Ambulant

   deventer
Ambulante Zorg Deventer

Contactgegevens

Bezoekadres
Schurenstraat 8a
7413 RA Deventer
Postadres
Postbus 300
7200 AH Zutphen
Telefoon
088 9295050
Routebeschrijving

Ambulante Zorg

Op deze locatie vindt u:

Poli team (SBT)
Op alle locaties komen cliënten voor poliklinische behandeling. In de poliklinieken wordt je behandeld wanneer je een gerichte diagnostische of behandelvraag hebt. Net als op andere afdelingen betrekken we jouw systeem nauw bij de behandeling. De behandeling is specialistisch, maar minder intensief dan op de andere afdelingen. Je bent bereid en in staat om een behandelafspraak na te komen. Eventueel met hulp van je netwerk (professionals en/of mantelzorgers). 

Er is mogelijkheid tot uitgebreide psychodiagnostiek binnen de poli’s.
We geven de volgende therapieën (onder andere): cognitieve gedragstherapie, psycho-educatie, schematherapie, traumabehandeling zoals EMDR, agressietraining, emotieregulatietraining, psychomotorische therapie. Je kunt de therapie individueel of in een groep volgen. 

Als je bent doorverwezen door justitie, kunnen we risicotaxatie inzetten. Zo schatten we de kans op herhaling van ongewenst gedrag in, en kunnen we het voorkomen.
In Assen kunnen cliënten ook behandeling op locatie krijgen. Ook kunnen we hier consultatie verzorgen voor zorgaanbieders.

FACT zorg
Vanuit onze locatie Zutphen wordt er ook in Deventer e.o Forensisch FACT en reguliere FACT zorg aangeboden. Zie voor meer informatie en locatiegegevens.

Aanmelden
Wilt u een cliënt aanmelden bij Trajectum? Vul dan ons online aanmeldformulier in.

Aanmelden voor ambulante zorg kan ook via Zorgdomein

Voor vragen en (crisis)aanmeldingen kunt u contact opnemen met het Aanmeldbureau via 088 929 50 02 of aanmelden@trajectum.info.

Het Aanmeldbureau is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur

Printer Friendly, PDF & Email