandeling en hebben een uiteenlopende problematiek.

Voor Zorgboerderij De Eikenhof zoeken wij een:

 

Begeleider

 (gemiddeld 24-32 uur per week, gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar een vrouw)

 

De functie:

Je bent als begeleider mede verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke ge­dragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten ­met je teammanager, collega persoonlijk begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Daarnaast ben je buiten kantoortijden verantwoordelijkheid voor de levende have op de boerderij. Het accent van de taken zal liggen binnen de appartementen en woonafdeling van de Eikenhof.

Werkzaamheden op de boerderij:

 • Je zorgt voor het vee bij afwezigheid van arbeidstherapeuten, ’s avonds en in de weekenden. Je werkt mee aan de verkoop van producten in de boerderijwinkel.
 • Je begeleidt en werkt mee met de cliënt die staldienst heeft, dit betreft alle soorten werkzaamheden die zich op een boerderij voor doen.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een stevige persoonlijkheid hebt en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op MBO- niveau 4 (bij voorkeur SAW, SPW, MMZ);
 • ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met het begeleiderschap;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • adequaat weet om te gaan met conflictsituaties.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team.
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.
 • Salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40.
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij mevrouw S. Meijerink, teammanager, smeijerink@trajectum.info of via telefoon 0561-422222 of intern 7132

Solliciteren uitsluitend online via onze website, middels de button ‘solliciteren’ voor 17 april 2018.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 24 april 2018.


 

Regio

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
16 april 2018

Startdatum
21-03-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Sebraine Meijerink
0561-422222

Solliciteren

Vakantiekrachten (Noord)

Standplaats: 'Noord'

Meer informatie

Vakantiekrachten (Noord)Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings- en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Voor de locaties in het Noorden hebben wij behoefte aan flexibel in te zetten vakantiekrachten voor verschillende woonafdelingen en afdelingen Werk en Activiteit in Boschoord, Wilhelminaoord, Ravenswoud, Oosterstreek en Appelscha. De locaties bestaan uit afdelingen die zowel gesloten, besloten als een open karakter hebben.

WORD JIJ ONZE VAKANTIEKRACHT?

Volg je een agogische opleiding op mbo- of hbo-niveau en ben je 20 jaar of ouder? In de zomerperiode hebben wij vacatures voor vakantiekrachten voor 4 tot 6 weken.

Wat zijn je taken?

 • je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
 • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
 • je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit;
 • Indien je ingezet wordt als vakantiekracht op 1 van de afdelingen binnen Werk en Activiteiten, zul je (samen met de arbeidstherapeuten) begeleiding bieden aan cliënten tijdens hun werk of hun dagbesteding.

Bij dit alles speelt het toezien op veiligheidsaspecten een belangrijke rol.

Wat wij vragen:

 • je bent bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau zoals; SPW, AW, AB, CIOS, PABO, MWD, SPH of HBO-V of je hebt 1 van deze opleidingen afgerond;
 • je bent een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid, in staat tot zelfreflectie;
 • je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren, kennis van Word is een pré;
 • je moet tenminste 20 jaar oud zijn;
 • je bent bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken;
 • je bent aaneensluitend 4 tot 6 weken beschikbaar gedurende de zomerperiode.

Wat kun je verwachten:

Een salaris overeenkomstig de CAO-gehandicaptenzorg, FWG 30, € 1.664,- bruto op fulltime basis en wordt aangevuld met onregelmatigheidstoeslag en vakantiegeld.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Linda Pieters (Coördinator Flexpool). Zij is te bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag op telefoonnummer 06-58899199.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Friesland

Locatie
'Noord'

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum
zomerperiode

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Linda Pieters
06-58899199

Solliciteren

GZ psycholoog

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

GZ psycholoogVoor de sector Klinisch Behandelen Noord zijn wij op zoek naar een:

GZ psycholoog

(uren in overleg)

 

De functie:

Als GZ- psycholoog voer je hulpvraagverduidelijking en diagnostiek uit. Je stelt, als behandelverantwoordelijke, individuele behandelplannen op in nauwe samenwerking met de daarbij betrokken disciplines.

Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de individuele begeleidings- en behandelplannen.

Je geeft begeleidings- en behandelrichtlijnen aan medewerkers. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve behandel- en zorgprogramma’s binnen Trajectum en je neemt deel aan relevante overlegvormen. Je legt verantwoording af aan de teammanager.

 

Wij verwachten van jou dat je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • beschikt over een opleiding op academisch niveau, aangevuld met de registratie als gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd);
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • beschikt over flexibiliteit en goede sociale- en communicatieve vaardigheden en daarnaast zelfstandig kunt werken en open staat voor feedback geven en ontvangen;
 • een zelfstandige teamspeler bent, die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt;
 • medewerkers vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring hebt;
 • met de nodige slagvaardigheid, overtuigingskracht en tact sturing kunt geven;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de locatie Boschoord als behandelcentrum.            

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • salariëring en dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring.
 • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Judith Kuipers, GZ psycholoog, te bereiken op telefoonnummer 0561-422222. Vragen over de werving en selectie procedure kun je stellen aan Wilma Gebben, P&O adviseur, telefonisch bereikbaar op 06-23191553.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via de website van Trajectum: www.trajectum.info. Klik op de paarse button ‘solliciteren’ welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De vacature blijft openstaan totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Drenthe

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum
30 juni 2018

Startdatum
in overleg

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Judith Kuipers
+31 561422222

Solliciteren

Stagiaires SPH, MWD, Social Work, MBO SAW/MMZ 4

Standplaats: Noord

Meer informatie

Stagiaires SPH, MWD, Social Work, MBO SAW/MMZ 4

Gezocht enthousiaste stagiair(e)
voor verschillende locaties in de regio Noord

Trajectum biedt ketenzorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag (SGLVB). Al dan niet met een forensische titel. Trajectum heeft locaties in Noord en Oost Nederland. 

