Bellen

Meepraten

Trajectum vindt het erg belangrijk dat cliënten meedenken. En dat ze meepraten over wat ze vinden. Het kan over van alles gaan. Bijvoorbeeld over de regels. Of over dingen die cliënten kunnen doen in hun vrije tijd.

Cliëntenraad 

Elke locatie bij Trajectum heeft een cliëntenraad. Dat is een groep met cliënten die meedenken. In de cliëntenraad zit van elke afdeling één cliënt.
De cliëntenraad overlegt met elkaar. Ze gaan dan vergaderen. Dat doen ze tien keer per jaar. Ze praten over dingen die op hun afdeling gebeuren. Vaak praten ze met de baas van de afdeling. Als er een probleem is, proberen ze dit samen op te lossen.

Praten met het bestuur

Trajectum heeft ook een Centrale Cliëntenraad. Deze groep vergadert in Zwolle. Er zit één cliënt in van elke locatie. Ze vergaderen tien keer per jaar. 
En vier keer per jaar praten ze met de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur vraagt de Centrale Cliëntenraad dan bijvoorbeeld om advies. De Centrale Cliëntenraad denkt dan mee. En komt op voor alle cliënten van Trajectum. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de cliëntenraden? Of wil je zelf graag bij een cliëntenraad? Neem dan contact op met de cliëntenraad van je eigen afdeling. Of bekijk deze folder.

Je kan ook bellen met Laurien Woudhuizen. Zij is coördinator medezeggenschap cliënten. Dat betekent dat je met alle vragen over cliëntenraden bij haar terecht kan. Je kan haar bellen via: 0575-576 108 of 06-575 703 65.

Printer Friendly, PDF & Email