Vacatures

Begeleiders (Boschoord)

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

Begeleiders (Boschoord)Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een deel van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.

Op locatie Boschoord zijn FPK De Beuken en ’t Wold gevestigd, onderdeel van sector Klinisch Behandelen Noord.

Cliënten van FPK (Forensisch Psychiatrische Kliniek) De Beuken verblijven in een gesloten, beveiligde kliniek in Boschoord, gelegen op de grens van het Drents Friese Wold. Deze cliënten zijn meestal door de rechter veroordeeld voor een ernstig delict. De rechter heeft dan bijvoorbeeld een Ter Beschikking Stelling (TBS) of een Plaatsing Inrichting Jeugdigen–maatregel (PIJ) opgelegd. Het kan ook zijn dat de rechter een voorwaardelijke veroordeling uitspreekt waarbij de cliënt zich moet laten behandelen in een gesloten setting. Ook cliënten met een Rechtelijke Machtiging (RM) die een gevaar vormen voor zichzelf of anderen kunnen opgenomen worden. Over het algemeen geldt dat cliënten in FPK de Beuken, in het kader van de wet Bijzondere Opneming in Psychiatrische Ziekenhuizen (Bopz), gedwongen opgenomen zijn.

’t Wold is samen met FPK de Beuken gevestigd op hetzelfde terrein in Boschoord. Ook de resocialisatieafdeling in Wilhelminaoord behoort tot deze sector. Er worden cliënten behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd. ’t Wold neemt cliënten op uit FPK de Beuken en andere locaties voor een vervolgbehandeling, waarin stapsgewijs integratie in de samenleving meer op de voorgrond komt. ’t Wold beschikt over gesloten, besloten en open afdelingen, die functioneel te onderscheiden zijn in observatie-, crisisinterventie-, behandel- en resocialisatieafdelingen. Deze afdelingen zijn gespecialiseerd in de behandeling van problematiek als verslaving, agressie en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook beschikt ’t Wold over afdelingen specifiek voor dove cliënten en over een zorgboerderij waar cliënten wonen en werken.

Wij zoeken voor verschillende afdelingen voor de locatie Boschoord

BEGELEIDERS

24 - 32 uren per week

Je bent begeleider van cliënten en je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de cliëntplannen. Je hebt interne contacten met je collega begeleiders, de gedragsdeskundige, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten, teammanager en cliëntenadministratie. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Wij verwachten van jou als begeleider dat je: 

 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op tenminste MBO niveau 4 (bij voorkeur SPW, MMZ of verpleegkunde);
 • minimaal 21 jaar bent;
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid bent, in staat bent tot zelfreflectie en adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;
 • bereid bent om ’s avonds, slaapdiensten en in het weekend te werken;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • een dynamische, uitdagende functie op een unieke locatie, waar creativiteit en eigen initiatief worden gevraagd en gewaardeerd;
 • periodieke training en scholing; werkbegeleiding en coaching maken daar deel van uit;
 • salariëring conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 40;
 • in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met de intentie voor een vast dienstverband.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Hilda Hogen Esch (teammanager). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-58709853.

Jouw schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag vóór 28 mei 2018 uitsluitend online via onze website: www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Drenthe

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
27 mei 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Hilda Hogen Esch
0658709853

Solliciteren

Persoonlijk Begeleider (Het Have 2)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Persoonlijk Begeleider (Het Have 2)

Persoonlijk Begeleider (Het Have 2)

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit  heel Nederland. Trajectum is verdeeld in de sectoren Behandelen, Specialistisch verblijf en Ambulant.

Voor de sector Specialistisch Verblijf Oost, gesitueerd in Eefde, zijn we voor de besloten afdeling het Have, team Have 2, op zoek naar een

Persoonlijk Begeleider

voor gemiddeld 28-32 uur per week

De afdeling:

Het Have is een besloten afdeling die bijna 4 jaar geleden is gestart met 15 cliënten verdeeld over 2 afdelingen. Hier verblijven volwassen cliënten die vanuit behandelen niet direct de overstap kunnen maken naar open verblijf, maar in deze beschermde, veilige setting op individuele wijze kunnen werken aan hun persoonlijke groei en perspectief.  Clienten verblijven hier met een justitiële maatregel of met een VG7 indicatie met meerzorg. Er is een intensieve samenwerking tussen cliënt (en zo mogelijk netwerk van cliënt) persoonlijk begeleider, behandelaar en team. Waar nodig, wordt gebruik gemaakt van externe deskundigheid om zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden. Er wordt gewerkt met dagdiensten en late diensten, daarnaast zijn er ook meerzorgdiensten. Er is een apart nachtdienstteam.

Het team:

Het Have is verdeeld in twee teams die intensief samenwerken. Have 2 is een jong en enthousiast team, die door zijn wisselingen het afgelopen jaar, toe is aan een collega met ervaring die vandaaruit ondersteuning en richting kan geven aan verdere ontwikkeling. Aan elke cliënt wordt zowel een persoonlijk begeleider als een begeleider gekoppeld.

  

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het begeleidingsplan.

Wij verwachten van jou dat je:

 • In bezit bent van een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal HBO-niveau, aangevuld met ruime werkervaring in deze functie.
 • Uitdaging ziet in het omgaan met cliënten met complex/moeilijk verstaanbaar gedrag en samen met de cliënt kan werken aan zijn of haar perspectief.
 • Om kunt gaan met de beperkte ontwikkelingsmogelijkheden van onze cliënten, met hen kleine stapjes kunt zetten.
 • Een uitdaging ziet in het besloten werken.
 • De kwaliteit bezit om het team ondersteuning en richting te kunnen geven in verdere ontwikkeling.
 • Pro-actief bent, coördinerend vermogen hebt, humor hebt en je grenzen weet te bewaken.
 • Beschikt over sociale vaardigheden als: tact, inlevingsvermogen en een relativerend vermogen, daarnaast heb je een flexibele werkhouding en kun je omgaan met conflicthantering.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en open staat voor feedback geven en ontvangen.
 • Digitale systemen snel eigen kunt maken.

 

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Een prettige werksfeer.
 • Een contract voor 28-32 uur per week.
 • Een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en verdieping middels trainingen, cursussen en expertisegroepen.
 • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.
 • Een sfeer waarin humor, eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Marjolein Paalman, teammanager, te bereiken op 06-54700249, of Britt Peters, behandelverantwoordelijke, 06 83599292.

