GZ Psycholoog – Behandellijn Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 december 2020
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Waar ga je aan de slag?

Als GZ-Psycholoog ga je aan de slag als regiebehandelaar binnen Trajectum. Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag ((SG)LVG). Een deel van de  cliënten heeft een forensische achtergrond. In Boschoord bevindt zich de unieke locatie waar mensen behandeld worden en werken binnen verschillende beveiligingsniveaus. Een van de behandellijnen binnen Boschoord is de specialisatie Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag (SGG). Deze behandellijn heeft vier afdelingen en voor twee van deze specifieke afdelingen zoeken wij een nieuwe regiebehandelaar!

Voor wie ben jij er?

Jij bent er voor zeventien cliënten die allemaal voor 3-6 jaar geplaatst zijn bij Trajectum. Jouw cliënten hebben allemaal een verleden wat heeft gemaakt dat ze bij ons terecht zijn gekomen. Als regiebehandelaar zie jij het als persoonlijke missie om bij iedere cliënt te achterhalen wat er in het verleden is gebeurd, wat de denkwijze is van deze mensen en wat zij nodig hebben om in de toekomst geen seksueel grensoverschrijdend gedrag meer te vertonen. En dit is niet makkelijk. Vasthoudendheid, commitment en de drive om door te gaan is dan ook wat wij zoeken in de nieuwe regiebehandelaar.

Maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Het team van de afdeling SGG is een hecht, betrokken en volwassen team dat goed op elkaar ingespeeld is. Teamwork is bijzonder belangrijk bij deze groep cliënten en als regiebehandelaar heb jij hier een belangrijke rol in. Aan jou de verantwoordelijkheid om samen met je team, welke bestaat uit verschillende disciplines, een behandelplan op te stellen en uit te voeren. Enige leidinggevende skills komen hier zeker goed van pas!

Waarom wil je bij Trajectum werken?

In een arbeidsmarkt waar je waarschijnlijk de banen voor het kiezen hebt, is dit een terechte vraag. Om hier zo goed mogelijk antwoord op te geven, hebben wij één van onze collega’s gevraagd hier antwoord op te geven. Judith Kuipers is binnen Trajectum in opleiding tot Klinisch Psycholoog en was voorheen regiebehandelaar van de afdeling:

“Het is een zeer uitdagende functie, die geduld en doorzettingsvermogen vraagt. Het is fantastisch om met een team van experts te mogen werken met deze bijzondere doelgroep. Het mooiste vind ik om samen met het multidisciplinaire  team en de cliënt tot op de bodem uit te zoeken wie de cliënt is, waarom hij gedaan heeft, wat hij gedaan heeft en er samen voor te zorgen dat er geen delict-gedrag meer plaats zal gaan vinden. Samen sparren, discussiëren en tot een passend behandelplan komen!’’

Waarom ben jij geschikt voor deze functie?

Jij bent een regiebehandelaar die:

  • interesse heeft in deze bijzondere, veelal sterk be(voor)oordeelde doelgroep;
  • beschikt over een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog;
  • graag samenwerkt met een team en hier een verbindende rol in aanneemt;
  • een stevige persoonlijkheid heeft en in staat is om met creatieve oplossingen te komen.

En nu?

Nu hopen we jou enthousiast te hebben gemaakt voor deze functie bij Trajectum. We willen je uitnodigen om contact te zoeken met Judith Kuipers via telefoonnummer: 0561-422222 of 06-57852491. Mocht je liever willen mailen, dat kan ook naar jkuipers@trajectum.info. Ze vertelt je graag meer over de functie. Ook eens rondkijken op onze locatie Boschoord is een optie!

Direct solliciteren uiteraard ook! Klik dan op de paarse button!


Printer Friendly, PDF & Email