Bij de sectoren Specialistisch Verblijf, Klinisch Behandelen en Ambulante Zorg in de regio Noord zijn diverse stageplaatsen beschikbaar vanaf  september 2018.

Meer informatie over Trajectum  kun je vinden op onze website 

Wij verwachten van jou dat je:

 • Affiniteit hebt met onze doelgroep.
 • Een stageduur van 10 maanden.
 • Minimaal 20 jaar bent.
 • Een stabiele persoonlijkheid, helder en transparant in communicatie bent.
 • Voor de regio Noord dien je voor enkele locaties te beschikken over eigen vervoer.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een prettige werksfeer waarin initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.
 • Professionele begeleiding door een praktijkbegeleider.
 • Een stagevergoeding conform de CAO-gehandicaptenzorg.                

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats verzoeken we je te reageren door een sollicitatiebrief te sturen naar praktijkcoordinator Robert Nieveen. We ontvangen graag je CV en sollicitatiebrief met daarin je motivatie. Daarna vindt er een eerste briefselectie plaats. Als je daar doorheen bent krijg je eerst een informatief gesprek met de praktijkcoordinator en daarna een sollicitatiegesprek op een afdeling.   

Voor vragen over deze stageplaatsen kun je mailen naar: rnieveen@trajectum.info  of bellen met tel. 06-83665934 of 0561-422265

Sollicitaties  kun je sturen naar rnieveen@trajectum.info .              


 

Regio
Heel Nederland

Locatie
Noord

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
30 juli 2018

Startdatum
07-03-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Robert Nieveen
0561-422265

Solliciteren

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

PERSOONLIJK BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke ge­dragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten ­met je manager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op HBO- niveau (bij voorkeur SPH, MWD of verpleegkunde);
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met het persoonlijk begeleiderschap en bij voorkeur met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende RVE.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een nieuw multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 45;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Ben je wel geïnteresseerd in een functie op Berkelland, maar je voldoet niet aan de in deze vacature gestelde opleidingseis? Mocht je een relevante MBO-4 opleiding afgerond hebben dan nodigen je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Begeleider. Deze vacature is ook te vinden op de vacaturepagina op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent als begeleider mede verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk beperkte cliënten met sterke gedragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten met je teammanager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vak therapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Jij:

 • bent een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer, met een relevante, afgeronde opleiding op tenminste MBO- niveau 4 (bij voorkeur SPW, MMZ of verpleegkunde);
 • hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • hebt ervaring in het werken met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • kunt een professionele relatie aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • weet adequaat om te gaan met conflictsituaties;
 • ziet het als een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende organisatie.

Wat kan jij van ons verwachten: 

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Heb je een relevante HBO-opleiding afgerond en zou je graag aan de slag willen als Persoonlijk Begeleider? Kijk dan verder op de vacaturepagina. We zijn ook op zoek naar collega’s in de functie van Persoonlijk Begeleider!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

GZ-Psycholoog (SAZ Assen)

Standplaats: Assen

Meer informatie

GZ-Psycholoog (SAZ Assen)De Sector Ambulant heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Wij willen een integraal aanbod bieden vanuit vier hoofdlocaties, te weten Assen, Almelo, Zwolle en Zutphen. Het aanbod op deze vier hoofdlocaties bestaat uit diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling, (forensisch) FACT, specialistische begeleiding, dagbehandeling, Werk & Activiteiten. Cliënten maken gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald.

Wij zoeken voor de locatie Assen een enthousiaste

GZ-PSYCHOLOOG

24 tot 36 uren per week

De functie:

We zijn op zoek naar een behandelaar (GZ-Psycholoog) die samen met ons de behandeling van de sglvb cliënten opnieuw in wil gaan richten. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op het gebied van agressie, psychiatrische kwetsbaarheid, zeden en verslaving. De huidige werkwijze willen we op de onder de loep nemen en meer toespitsen op de cliënt. Wat heeft de cliënt nodig en hoe kunnen wij dit vorm geven? Als regiebehandelaar heb je hier een hele belangrijke rol is, samen met het team van psychologen, casemanagers, therapeuten. Het werken binnen de poli is voor een deel een outreachende functie waarbij je de cliënt bezoekt in zijn woonomgeving. Dit kan zowel bij de cliënt thuis zijn als in de instelling waar hij/zij woont. De behandelvragen zijn zeer divers. Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar wel in een omgeving waarin je met enthousiaste collega’s de poli ambulante zorg verder kan ontwikkelen.  

Wie ben je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt, bij voorkeur in een ambulante setting;
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • ervaring en kennis met EMDR is een pré;
 • een stevige persoonlijkheid bent, op metaniveau kunt meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
 • resultaatgericht kunt denken en werken en goed structuur en overzicht kunt houden;  
 • beschikt over een flexibele instelling en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een zelfstandige teamspeler bent die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • medewerkers vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt.

Wat kunnen we je bieden:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert; 
 • de mogelijkheid om samen met de collega’s van de Sector Ambulant op inhoud te werken aan het verstevigen van een goede en duidelijke basis voor de toekomst van onze cliënten;
 • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring in FG 65;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je binnen kantooruren contact opnemen met Rinske van der Schuit (teammanager Sector Ambulante Zorg). Haar telefoonnummer is 06 - 30363258. Zij kan je in contact brengen met de collega psychologen van Assen.

Als het werken binnen de Ambulante zorg in Assen jou aanspreek, komen wij graag met je in contact.  Een dagdeel meelopen is altijd mogelijk.

Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Drenthe

Locatie
Assen

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Rinske van der Schuit
06-30363258

Solliciteren