Solliciteren kun je, uitsluitend online via de button ‘solliciteren’, vóór 30 mei 2018.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag middag 4 juni 2018.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

        


 

Regio

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype
Part-time

Sluitingsdatum
30 mei 2018

Startdatum
z.s.m.

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Marjolein Paalman
0575-576406

Solliciteren

Persoonlijk Begeleider (Buitensingel)

Standplaats: Zutphen

Meer informatie

Persoonlijk Begeleider (Buitensingel)

Persoonlijk Begeleider (Buitensingel)

Trajectum is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Hanzeborg en Hoeve Boschoord. Wij bieden professionele en wetenschappelijk onderbouwde behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en  onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Al dan niet met een forensische achtergrond.

Met ons aanbod aan gespecialiseerde individuele zorg begeven wij ons op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. De geboden hulp kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de bijzondere doelgroep en een integrale benadering van de hulpvragen.

De sector Specialistisch Verblijf Oost is gesitueerd op het terrein Groot Hungerink in Eefde en heeft daarnaast een aantal buitenprojecten.

Eén van deze buitenprojecten is de locatie Buitensingel in Zutphen. Binnen de Buitensingel wordt intensieve 24-uurs begeleiding geboden aan 20 cliënten die ieder een eigen appartement hebben. Wij werken in onze begeleiding vanuit het Relationeel Competentiemodel, waarbij we streven naar een zo gewoon mogelijk leven op de gebieden zelfzorg, wonen, werken en vrije tijd.

Voor de locatie Buitensingel zoeken wij een enthousiaste: 

Persoonlijk Begeleider

voor gemiddeld 28,8 uur per week (80%)

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten, waarbij sprake is van een lichte verstandelijke handicap en psychische en/of gedragsproblemen in hun dagelijkse leven.

Wij verwachten van jou dat je:

 • Een afgeronde passende pedagogische of verpleegkundige opleiding op minimaal HBO-niveau  hebt, aangevuld met ruime werkervaring (minimaal 3 jaar) met de doelgroep.
 • Over een stevige persoonlijkheid beschikt met een cliëntgerichte werkhouding, waarbij je inspeelt op de hulpvraag van de individuele cliënt.
 • Affiniteit hebt met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt).
 • Om kunt gaan met de beperkte ontwikkelingsmogelijkheden van onze cliënten, met hen kleine stapjes kunt zetten.
 • Een positieve bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van het team.
 • Bezit over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties.
 • Pro-actief bent, coördinerend vermogen hebt, humor en je grenzen weet te bewaken.
 • Beschikt over sociale vaardigheden als: tact, inlevingsvermogen en een relativerend vermogen, daarnaast heb je een flexibele werkhouding en kun je omgaan met conflicthantering.
 • Zelfstandig als wel in teamverband kunt werken en open staat voor feedback geven en ontvangen.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • Een prettige werksfeer.
 • Het contract is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met mogelijke omzetting in onbepaalde tijd (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).
 • Een contract voor 28,8 uur per week.
 • Een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Een sfeer waarin humor, eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Martijn Klomps, Teammanager, te bereiken op 06-30019352.

Sollicitaties vóór 30 mei 2018 a.s., uitsluitend via de website van Trajectum: www.trajectum.info

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

 

 


 

Regio

Locatie
Zutphen

Vacaturetype / functietype
Part-time

Sluitingsdatum
29 mei 2018

Startdatum
18-05-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Martijn Klomps
06-30019352

Solliciteren

Begeleiders (Flexpool Oost)

Standplaats: Eefde / Zutphen/ Rekken

Meer informatie

Begeleiders (Flexpool Oost)

Begeleiders (flexpool Oost)

Binnen verschillende afdelingen hebben wij regelmatig behoefte aan flexibel in te zetten medewerkers. Dit betreft dan zowel op woon- en dagbestedinglocaties in Eefde/Zutphen, als binnen onze locatie Berkelland in Rekken.

Wij zoeken, voor onze Flexpool, enthousiaste

BEGELEIDERS

op basis van een (oproep)contract - 16 tot 32 uren per week

Wat zijn je taken?

 • je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
 • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
 • je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit.

 Wij verwachten van jou dat je:

 • in het bezit bent van een agogische of verpleegkundige opleiding op MBO-4 of HBO-niveau zoals: SPW, MMZ, AW, AB, CIOS, Maatschappelijk Werk, SPH of HBO-V;
 • ervaring hebt met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Licht Verstandelijk Beperkt), of met een vergelijkbare doelgroep;
 • tenminste 23 jaar oud bent;
 • communicatief vaardig bent en adequaat kunt omgaan met conflictsituaties;
 • een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid bent en in staat bent tot zelfreflectie;
 • goed mondeling en schriftelijk kunt rapporteren;
 • bereid bent om ‘s avonds en om het weekend te werken;
 • goed bereikbaar bent (telefonisch of per mail) en dat jij privé omstandigheden gemakkelijk aan kunt passen aan de te werken diensten;
 • een stevige persoonlijkheid bent met een cliëntgerichte werkhouding en dat je kunt inspelen op zeer uiteenlopende hulpvragen van de individuele cliënt.

Wat kun jij van ons verwachten:

 • een contract van 16 tot 32 uur per week, voor de duur van een jaar;
 • uren en andere contractvormen zijn overigens bespreekbaar. Bij gebleken geschiktheid zijn er goede doorstroommogelijkheden;
 • een prettige werksfeer;
 • een salarisinschaling volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40;
 • de training Agressie de Baas en de interne cursus Medicatie;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;
 • de mogelijkheid om te solliciteren op onze interne vacatures;
 • de mogelijkheid om een dienst mee te draaien voordat je in dienst treedt.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Ingrid Beimer (Teammanager Flexpool). Zij is telefonisch te bereiken op 0575-576216 of 06-20332398.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online vóór 1 juni 2018 a.s., via de website van Trajectum: www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Eefde / Zutphen/ Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
1 juni 2018

Startdatum
01-05-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Ingrid Beimer
0575-576216

Solliciteren

Maatschappelijk werker/SPV-er (FACT en SBT team Twente)

Standplaats: Twente

Meer informatie

Maatschappelijk werker/SPV-er (FACT en SBT team Twente)Wij zoeken in Twente voor het FACT-en SBT team zo spoedig mogelijk enthousiaste:

MAATSCHAPPELIJK WERKER / SPV-er

(2 fte)

32 - 36 uur per week

 

De functie:

Voor het FACT en SBT Team Twente zoeken we maatschappelijk werkers/SPV-ers met een HBO diploma MWD/SPH/SPV/Verpleegkunde die het team komen versterken.

