GZ-psycholoog/orthopedagoog generalist/verpleegkundig specialist

Locatie
Assen
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
30 april 2020
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

De Sector Ambulant heeft een leidende positie in het ambulante veld voor onderzoek, behandeling van cliënten met een LVB en bijkomende complexe problematiek, waarbij behandeling vanuit forensische en/of psychiatrische expertise noodzakelijk is. Wij willen een integraal aanbod bieden vanuit vijf hoofdlocaties, te weten Assen, Almelo, Zwolle en Zutphen en Deventer. Het aanbod op deze vijf hoofdlocaties bestaat uit diagnostiek, consultatie, (poliklinische) behandeling, (forensisch) FACT of dagbehandeling. Tevens bieden we in het oosten van het land Werk en Activiteiten. Voor cliënten wordt een op het individu aangepast behandelaanbod gedaan.

De functie:

We zijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste en daadkrachtige regiebehandelaar  die samen met ons de behandeling van de sglvb (sterk gedragsgestoorde licht verstandelijk beperkte) cliënten vorm wil gaan geven. Onze cliënten kunnen een behandelvraag hebben op het gebied van agressie, psychiatrische kwetsbaarheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag en verslaving.

Als regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de behandellijnen, het bewaken van het proces, bieden van therapieën, alles met oog voor de leef context van de cliënt. Samen met het team van psychologen en casemanagers biedt je onze uitdagende doelgroep een perspectief. Het werken binnen de poli is voor een deel een outreachende functie waarbij je de cliënt bezoekt in zijn leefomgeving. Dit kan zowel bij de cliënt thuis zijn als in de instelling waar hij/zij woont en/of werkplek. De behandelvragen zijn zeer uiteenlopend, maar altijd complex. Het maken van risico inventarisaties behoort dan ook tot de basis elementen. Je komt niet in een gespreid bedje terecht, maar wel in een omgeving waarin je met enthousiaste collega’s de poli ambulante zorg verder kan ontwikkelen. 

Wat kunnen we je bieden:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een multidisciplinair team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie
 • de mogelijkheid om samen met de collega’s van de Sector Ambulant op inhoud te werken aan het verstevigen van een goede en duidelijke basis voor de toekomst van onze cliënten;
 • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kwalificatie en ervaring;
 • een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

 

Wie ben je:

 • een enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige collega, die van aanpakken weet en het ‘samendoen’ als een vanzelfsprekendheid uitdraagt;
 • je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring , bij voorkeur in een ambulante setting;
 • ervaring, kennis en affiniteit hebt met cliënten met een lichte verstandelijke beperking, waarbij sprake is van onbegrepen en risicovol gedrag;
 • ervaring en kennis met EMDR is een pré;
 • een stevige persoonlijkheid bent, op metaniveau kunt meedenken en durft uit te dragen waar je voor staat zonder daarbij het overstijgend belang uit het oog te verliezen;
 • resultaatgericht kunt denken en werken en goed structuur en overzicht kunt houden; 
 • beschikt over een flexibele instelling en goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • een zelfstandige teamspeler bent die betrouwbaar, stressbestendig en integer is;
 • collega’s vanuit de inhoud en senioriteit in het vak kunt binden en verbinden;
 • een proactieve houding en positieve instelling hebt.

Als het werken binnen de Ambulante zorg in Assen jou aanspreekt, komen wij graag met je in contact. Een dagdeel meelopen is altijd mogelijk.

Voor meer informatie kun je binnen kantooruren contact opnemen met Betty Schuring (teammanager Sector Ambulante Zorg Assen). Haar telefoonnummer is 06 – 23242060. Zij kan je in contact brengen met de collega regiebehandelaren van deze sector.

Solliciteren kan online via de website www.trajectum.nl, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de button ‘solliciteer direct’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacaturemelding wordt niet op prijs gesteld.


Printer Friendly, PDF & Email