zeuvenakkers

   appelscha
Zeuvenakkers

Contactgegevens

Bezoekadres
Aekingaweg 4
8426 GN Appelscha
Postadres
Aekingaweg 4
8426 GN Appelscha
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

Op locatie Zeuvenakkers in Appelscha wonen psychiatrisch kwetsbare cliënten op een beschermd terrein. Ze kunnen hier ook werken en dingen doen in hun vrije tijd.

Behandeling

Cliënten worden hier geholpen als het ergens anders niet lukt. Ze krijgen begeleiding en daarnaast specialistische behandeling, wat betekent dat de behandeling precies bij hen past. Ook als cliënten veel last hebben van gedragsproblemen, zijn ze welkom.

Open of besloten

Cliënten wonen op Zeuvenakkers in een open of besloten groep, of juist alleen in een appartement. Naast de gewone begeleiding heeft de cliënt ook een persoonlijk begeleider. Een multidisciplinair team (daarin zitten mensen met allerlei verschillende beroepen) helpt de cliënt bij zijn ontwikkeling. 

Werk en vrije tijd

Op Zeuvenakkers kunnen cliënten kiezen uit verschillende soorten werk, dagbesteding of dingen om te doen in hun vrije tijd. Het is belangrijk dat cliënten de regie over hun leven weer terug krijgen en dus zelf dingen kunnen bepalen en kiezen. Werk, dagbesteding en leuke dingen doen in de vrije tijd helpen hierbij. 

Zeuvenakkers

Printer Friendly, PDF & Email