paastak

Melina Kappeyne van de Coppello-Rakic en Dick de Wit nieuwe leden Raad van Bestuur Trajectum

09 maart 2020 , PR & Communicatie

Melina Kappeyne van de Coppello-Rakic en Dick de Wit treden per 15 mei a.s toe als lid van de Raad van Bestuur van Trajectum. Samen met voorzitter Marjolein Bolt, vormen zij de nieuwe Raad van Bestuur van Trajectum.

Trajectum biedt zorg op het snijvlak van gehandicaptenzorg, forensische zorg en psychiatrie. Met de komst van Melina en Dick in de Raad van Bestuur heeft Trajectum de kennis en kunde van zowel ggz als forensische zorg goed geborgd.  

Melina is van huis uit psychiater en werd later geneesheer directeur bij Arkin. Ze heeft ruime leidinggevende ervaring op directieniveau in de zorg, onder meer in de ggz. Sinds 2017 is ze directeur Behandelzaken bij Inforsa, waar ze zich richt op de behandeling van veroordeelden met een psychiatrische achtergrond. Bij Trajectum neemt ze de zorginhoudelijke portefeuille op zich.

In 2017 trad ook Dick in dienst van Arkin en het directieteam van Inforsa. Dick beschikt over ruime leidinggevende ervaring op directieniveau en is bekend met complexe doelgroepen in zowel de forensische zorg als de verslavingszorg. Hij is momenteel bestuurder bij de Stichting Verslavingsreclassering (SVG) en directeur Bedrijfsvoering Inforsa. Bij Trajectum neemt hij de portefeuille bedrijfsvoering/intramurale zorg op zich.

Bert van der Hoek, voorzitter Raad van Toezicht: “Met de aanstelling van Melina en Dick hebben wij, samen met Marjolein Bolt, een Raad van Bestuur die elkaar goed aanvult. We hebben er alle vertrouwen in dat de nieuwe Raad van Bestuur in deze samenstelling en met deze kwaliteiten in staat is de verdere koers van Trajectum op een goede manier op te pakken en uit te dragen. We feliciteren ze met deze overstap en wensen ze een mooie tijd bij Trajectum.”

 

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met Marloes Eshuis, PR & Communicatie Trajectum: 06 57956127 / meshuis@trajectum.info

Printer Friendly, PDF & Email