Wil jij samen met andere professionals verder bouwen aan het multidisciplinaire team, zit outreachend werken in je DNA en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de ambulante zorg in Twente reageer dan op deze functie en kom het team versterken!

Wij verwachten van jou dat je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • minimaal 4 jaar relevante werkervaring hebt, bij voorkeur in een ambulante setting;
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • een stevige persoonlijkheid bent, op metaniveau kunt meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
 • resultaatgericht kunt denken en werken en goed structuur en overzicht kunt houden;
 • beschikt over een flexibele instelling en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een zelfstandige teamspeler bent die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt;
 • in het bezit bent van een rijbewijs en auto en dit wilt gebruiken voor je werk.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • de mogelijkheid om samen met de collega’s van de Sector Ambulant op inhoud te werken aan het verstevigen van een goede en duidelijke basis voor de toekomst van onze cliënten;
 • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • werken vanuit standplaats Hengelo.   

Voor nadere inlichtingen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Ilse van Dalen (Teammanager a.i. Twente). Te bereiken (ook buiten werktijd) op nummer 06-50966128.

Solliciteren kan uitsluitend online via de paarse sollicitatiebutton, welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan. Reacties ontvangen wij graag vóór 1 juni 2018.

 


 

Regio
Overijssel

Locatie
Twente

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
1 juni 2018

Startdatum
zsm

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Ilse van Dalen
06-53747808

Solliciteren

Teammanager (SVN)

Standplaats: Appelscha

Meer informatie

Teammanager (SVN)Specialistisch Verblijf Noord biedt specialistische begeleiding en behandeling aan psychiatrisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van een stoornis in het autistisch spectrum, een hechtingsstoornis of een psychotische stoornis. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen en/of waar na behandeling blijkt dat een reguliere setting niet past bij de intensiteit van de ondersteuningsvraag. De aanpak is gericht op “herstel van het gewone leven” waardoor de cliënt zijn ‘onbegrepen’ gedrag minder hoeft te laten zien. Door middel van activiteiten wordt houvast geboden op de vier competentiegebieden zelfzorg, zorg voor de eigen woning, werk/scholing en vrije tijd. Er is sprake van geïntegreerd wonen en werken en “samen doen” is het motto.

Hou jij van verandering en ben jij van de hardcore uitvoering van de zorg? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou.

Voor de sector Specialistisch Verblijf zoeken wij een gedreven

TEAMMANAGER

32 uur per week

De functie:

Als teammanager stuur je één of meerdere afdelingen aan en zorg je dat de basiselementen op orde zijn en blijven waarbij je anticipeert op de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkelen, faciliteren en realiseren van het beleid binnen het team op een dusdanige manier dat het team kwalitatief en doelmatig functioneert waarbij effectief en efficiënt gewerkt wordt om de passende zorg te kunnen bieden aan onze cliënten. Je creëert een sfeer waarbinnen wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen. Innovatie, samenwerking en efficiënte mogelijkheden worden gestimuleerd. De vraag van (potentiële) cliënten en de interne klant is te allen tijde leidend.

Je ontvangt hiërarchische leiding van de Sectordirecteur en geeft direct leiding aan ca. 20-30 fte binnen het primaire proces. 

Wat verwachten wij van jou?

 • relevante kennis en opleiding op HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante managementopleiding, dan wel kennis van Management in de Zorg;
 • kennis van bedrijfsvoering, groepsdynamica, managementtechnieken behandel- en zorgmethodiek;
 • ervaring in verandermanagement, met name gericht op het begeleiden van teams naar een professionele organisatie;
 • ervaring in samenwerking met behandelverantwoordelijken;
 • visie op de ontwikkeling van de interne keten;
 • ervaring en/of affiniteit met de cliëntendoelgroep;
 • overtuigingskracht, sturend vermogen, creëren van draagvlak en overbruggen van tegenstellingen. Basis op orde krijgen en handhaven en daarbij anticiperen op de toekomst. Daarnaast zijn sociale vaardigheden nodig als tact, luistervaardigheid en empathisch vermogen.

Wat bieden wij jou?

 • een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;
 • een dienstverband voor de duur van 1 jaar;
 • een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;
 • salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, FWG 60.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Inge Scholing (Sectordirecteur Specialistisch Verblijf). Zij is te bereiken op telefoonnummer 088-9295000.

Solliciteren kun je uitsluitend online via onze website (www.trajectum.nl/werkenbij/vacatures) vóór 1 juni 2018. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De gesprekken staan gepland op maandag 11 juni aanstaande.

Een profielmeting zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Friesland

Locatie
Appelscha

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
31 mei 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Inge Scholing
088-9295000

Solliciteren

Assistent Begeleiders (PRO)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Assistent Begeleiders (PRO)

Assistent Begeleiders (PRO)

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden cliëntplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon en werkvoorzieningen.

De Sector Specialistisch Verblijf  biedt specialistische begeleiding en behandeling aan psychisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van een combinatie van elkaar beïnvloedende problematieken. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen en/of waar na behandeling blijkt dat een reguliere setting niet past bij de intensiteit van de ondersteuningsvraag. Binnen specialistisch verblijf werken we aan het herstel van het gewone leven. Cliënten hebben nog een hoge mate van nabijheid nodig bij het vormgeven van hun dagelijks leven.

Binnen de sector Specialistisch verblijf oost, op de locatie Groot Hungerink,  gaan we starten met  een nieuwe afdeling, waar  gewerkt zal worden vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

Trajectum zoekt  

Assistent Begeleiders

voor onze nieuw te openen afdeling op de locatie Groot Hungerink in Eefde. Aantal uren in overleg (minimaal 28 uur en maximaal 32 uur).

De werkzaamheden:

Als assistent begeleider begeleidt je samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten met een intensieve begeleidingsvraag, met complexe gedrags-problemen, in hun dagelijks leven. Je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie.

Bij de begeleiding gebruik je een specifieke behandelmethodiek waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple C. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat de woongroep goed functioneert. Je neemt deel aan overleg en zorgt voor goede overdracht van informatie, ook verricht je administratieve taken.  Je werkt intensief samen met je collega begeleiders, teammanager en behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teammanager en  kunt aanwijzingen ontvangen van (persoonlijk) begeleiders. Je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit.

