groot hungerink

   eefde
Groot Hungerink

Contactgegevens

Bezoekadres
Meijerinkstraat 12
7211 AE Eefde
Postadres
Postbus 300
7200 AH Zutphen
Telefoon
088 929 5401
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

Op Groot Hungerink in Eefde wonen mensen een licht verstandelijke beperking. Ze werken er en brengen er hun vrije tijd door. Je kunt hier vrijwillig terecht, maar ook gedwongen. Je woont hier open of besloten.

Je kunt er op verschillende manieren wonen en werken. We kijken daarbij naar wat jij aankan.  Het terrein heeft een open karakter. Je doet zoveel mogelijk mee in de maatschappij. Dat betekent dat je bijvoorbeeld naar de supermarkt in de buurt gaat, of naar het dorp.

Op Groot Hungerink krijg je 24-uurs-zorg. Er werken mensen met verschillende functies samen. Er werkt een psychiater, er is een gezondheidsdienst aanwezig. Ook komt de huisarts elke week langs. Met onze specialistische begeleiding willen we jou zoveel mogelijk helpen bij je ontwikkeling. Sommige cliënten gaan hierna weer door naar een 'vervolgplek'.

Op deze locatie in Eefde werken we samen met twee andere zorgaanbieders met het project Pro. Pro is een samenwerkingsproject tussen verschillende zorgorganisaties waarbij wij de cliënten de garantie van zorg en behandeling geven. Project Pro richt zich op mensen met een licht verstandelijke beperking die in een uitzichtloze situatie verblijven.

 

Printer Friendly, PDF & Email