vrijwilliger

Vrijwilligerswerk

Voor wie?

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze cliënten. Als vrijwilliger heb je een belangrijke rol. Wij zijn op zoek naar mensen die:

  • om kunnen gaan met een complexe doelgroep;
  • stevig in hun schoenen staan;
  • onbevooroordeeld zijn;
  • toewijding laten zien.

Wat doet een vrijwilliger?

Onze cliënten hebben vaak geen sociaal netwerk om op terug te vallen. En soms woont familie ver weg. De meeste cliënten kijken dan ook uit naar jouw bezoek.
 

Als vrijwilliger sta je los van de behandeling van de cliënten, er is ruimte voor gezelligheid en leuke activiteiten. Je gaat op bezoek, onderneemt iets met een cliënt of je helpt bij een activiteit. Soms zoeken we vrijwilligers als ondersteuning van een groep. Of voor een administratieve klus. In een persoonlijk gesprek met de vrijwilligerscoördinator bekijken we wat bij je past.

Andere vrijwilligers?

We hebben ontzettend leuke club vrijwilligers. We vinden het belangrijk dat zij elkaar als collega’s kunnen ontmoeten en geschoold worden voor hun werk. Daarom organiseren we scholing over verschillende onderwerpen, bijeenkomsten waarin vrijwilligers hun ervaringen kunnen uitwisselen en andere gezellige dingen als een diner, kerstactiviteit, bingo, enz.

Meer informatie of vrijwilliger worden?

Bel of mail met Annemarie van Esch, coördinator vrijwilligers: 06-229 496 79 of avanesch@trajectum.info.

Printer Friendly, PDF & Email