Je werkt in wisselende diensten, waaronder ook slaapdiensten, op basis van een jaarrooster.

Wij verwachten van jou dat je:

 • Stevig in je schoenen staat zowel fysiek als mentaal.
 • Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Beschikt over een afgeronde (agogische) Mbo opleiding niveau 3.
 • Minimaal de leeftijd van 21 jaar hebt.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Zelfstandig werkt en goed bent in het oplossen van problemen.
 • Beschikt over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.

 Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team.
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.
 • Traject voor scholing en teambuilding in de eerste maand.
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 35.
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

Locatie:

Er wordt een nieuwe afdeling geopend op het terrein van de locatie Groot Hungerink, aan de Meijerinkstraat 12 in Eefde. De eerste cliënten zullen hier vanaf medio oktober gaan wonen.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Schuijer, Teammanager en projectleider. Telefoonnummer 06-51050726 (woensdag afwezig)

Er vinden tevens voorlichtingsbijeenkomsten plaats. Deze zijn op dinsdag 29 mei a.s. van 13.00-14.00 uur en van 16.30-17.30 uur.

Opgave hiervoor is niet noodzakelijk, geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze zijn op onze locatie “De Villa” aan de Almenseweg 6

(7211 ME) te Eefde.

 

Solliciteren:

Sollicitaties, uiterlijk 4 juni 2018, via de website van Trajectum:www.trajectum.info.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de week van 11 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

 


 

Regio

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
4 juni 2018

Startdatum
22-05-2018

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Miriam Schuijer
06-51050726

Solliciteren

Begeleiders (PRO)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Begeleiders (PRO)

Begeleiders (PRO)

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. 

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden cliëntplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon en werkvoorzieningen.

De Sector Specialistisch Verblijf  biedt specialistische begeleiding en behandeling aan psychisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van een combinatie van elkaar beïnvloedende problematieken. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen en/of waar na behandeling blijkt dat een reguliere setting niet past bij de intensiteit van de ondersteuningsvraag. Binnen specialistisch verblijf werken we aan het herstel van het gewone leven. Cliënten hebben nog een hoge mate van nabijheid nodig bij het vormgeven van hun dagelijks leven.

Binnen de sector Specialistisch verblijf oost, op de locatie Groot Hungerink,  gaan we starten met  een nieuwe afdeling, waar  gewerkt zal worden vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

Trajectum zoekt  

Begeleiders

voor onze nieuw te openen afdeling op de locatie Groot Hungerink in Eefde. Aantal uren in overleg (minimaal 28 uur en maximaal 32 uur).

De werkzaamheden:

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met een intensieve begeleidingsvraag, met complexe gedragsproblemen, in hun dagelijks leven. Bij de begeleiding gebruik je een specifieke behandelmethodiek waarbij je kijkt naar de competenties en mogelijkheden van de cliënt, genaamd Triple C. Samen met de cliënt zorg je ervoor dat de woongroep goed functioneert. Je neemt deel aan overleg en zorgt voor goede overdracht van informatie, ook verricht je administratieve taken.  Je werkt intensief samen met je collega begeleiders, teammanager en behandelaar. Je wordt aangestuurd door de teammanager. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s van andere disciplines en met het netwerk van de cliënten.

Je werkt in wisselende diensten, waaronder ook slaapdiensten, op basis van een jaarrooster.

Wij verwachten van jou dat je:

 • Stevig in je schoenen staat zowel fysiek als mentaal.
 • Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Beschikt over een afgeronde (agogische) Mbo opleiding niveau 4, zoals bijvoorbeeld MMZ, SPW of SAW.
 • Minimaal de leeftijd van 21 jaar hebt.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Zelfstandig werkt en goed bent in het oplossen van problemen.
 • Beschikt over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.

 Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team.
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.
 • Traject voor scholing en teambuilding in de eerste maand.
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 40.
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt).

 Locatie:

Er wordt een nieuwe afdeling geopend op het terrein van de locatie Groot Hungerink, aan de Meijerinkstraat 12 in Eefde. De eerste cliënten zullen hier vanaf medio oktober gaan wonen.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Schuijer, Teammanager en projectleider. Telefoonnummer 06-51050726 (woensdag afwezig)

Er vinden tevens voorlichtingsbijeenkomsten plaats. Deze zijn op dinsdag 29 mei a.s. van 13.00-14.00 uur en van 16.30-17.30 uur.

Opgave hiervoor is niet noodzakelijk, geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze zijn op onze locatie “De Villa” aan de Almenseweg 6 (7211 ME) te Eefde. 

Solliciteren:

Sollicitaties, uiterlijk 4 juni 2018, via de website van Trajectum:www.trajectum.info

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de week van 11 juni.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

 


 

Regio

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
4 juni 2018

Startdatum
22-05-2018

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Miriam Schuijer
06-51050726

Solliciteren

Persoonlijk Begeleiders (PRO)

Standplaats: Eefde

Meer informatie

Persoonlijk Begeleiders (PRO)

Persoonlijk Begeleiders (PRO)

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een  lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische  achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. 

Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden cliëntplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon en werkvoorzieningen.

 

De Sector Specialistisch Verblijf  biedt specialistische begeleiding en behandeling aan psychisch kwetsbare cliënten met een verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van een combinatie van elkaar beïnvloedende problematieken. Het gaat om cliënten die elders zijn vastgelopen en/of waar na behandeling blijkt dat een reguliere setting niet past bij de intensiteit van de ondersteuningsvraag. Binnen specialistisch verblijf werken we aan het herstel van het gewone leven. Cliënten hebben nog een hoge mate van nabijheid nodig bij het vormgeven van hun dagelijks leven.

Binnen de sector Specialistisch verblijf oost, op de locatie Groot Hungerink,  gaan we starten met  een nieuwe afdeling, waar  gewerkt zal worden vanuit het gedachtegoed van Triple-C. Niet het behandelen van de pathologie, in deze setting het extreem acting out gedrag staat centraal, maar het tegemoet komen aan algemeen menselijke basisbehoeften op fysiek, emotioneel, mentaal en zingevend terrein. De zorg is erop gericht dat cliënten zoveel mogelijk het gewone leven kunnen ervaren. De opgave is de achterliggende behoefte te zien wanneer er sprake is van dreigend gedrag. Trouw blijven aan de cliënt, zekerheid bieden dat een cliënt kan blijven wonen, met een vast team van begeleiders. Dit vraagt om een sterke ondersteuning en actieve, directe beschikbaarheid voor begeleiders in de driehoek begeleider, behandelaar en manager.

