Trajectum en Nedap tekenen overeenkomst ECD 'Ons'

Trajectum kiest voor ECD ‘Ons’ van Nedap

16 juli 2021 , PR & Communicatie

Op woensdag 14 juli jongstleden tekenden afgevaardigden van Trajectum en Nedap gezamenlijk de overeenkomst voor de aanschaf van Nedaps elektronische cliëntendossier (ECD) ‘Ons’. Trajectum vindt dit ECD de juiste tool om professionals te ondersteunen bij de behandelprocessen rondom cliënten. Tevens is zij hiermee goed voorbereid op de komst van het nieuwe zorgprestatiemodel, dat ingaat op 1 januari 2022.

‘Ons’ 
Trajectum koos voor Nedap vanwege de gezamenlijke visie dat  een ECD van toegevoegde waarde moet zijn voor de zorgprofessional, cliënten en hun naasten. Dit levert winst op voor de zorg die we leveren aan onze cliënten. Deze laatste groep staat immers centraal. Daarnaast voldeed het ‘Ons’ aan de overige door Trajectum opgestelde randvoorwaarden zoals onder andere gebruiksgemak en toekomstbestendigheid.

Programmateam
Om de organisatie goed voor te bereiden op de komst van het nieuwe zorgprestatiemodel en het nieuwe ECD, werkt Trajectum met een programmateam. Zij houden zich bezig met het optimaliseren van de zorgprocessen en de implementatie van het nieuwe ECD, zodat de overgang van het oude naar het nieuwe systeem vlot en zonder problemen kan verlopen.

Vertrouwen
Leden van de Raad van Bestuur van Trajectum Melina Rakic en Dick de Wit zijn tevreden over de keuze. Beide hebben er alle vertrouwen in dat Trajectum met het nieuwe ECD klaar is voor het nieuwe zorgbekostigingsmodel. “Ons helpt ons om een kwalitatief impuls te geven aan de zorg en het werkplezier te vergroten voor onze professionals”, aldus Melina.
 

Printer Friendly, PDF & Email