cliëntvertrouwenspersoon Trajectum

De cliëntvertrouwenspersoon

Jij bent cliënt bij Trajectum. Als je niet tevreden bent over de zorg of ondersteuning van Trajectum, dan mag je dat laten horen. Je kunt er het beste over praten. Met de persoon waarover jij een klacht hebt. Of met een begeleider of manager. Of met iemand die jij vertrouwt, bijvoorbeeld de cliëntenvertrouwenspersonen. 

Helpen

Ook bij Trajectum zijn cliëntvertrouwenspersonen. Zij zijn er voor je en luisteren naar je. Zij helpen je om je je mening te geven. Of gaan met je mee naar een gesprek. 

Flyer

Wil je weten wie de vertrouwenspersoon is voor jouw locatie? Bekijk onderstaande flyers. Kom je er niet uit? Vraag het je begeleider. 

Klachtenregeling

Wil je meer informatie over hoe de klachtenregeling bij Trajectum werkt? Kijk dan eens op onze klachtenpagina. Daar vind je ook een folder.

Interview

Wat doet een cliëntvertrouwenspersoon allemaal? Lees dit artikel over Christel. Zij is cliëntvertrouwenspersoon bij Trajectum. Zij helpt cliënten die ontevreden zijn over hun onvrijwillige zorg. In het artikel vertelt Christel hoe ze cliënten helpt.

Video

Meer informatie over de cliëntvertrouwenspersoon vind je in deze film:
 

Video URL

 

Printer Friendly, PDF & Email