Ambulant

   twente
Ambulante Zorg Twente

Contactgegevens

Bezoekadres
Benjamin Willem ter Kuilestraat 355
7545 KV Enschede
Postadres

Telefoon
088 929 60 90
Routebeschrijving

Ambulante Zorg

Op deze locatie vind je: 

Poli team 
Op alle locaties komen cliënten voor poliklinische behandeling. In de poliklinieken wordt je behandeld wanneer je een gerichte diagnostische of behandelvraag hebt. Net als op andere afdelingen betrekken we jouw systeem nauw bij de behandeling. De behandeling is specialistisch, maar minder intensief dan op de andere afdelingen. Je bent bereid en in staat om een behandelafspraak na te komen. Eventueel met hulp van je netwerk (professionals en/of mantelzorgers). 

Er is mogelijkheid tot uitgebreide psychodiagnostiek binnen de poli’s.
We geven de volgende therapieën (onder andere): cognitieve gedragstherapie, psycho-educatie, schematherapie, traumabehandeling zoals EMDR, agressietraining, emotieregulatietraining, psychomotorische therapie. Je kunt de therapie individueel of in een groep volgen. 

Als je bent doorverwezen door justitie, kunnen we risicotaxatie inzetten. Zo schatten we de kans op herhaling van ongewenst gedrag in, en kunnen we het voorkomen.
In Assen kunnen cliënten ook behandeling op locatie krijgen. Ook kunnen we hier consultatie verzorgen voor zorgaanbieders.

FACT Twente
Dit team geeft een intensieve behandeling als je uiteenlopende problematiek hebt. 
FACT-behandeling en -begeleiding heeft een aantal kenmerken: ten eerste de outreachende benadering. Dat is een actieve benadering in jouw leefomgeving. We zoeken je thuis op. Daarnaast delen we de caseload met andere instanties. Tot slot is de behandeling intensief, voor langere tijd en van variabele intensiteit. Dat houdt in dat we de zorg op- of afschalen als jouw behoefte verandert. 

De FACT teams  bestaan uit verschillende disciplines zoals een SPV, casemanager FACT, psychiater, basispsycholoog of orthopedagoog en GZ-psycholoog of psychotherapeut. Ook als je tijdelijk wordt opgenomen, of in detentiestelling komt, blijven we met je in contact.
In deze folder lees je alles over ons FACT-team.

Aanmelden
Wilt u een cliënt aanmelden bij Trajectum? Vul dan ons online aanmeldformulier in.

Zorgdomein
Sinds enige tijd is Trajectum voor haar ambulante behandelingen ook te vinden op Zorgdomein.  

Voor vragen en (crisis)aanmeldingen kunt u contact opnemen met het aanmeldbureau via 088 929 50 02 of aanmelden@trajectum.info. Het aanmeldbureau is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 16.30 uur.
 

Printer Friendly, PDF & Email