Trajectum zoekt  

Persoonlijk Begeleiders

voor onze nieuw te openen afdeling op de locatie Groot Hungerink in Eefde. Aantal uren in overleg (minimaal 28 uur en maximaal 32 uur).

De werkzaamheden:

Als Persoonlijk Begeleider ben je verantwoordelijk voor de intensieve begeleiding van verstandelijk beperkte cliënten met complexe gedragsproblemen. Dit doe je aan de hand van Triple-C: een behandelmodel waarin het erom gaat dat de cliënt vooral het gewone leven ervaart. Als persoonlijk begeleider lever je een actieve bijdrage aan de organisatie van werkzaamheden en het vertalen van beleid naar individuele zorgplannen voor de cliënten. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het zorgplan en ook de bijbehorende administratieve taken. Je neemt deel aan het overleg en zorgt voor een goede overdracht van informatie. Samen met cliënten zorg je ervoor dat de woongroep goed functioneert. Je werkt intensief samen met je collega begeleiders, teammanager en behandelaar.  Je wordt aangestuurd  door de teammanager. Daarnaast heb je regelmatig contact met collega’s uit andere disciplines en met het netwerk van de cliënten.

Je werkt in wisselende diensten, waaronder ook slaapdiensten, op basis van een jaarrooster.

Wij verwachten van jou dat je:

 • Stevig in je schoenen staat zowel fysiek als mentaal.
 • Beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 • Beschikt over een afgeronde (agogische) HBO opleiding, zoals bijvoorbeeld SPH of MWD.
 • Minimaal de leeftijd van 21 jaar hebt.
 • Affiniteit met de doelgroep.
 • Zelfstandig werkt en goed bent in het oplossen van problemen.
 • Beschikt over een flinke dosis lef, sensitiviteit, inlevings- en doorzettingsvermogen, zelfreflectie en een lerende oriëntatie.

 Wij bieden:

 • Een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team.
 • Een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.
 • Traject voor scholing en teambuilding in de eerste maand.
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie een tijdelijke contract voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling (tenzij je al een contract voor onbepaalde tijd bij Trajectum hebt)..

Locatie:

Er wordt een nieuwe afdeling geopend op het terrein van de locatie Groot Hungerink, aan de Meijerinkstraat 12 in Eefde. De eerste cliënten zullen hier vanaf medio oktober gaan wonen.

Informatie:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Schuijer, Teammanager en projectleider. Telefoonnummer 06-51050726 (woensdag afwezig)

Er vinden tevens voorlichtingsbijeenkomsten plaats. Deze zijn op dinsdag 29 mei a.s. van 13.00-14.00 uur en van 16.30-17.30 uur.

Opgave hiervoor is niet noodzakelijk, geïnteresseerden nodigen wij van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze zijn op onze locatie “De Villa” aan de Almenseweg 6 (7211 ME) te Eefde.

 

Solliciteren:

Sollicitaties, uiterlijk 4 juni 2018, via de website van Trajectum:www.trajectum.info.

De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de week van 11 juni.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten voorrang genieten in de selectieprocedure.

 


 

Regio

Locatie
Eefde

Vacaturetype / functietype
Bepaalde tijd

Sluitingsdatum
4 juni 2018

Startdatum
22-05-2018

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Miriam Schuijer
06-51050726

Solliciteren

Vakantiekrachten (Noord)

Standplaats: 'Noord'

Meer informatie

Vakantiekrachten (Noord)Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVB). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland.Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings- en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Voor de locaties in het Noorden hebben wij behoefte aan flexibel in te zetten vakantiekrachten voor verschillende woonafdelingen en afdelingen Werk en Activiteit in Boschoord, Wilhelminaoord, Ravenswoud, Oosterstreek en Appelscha. De locaties bestaan uit afdelingen die zowel gesloten, besloten als een open karakter hebben.

WORD JIJ ONZE VAKANTIEKRACHT?

Volg je een agogische opleiding op mbo- of hbo-niveau en ben je 20 jaar of ouder? In de zomerperiode hebben wij vacatures voor vakantiekrachten voor 4 tot 6 weken.

Wat zijn je taken?

 • je begeleidt samen met een begeleider of persoonlijk begeleider een groep cliënten volgens een vastgesteld programma;
 • je draagt mede zorg voor de continuïteit van de zorgverlening en je levert een bijdrage aan observatie en overdracht;
 • je voert een aantal administratieve en huishoudelijke werkzaamheden uit;
 • Indien je ingezet wordt als vakantiekracht op 1 van de afdelingen binnen Werk en Activiteiten, zul je (samen met de arbeidstherapeuten) begeleiding bieden aan cliënten tijdens hun werk of hun dagbesteding.

Bij dit alles speelt het toezien op veiligheidsaspecten een belangrijke rol.

Wat wij vragen:

 • je bent bezig met een agogische of verpleegkundige studie op MBO of HBO-niveau zoals; SPW, AW, AB, CIOS, PABO, MWD, SPH of HBO-V of je hebt 1 van deze opleidingen afgerond;
 • je bent een flexibele, even­wichtige persoon­lijkheid, in staat tot zelfreflectie;
 • je kunt goed mondeling en schriftelijk rapporteren, kennis van Word is een pré;
 • je moet tenminste 20 jaar oud zijn;
 • je bent bereid om ook ’s avonds en in het weekend te werken;
 • je bent aaneensluitend 4 tot 6 weken beschikbaar gedurende de zomerperiode.

Wat kun je verwachten:

Een salaris overeenkomstig de CAO-gehandicaptenzorg, FWG 30, € 1.664,- bruto op fulltime basis en wordt aangevuld met onregelmatigheidstoeslag en vakantiegeld.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Linda Pieters (Coördinator Flexpool). Zij is te bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag op telefoonnummer 06-58899199.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Friesland

Locatie
'Noord'

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum
zomerperiode

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Linda Pieters
06-58899199

Solliciteren

GZ psycholoog (KBN)

Standplaats: Boschoord

Meer informatie

GZ psycholoog (KBN)Voor de sector Klinisch Behandelen Noord zijn wij op zoek naar een:

GZ psycholoog

(uren in overleg)

 

De functie:

Als GZ- psycholoog voer je hulpvraagverduidelijking en diagnostiek uit. Je stelt, als behandelverantwoordelijke, individuele behandelplannen op in nauwe samenwerking met de daarbij betrokken disciplines.

Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de individuele begeleidings- en behandelplannen.

Je geeft begeleidings- en behandelrichtlijnen aan medewerkers. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van innovatieve behandel- en zorgprogramma’s binnen Trajectum en je neemt deel aan relevante overlegvormen. Je legt verantwoording af aan de teammanager.

 

Wij verwachten van jou dat je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • beschikt over een opleiding op academisch niveau, aangevuld met de registratie als gezondheidszorgpsycholoog (BIG-geregistreerd);
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • beschikt over flexibiliteit en goede sociale- en communicatieve vaardigheden en daarnaast zelfstandig kunt werken en open staat voor feedback geven en ontvangen;
 • een zelfstandige teamspeler bent, die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt;
 • medewerkers vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring hebt;
 • met de nodige slagvaardigheid, overtuigingskracht en tact sturing kunt geven;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van de locatie Boschoord als behandelcentrum.            

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • salariëring en dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring.
 • Een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Judith Kuipers, GZ psycholoog, te bereiken op telefoonnummer 0561-422222. Vragen over de werving en selectie procedure kun je stellen aan Wilma Gebben, P&O adviseur, telefonisch bereikbaar op 06-23191553.

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via de website van Trajectum: www.trajectum.info. Klik op de paarse button ‘solliciteren’ welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

De vacature blijft openstaan totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Friesland

Locatie
Boschoord

Vacaturetype / functietype
Vast contract, onbepaalde tijd

Sluitingsdatum

Startdatum
in overleg

Werkuren
Part-time

Werkdagen

Contact informatie
Judith Kuipers
+31 561422222

Solliciteren

Psychiater FACT team Zwolle

Standplaats: Zwolle

Meer informatie

Psychiater FACT team Zwolle

Psychiater FACT team Zwolle

Word jij onze nieuwe psychiater in het FACT-team in Zwolle? (voor 8 uur per week, of in combinatie met inzet op andere locaties van Trajectum voor meer uren)

 “Ik doe mijn werk op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan als psychiater binnen Trajectum uitdagend en boeiend. De cliënten zijn mensen met een lichte verstandelijke beperking en daarnaast is sprake van complexe en langdurende gedrags- en/of psychiatrische problematiek. En deel van de cliënten belanden regelmatig in crisissituaties, zijn moeilijk te stabiliseren en hebben gedurende langere tijd zorg nodig hebben.”Ik sta je graag te woord over onze vacature”: Peter van Nuil, te bereiken via secretariaat 088 9295090.

 

Voor wie werk je?
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Het FACT team voor LVB in Zwolle is onderdeel van de Sector Ambulante Zorg (SAZ). FACT beoogt continuïteit van zorg, het voorkomen van opnamen en het stimuleren van participeren in de maatschappij. FACT werkt bio psychosociaal waarin ruimte is voor behandeling, begeleiding en het bieden van praktische hulp bij het dagelijks leven, rehabilitatie en ondersteuning bij herstel.

 

Wat ga je bij ons doen?

 • Binnen het multidisciplinaire team waarin je werkt, heb je een belangrijke rol in de psychiatrische hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling.
 • Je verricht individuele diagnostiek en biedt behandelingen bij cliënten met een breed scala aan psychiatrische stoornissen.
 • Je levert een bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandeling van de cliënten.
 • Je geeft mede vorm aan het behandelklimaat binnen het FACT team.
 • Je verricht je werk binnen de locatie en ook outreachend waarbij je veelal samen met een collega van het FACT team op huisbezoek gaat.
 • Je werkt intensief samen met verschillende interne en externe partijen.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan het teamproces en werkt vanuit het perspectief van herstelgericht organiseren.
 • Je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken.
 • Tijdens je werkdagen ben je bereikbaar voor psychiatrische hulpvragen van andere teams binnen de sector ambulant.

We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot psychiater en een actuele BIG registratie.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag.
 • Je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden.
 • Je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast, zelfstandig, multidisciplinair team.
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert.
 • Contractvorm is bespreekbaar (een arbeidsovereenkomst of inzet als ZZP’er).

 

Word jij onze nieuwe collega psychiater?

 

Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’.Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan

Wil je meer weten over de vacature zelf?

Kijk voor meer informatie ook op: www.trajectum.info

 

 


 

Regio

Locatie
Zwolle

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum
04-04-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Peter van Nuil
0889295090

Solliciteren

Stagiaires Social Work/ AD SWZ/ MZ 4

Standplaats: Zutphen, Eefde en Rekken

Meer informatie

Stagiaires Social Work/ AD SWZ/ MZ 4Trajectum biedt ketenzorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag (SGLVB). Al dan niet met een forensische titel. Trajectum heeft locaties in Noord en Oost Nederland. 

Bij de sectoren Specialistisch Verblijf, Klinisch Behandelen en Ambulante Zorg in de regio Oost zijn diverse stageplaatsen beschikbaar vanaf  september 2018.

Volg jij de opleiding SPH, MWD, Social Work, AD SWZ of MZ 4 (Specifieke Doelgroepen/Gehandicaptenzorg) en wil jij bij ons ervaring opdoen?

Wij verwachten van jou dat je:

 • affiniteit hebt met onze doelgroep;
 • een stageduur van minimaal 10 maanden hebt;
 • een stabiele persoonlijkheid, helder en transparant in communicatie bent.

Wat kun je van ons verwachten:

 • een prettige werksfeer waarin initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.
 • professionele begeleiding door een praktijkbegeleider.
 • een stagevergoeding conform de CAO-gehandicaptenzorg.

De locatie Berkelland in Rekken is niet met het openbaar vervoer bereikbaar.

Meer informatie over Trajectum  kun je vinden op onze website.

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats verzoeken we je online te reageren via de paarse button "solliciteren" welke je naast de vacaturetekst op het scherm ziet staan. We zien jouw reactie voorzien van een heldere motivatie en cv graag voor 1 juli aanstaande tegemoet.


