ondertekening samenwerking

Bijzonder Zorg Team Deventer, Olst-Wijhe en Raalte

06 februari 2020 , PR & Communicatie

Het Bijzonder ZorgTeam zorgt in Deventer, Olst-Wijhe en Raalte dat inwoners over wie zorgen bestaan snel de zorg krijgen die ze nodig hebben. Dit team gaat af op mensen met een complexe zorgvraag. Samen met die persoon maken zij een plan om het leven in de eigen wijk weer op de rit te krijgen. Zij betrekken daarbij de juiste organisaties.

Donderdag 30 januari ondertekenden Dimence Groep, IrisZorg, Tactus, Pactum, Trajectum, Ribw Groep Overijssel en MEE IJsseloevers samen met de drie gemeenten een nieuw convenant voor samenwerking in het Bijzonder Zorgteam. Jonathan Douma was er voor Trajectum bij. Het nieuwe convenant onderstreept de samenwerking, taken en verantwoordelijkheden van de afzonderlijke organisaties die betrokken zijn.

Zo willen gemeenten de zorg voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving, waaronder mensen met verward gedrag, goed organiseren. Vanuit Trajectum werkt Daniël Velders, SPV van het For. Fact Zutphen, in dit team.

Meer achtergrond:  

https://www.deventer.nl/nieuwsberichten/deventer-nieuws/2020/1/30/bijzondere-zorgteam-voor-mensen-met-complexe-zorgvraag

Printer Friendly, PDF & Email