ambulant

Ambulante zorg

Ambulante zorg

De ambulante zorg van Trajectum richt zich op volwassenen waarvoor geen passend aanbod is vanuit de GGZ, de forensische psychiatrie of de verstandelijke gehandicaptenzorg. Heb je een licht verstandelijke beperking (LVB) met risicovol en onbegrepen gedrag? Dan kun je bij ons terecht. Je zit dan op het snijvlak van psychiatrie en forensische zorg.  Vanuit de locaties Assen, Deventer, Enschede, Zutphen en Zwolle biedt Trajectum diagnostiek en verschillende vormen van ambulante behandeling aan. 

Behandeling
De behandeling is gericht op verschillende psychische en gedragsproblemen, zoals agressie, verslaving, seksueel grensoverschrijdend gedrag, psychotrauma, depressie en angst. 

Diagnostiek
De diagnostiek richt zich op verschillende soorten complexe problemen. Denk aan neuropsychologisch onderzoek, sociaal emotioneel functioneren, persooonlijkheidsonderzoek of ontwikkelingsonderzoek. De diagnostiek ondersteunt de behandeling aan onze cliënten.

Verwijzing
Om in aanmerking te komen voor behandeling heb je een verwijzing nodig vanuit de WLZ, CIZ, huisarts, psychiater of reclassering.

Zorgdomein
Sinds enige tijd is Trajectum voor haar ambulante behandelingen ook te vinden op Zorgdomein. 

Aanmelden
Wilt u een cliënt aanmelden bij Trajectum? Vul dan ons online aanmeldformulier in.

Voor vragen en (crisis)aanmeldingen kunt u contact opnemen met het Aanmeldbureau via 088 929 50 02 of aanmelden@trajectum.info. Het Aanmeldbureau is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur.
 

 

Printer Friendly, PDF & Email