Trajectum helpt mensen met een licht verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht als je last hebt van psychische klachten, zoals angst of somberheid.

Bij Trajectum algemeen

Trajectum helpt mensen met een licht verstandelijke beperking. Je kunt bij ons terecht als je last hebt van psychische klachten, zoals angst of somberheid.

Soorten zorg

Trajectum zit op verschillende locaties in Nederland en biedt verschillende vormen van hulp. Als Trajectum jou gaat helpen, word je cliënt bij Trajectum. Dat betekent dat je hulp van ons krijgt. Bijvoorbeeld door diagnostiek/onderzoek en ambulante behandeling. Je kunt je hulp thuis krijgen. Of bij onze poliklinieken. Het kan ook zijn dat je bij Trajectum gaat wonen. 

Meer weten?

Wil je meer weten over wonen bij Trajectum?

-> Klik dan hier.

Wil je meer weten over thuis hulp krijgen?

-> Klik dan hier

Kwaliteitsstatuut

Landelijk is afgesproken dat elke instelling die GGZ zorg aanbiedt, een kwaliteitsstatuut opstelt. Dat valt onder de Zorgverzekeringswet.

Trajectum heeft zo'n kwaliteitsstatuut opgesteld. Hierin beschrijven we hoe we de juiste hulp bieden. Dat moet op de juiste plek en met de juiste vakmensen. Ook geven we aan in welk netwerk van vakmensen we dit doordacht doen. Trajectum stimuleert daarmee de juiste zorg voor cliënten. 

Meepraten

Trajectum vindt het erg belangrijk dat cliënten meedenken. En dat ze meepraten over wat ze vinden. Het kan over van alles gaan. Bijvoorbeeld over de regels. Of over dingen die cliënten kunnen doen in hun vrije tijd. Lees hier meer over medezeggenschap.

Klachtenregeling

Jij bent cliënt bij Trajectum. Als je niet tevreden bent over de zorg of ondersteuning van Trajectum, dan mag je dat laten horen. Je hebt er recht op dat Trajectum iets met jouw klacht doet. Op deze pagina vind je meer informatie en een folder over de klachtenregeling en de cliëntvertrouwenspersoon.

Nog meer vragen?

Hoe ziet behandeling eruit en andere veel gestelde vragen!

Printer Friendly, PDF & Email