ambulant

Ambulante zorg

Ambulante zorg

De ambulante zorg van Trajectum richt zich op volwassenen waarvoor geen passend aanbod is vanuit de GGZ, de forensische psychiatrie of de verstandelijke gehandicaptenzorg. Heb je een licht verstandelijke beperking (LVB) met risicovol en onbegrepen gedrag? Dan kun je bij ons terecht. Je zit dan op het snijvlak van psychiatrie en forensische zorg.  Vanuit de locaties Assen, Deventer, Enschede, Zutphen en Zwolle biedt Trajectum diagnostiek en verschillende vormen van ambulante behandeling aan. Bekijk hier een filmpje van onze locatie in Enschede.

Behandeling

De behandeling is gericht op verschillende psychische en gedragsproblemen, zoals agressie, verslaving, seksueel grensoverschrijdend gedrag, psychotrauma, depressie en angst.

 

Wij bieden onze zorg blended. Dat wil zeggen dat wij naast afspraken thuis of op kantoor, ook afspraken hebben via de telefoon of computer. Wij maken hierbij gebruik van het platform Jouw Omgeving. Voor meer informatie hierover kun je onderstaand filmpje bekijken.

 

 

Diagnostiek

De diagnostiek richt zich op verschillende soorten complexe problemen. Denk aan neuropsychologisch onderzoek, sociaal emotioneel functioneren, persooonlijkheidsonderzoek of ontwikkelingsonderzoek. De diagnostiek ondersteunt de behandeling aan onze cliënten.

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor behandeling heb je een verwijzing nodig vanuit de WLZ, CIZ, huisarts, psychiater of reclassering.

Zorgdomein

Sinds enige tijd is Trajectum voor haar ambulante behandelingen ook te vinden op Zorgdomein. 

Locaties

Wij bieden ambulante behandeling vanuit verschillende locaties. Klik hieronder voor het specifieke zorgaanbod per locatie.  

  • Zutphen (dagbehandeling, poliklinische behandeling, FACT Stedendriehoek) 
  • Deventer (poliklinische behandeling) 
  • Zwolle (poliklinische behandeling, FACT Zwolle) 
  • Assen (dagbehandeling, forensisch resocialisatieteam) 
  • Enschede (poliklinische behandeling, FACT Twente) 

Aanmelden

Als cliënt moet je wel worden aangemeld bij Trajectum. Jouw verwijzer moet dan het online aanmeldformulier invullen.

Voor vragen en (crisis)aanmeldingen kan contact opgenomen  worden met het Aanmeldbureau via 088 929 50 02 of aanmelden@trajectum.info. Het Aanmeldbureau is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur.
 

 

Printer Friendly, PDF & Email