 

Regio
Overijssel

Locatie
Zutphen, Eefde en Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
30 juni 2018

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Hannie Timmermans
0575-576161

Solliciteren

Stagiair(e) SPH, MWD, Social Work, MBO SAW/MMZ 4

Standplaats: Noord

Meer informatie

Stagiair(e) SPH, MWD, Social Work, MBO SAW/MMZ 4

Gezocht enthousiaste stagiair(e)
voor verschillende locaties in de regio Noord

Trajectum biedt ketenzorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag (SGLVB). Al dan niet met een forensische titel. Trajectum heeft locaties in Noord en Oost Nederland. 

Bij de sectoren Specialistisch Verblijf, Klinisch Behandelen en Ambulante Zorg in de regio Noord zijn diverse stageplaatsen beschikbaar vanaf  september 2018. (De vacature voor de Universitaire stageplaats is inmiddels gesloten)

Meer informatie over Trajectum  kun je vinden op onze website 

Wij verwachten van jou dat je:

 • Affiniteit hebt met onze doelgroep.
 • Een stageduur van 10 maanden.
 • Minimaal 20 jaar bent.
 • Een stabiele persoonlijkheid, helder en transparant in communicatie bent.
 • Voor de regio Noord dien je voor enkele locaties te beschikken over eigen vervoer.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een prettige werksfeer waarin initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.
 • Je krijgt enkele relevante cursussen aangeboden zoals ACH en medicatie.
 • Professionele begeleiding door een praktijkbegeleider.
 • Een stagevergoeding conform de CAO-gehandicaptenzorg.                

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats verzoeken we je te reageren via de knop "solliciteren". We ontvangen graag je CV en sollicitatiebrief met daarin je motivatie. Daarna vindt er een eerste briefselectie plaats. Als je daar doorheen bent krijg je eerst een informatief gesprek met de praktijkcoordinator en daarna een sollicitatiegesprek op een afdeling.   

Voor vragen over deze stageplaatsen kun je mailen naar: rnieveen@trajectum.info  of bellen met tel. 06-83665934 of 0561-422265

 

Sollicitaties  kun je sturen naar opleiding@trajectum.info               


 

Regio
Heel Nederland

Locatie
Noord

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum
30 juli 2018

Startdatum
07-03-2018

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Robert Nieveen
0561-422265

Solliciteren

GZ-Psycholoog (FACT- en SBT-team Twente)

Standplaats: Hengelo (OV)

Meer informatie

GZ-Psycholoog (FACT- en SBT-team Twente)Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog binnen het FACT en SBT - team in Twente?

“Ik doe mijn werk op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. Dat maakt mijn baan als GZ-psycholoog binnen Trajectum uitdagend en boeiend. Binnen het FACT-team bied ik specialistische diagnostiek en psychologische behandelingen aan onze cliënten. Binnen ons multidisciplinaire team deel ik mijn behandelvisie en heb ik de regie over het opstellen, uitvoeren en evalueren van de behandelplannen van onze cliënten. Ik sta je graag te woord over onze vacature. Annekee Bölkow, GZ-psycholoog: 0621286880.”

Voor wie werk je?
Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Een deel van de  cliënten heeft een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Het FACT team voor LVB in Twente is onderdeel van de Sector Ambulante Zorg. FACT beoogt continuïteit van zorg, het voorkomen van opnamen en het stimuleren van participeren in de maatschappij. FACT werkt bio psychosociaal waarin ruimte is voor behandeling, begeleiding en het bieden van praktische hulp bij het dagelijks leven, rehabilitatie en ondersteuning bij herstel.

Wat ga je bij ons doen?

 • je bent regiebehandelaar voor cliënten. Je waarborgt de kwaliteit van de zorgplannen en je bepaalt en evalueert met het team de behandelkoers; 
 • binnen het multidisciplinair team waarin je werkt, heb je een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling;
 • je verricht individuele diagnostiek en biedt psychologische behandelingen aan cliënten;
 • je verricht je werk binnen de locatie en ook outreachend waarbij je veelal samen met een collega van het FACT team op huisbezoek gaat;
 • je levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken;
 • je bent begeleider of supervisor van orthopedagogen en orthopedagogen in opleiding tot GZ-psycholoog.

We zoeken jou als jij jezelf hierin herkent:

 • je hebt ervaring en/of affiniteit met cliënten met een LVB en risicovol of onbegrepen gedrag;
 • je hebt een enthousiaste, stevige persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden;
 • je houdt ervan om het ‘samen te doen’: je kunt medewerkers binden en verbinden;
 • je weet van aanpakken: proactief en resultaatgericht werken doe je graag;
 • je bent goed in het bewaken van structuur en overzicht;
 • je bent flexibel, betrouwbaar en stressbestendig;
 • heb je kennis van EMDR? Dat is een pré. Zo niet, dan willen we je graag opleiden.

Wat kun je van ons verwachten?

 • een uitdagende en dynamische functie binnen een enthousiast, zelfstandig, multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een salaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 65;
 • een dienstverband voor gemiddeld 24 tot 36 uren per week;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega GZ-Psycholoog?

Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Reageren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Wil je meer weten over Trajectum?

Kijk voor meer informatie ook op www.trajectum.nl


 

Regio
Overijssel

Locatie
Hengelo (OV)

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Annekee Bölkow
06-21286880

Solliciteren

GZ Psycholoog (bij voorkeur tevens Psychotherapeut)

Standplaats: Zutphen

Meer informatie

GZ Psycholoog (bij voorkeur tevens Psychotherapeut)De Sector Ambulant heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Zij wil een integraal aanbod bieden vanuit vier hoofdlocaties, te weten Assen, Almelo, Zwolle en Zutphen. Het aanbod op deze vier hoofdlocaties bestaat uit diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling, (forensisch) FACT, specialistische begeleiding, dagbehandeling, Werk & Activiteiten. Cliënten maken gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald.

