bert vd hoek

Trajectum benoemt twee nieuwe leden Raad van Toezicht

18 december 2018 , PR & Communicatie

Stichting Trajectum heeft twee nieuwe leden voor de Raad van Toezicht benoemd.

Bert van der Hoek

Bert van der Hoek is per 7 december 2018 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht. Hij volgt Tjalle Hidma op van wie de zittingstermijn afloopt op 1 januari 2019. Bert van der Hoek is in het dagelijks leven voorzitter van de Raad van Bestuur van het Trimbos-instituut en heeft ruime bestuurlijke ervaring opgedaan in het werkgebied van Trajectum.
 

Jos Eggers

Jos Egger neemt de plaats in van Hanna Swaab vanwege het bereiken van haar maximale zittingstermijn (1 januari 2019). Jos Egger is klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog en hoogleraar Contextuele Neuropsychologie bij het Donders Instituut van de Radboud Universiteit. Tevens is hij hoofd van het Vincent van Gogh TOPGGz Centrum voor Neuropsychiatrie.

Zowel de Raad van Toezicht als de Raad van Bestuur van Trajectum laten weten blij te zijn dat Bert van der Hoek het voorzitterschap op zich wil nemen. "Hij heeft veel kennis van en ervaring met zorgorganisaties en is uitstekend in staat te verbinden en teamprestaties te optimaliseren", aldus de raden. De kennis en jarenlange expertise van Jos Egger sluiten uitstekend aan bij het karakter van de doelgroep van Trajectum: mensen met een lichtverstandelijke beperking en psychopathologie met risicovol en onbegrepen gedrag.

De Raad van Toezicht van Trajectum bestaat verder uit Peter Smulders, Frans Koenraadt, Karin Stiksma, Wijnand Mulder en Toon Corver.

Printer Friendly, PDF & Email