Per 1 maart start Inge van Balkom als lid raad van bestuur Trajectum

Inge van Balkom nieuw lid raad van bestuur Trajectum

22 december 2023 , Communicatie & PR

Inge van Balkom nieuw lid raad van bestuur Trajectum

Per 1 maart 2024 start Inge van Balkom als lid raad van bestuur bij Trajectum. De raad van bestuur bestaat met haar komst uit Dick de Wit (voorzitter) en Suzanne Leijendekkers (lid). Inge volgt Melina Rakic op, die de overstap heeft gemaakt naar ARQ.

Inge is van huis uit (kinder- en jeugd) psychiater. Ze heeft ruime leidinggevende ervaring op directieniveau in de zorg, onder meer in de ggz. De afgelopen 17 jaar vervulde Inge naast haar rol als integraal directeur van Jonx (Jeugd GGZ en Autisme), verschillende andere directieposities binnen Lentis. Zo was ze ook directeur van de Basis GGZ en directeur van de Acute Zorg voor volwassenen. Inge promoveerde op neurobiologische ontwikkelingsstoornissen en doet al jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar complex gedrag, autisme en verstandelijke beperking. Bij Trajectum neemt ze de zorginhoudelijke portefeuille op zich.

Bert van der Hoek, voorzitter raad van toezicht: “Met de aanstelling van Inge hebben wij, samen met Dick en Suzanne, een raad van bestuur die elkaar goed aanvult. We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe raad van bestuur in deze samenstelling en met deze kwaliteiten in staat is de meerjarenrichting van Trajectum op een goede manier op te pakken en uit te dragen. We feliciteren Inge met deze stap en wensen haar een mooie tijd bij Trajectum.”

Dick de Wit, voorzitter raad van bestuur: “Als raad van bestuur zijn we ontzettend blij met de komst van Inge en verheugen ons op de samenwerking.”

Noot van de redactie:

Voor vragen over dit bericht kunt u terecht bij Marloes Eshuis, afdeling Communicatie & PR Trajectum, meshuis@trajectum.info, 06 57956127.

Printer Friendly, PDF & Email