Wij zoeken voor de sector ambulant in Zutphen een enthousiaste:

GZ-PSYCHOLOOG en bij voorkeur tevens PSYCHOTHERAPEUT

aantal uren in overleg

De functie:

Je bent regiebehandelaar voor cliënten, je maakt deel uit van een multidisciplinair team en hebt een belangrijke coördinerende en uitvoerende rol in de hulpvraagverduidelijking, diagnostiek en behandeling. Je bewaakt de kwaliteit van het zorgproces. Je voert de regie over het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen met de cliënt en levert een inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelaanpak en methodieken. Je kunt werkbegeleiding en/of supervisie geven aan beginnende psychologen en psychologen in opleiding tot GZ-Psycholoog. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en andere in- en externe overlegvormen. Je legt verantwoording af aan de teammanager van de locatie binnen de Sector Ambulant.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt, bij voorkeur in een ambulante setting;
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • ervaring en kennis met EMDR is een pré;
 • een stevige persoonlijkheid bent, op metaniveau kunt meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
 • resultaatgericht kunt denken en werken en goed structuur en overzicht kunt houden;
 • beschikt over een flexibele instelling en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een zelfstandige teamspeler bent die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • medewerkers vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • de mogelijkheid om samen met de collega’s van de Sector Ambulant op inhoud te werken aan het verstevigen van een goede en duidelijke basis voor de toekomst van onze cliënten;
 • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor nadere informatie kun je binnen kantooruren contact opnemen met Dorry Menkveld (teammanager Sector Ambulante Zorg). Haar telefoonnummer is 06-52003017.  

Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend online via onze website; www.trajectum.nl. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.  


 

Regio
Gelderland

Locatie
Zutphen

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Dorry Menkveld
06-52003017

Solliciteren

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Persoonlijk Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

PERSOONLIJK BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke ge­dragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten ­met je manager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op HBO- niveau (bij voorkeur SPH, MWD of verpleegkunde);
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met het persoonlijk begeleiderschap en bij voorkeur met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende RVE.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een nieuw multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 45;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Ben je wel geïnteresseerd in een functie op Berkelland, maar je voldoet niet aan de in deze vacature gestelde opleidingseis? Mocht je een relevante MBO-4 opleiding afgerond hebben dan nodigen je van harte uit om te solliciteren naar de functie van Begeleider. Deze vacature is ook te vinden op de vacaturepagina op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

Begeleider (Berkelland)

Standplaats: Rekken

Meer informatie

Begeleider (Berkelland)Word jij onze nieuwe collega op locatie Berkelland?

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVB). Sommige cliënten hebben een forensische achtergrond. Het doel van onze zorg is dat cliënten beter in staat zijn om op een verantwoorde en aanvaardbare manier te functioneren in de maatschappij.

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Wij zoeken voor de behandelafdelingen van locatie Berkelland nieuwe collega’s in de functie van

BEGELEIDER

voor gemiddeld 28 - 30 uren per week

De functie:

Je bent als begeleider mede verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk beperkte cliënten met sterke gedragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten met je teammanager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vak therapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Jij:

 • bent een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer, met een relevante, afgeronde opleiding op tenminste MBO- niveau 4 (bij voorkeur SPW, MMZ of verpleegkunde);
 • hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • hebt ervaring in het werken met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • kunt een professionele relatie aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • weet adequaat om te gaan met conflictsituaties;
 • ziet het als een uitdaging om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende organisatie.

Wat kan jij van ons verwachten: 

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 1 jaar met mogelijkheden, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, tot verlenging;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 40;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij één van de teammanagers. Neem contact op via het secretariaat (088-9296605) en je wordt met een aanwezige teammanager doorverbonden.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Heb je een relevante HBO-opleiding afgerond en zou je graag aan de slag willen als Persoonlijk Begeleider? Kijk dan verder op de vacaturepagina. We zijn ook op zoek naar collega’s in de functie van Persoonlijk Begeleider!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Gelderland

Locatie
Rekken

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Secretariaat
088 -9296605

Solliciteren

GZ-Psycholoog (SAZ Assen)

Standplaats: Assen

Meer informatie

GZ-Psycholoog (SAZ Assen)De Sector Ambulant heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten met een LVB en complexe problematiek. Wij willen een integraal aanbod bieden vanuit vier hoofdlocaties, te weten Assen, Almelo, Zwolle en Zutphen. Het aanbod op deze vier hoofdlocaties bestaat uit diagnostiek, consultatie, poliklinische behandeling, (forensisch) FACT, specialistische begeleiding, dagbehandeling, Werk & Activiteiten. Cliënten maken gebruik van wat nodig is: de intensiteit van de zorg kan worden op- en afgeschaald.

Wij zoeken voor de locatie Assen een enthousiaste

GZ-PSYCHOLOOG

24 tot 36 uren per week

De functie:

We zijn op zoek naar een behandelaar (GZ-Psycholoog) die samen met ons de behandeling van de sglvb cliënten opnieuw in wil gaan richten. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op het gebied van agressie, psychiatrische kwetsbaarheid, zeden en verslaving. De huidige werkwijze willen we op de onder de loep nemen en meer toespitsen op de cliënt. Wat heeft de cliënt nodig en hoe kunnen wij dit vorm geven? Als regiebehandelaar heb je hier een hele belangrijke rol is, samen met het team van psychologen, casemanagers, therapeuten. Het werken binnen de poli is voor een deel een outreachende functie waarbij je de cliënt bezoekt in zijn woonomgeving. Dit kan zowel bij de cliënt thuis zijn als in de instelling waar hij/zij woont. De behandelvragen zijn zeer divers. Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar wel in een omgeving waarin je met enthousiaste collega’s de poli ambulante zorg verder kan ontwikkelen.  

Wie ben je:

 • een enthousiaste en ontwikkelingsgerichte medewerker bent, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt, bij voorkeur in een ambulante setting;
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • ervaring en kennis met EMDR is een pré;
 • een stevige persoonlijkheid bent, op metaniveau kunt meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
 • resultaatgericht kunt denken en werken en goed structuur en overzicht kunt houden;  
 • beschikt over een flexibele instelling en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een zelfstandige teamspeler bent die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • medewerkers vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt.

Wat kunnen we je bieden:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert; 
 • de mogelijkheid om samen met de collega’s van de Sector Ambulant op inhoud te werken aan het verstevigen van een goede en duidelijke basis voor de toekomst van onze cliënten;
 • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring in FG 65;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je binnen kantooruren contact opnemen met Rinske van der Schuit (teammanager Sector Ambulante Zorg). Haar telefoonnummer is 06 - 30363258. Zij kan je in contact brengen met de collega psychologen van Assen.

Als het werken binnen de Ambulante zorg in Assen jou aanspreek, komen wij graag met je in contact.  Een dagdeel meelopen is altijd mogelijk.

Solliciteren kan online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.

 


 

Regio
Drenthe

Locatie
Assen

Vacaturetype / functietype

Sluitingsdatum

Startdatum

Werkuren

Werkdagen

Contact informatie
Rinske van der Schuit
06-30363258

Solliciteren