Medewerker Beheer en Onderhoud

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
25 maart 2020
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Kan jij onderhoudspartijen goed aansturen? Dan zoeken wij jou!

Waar ga je aan de slag?

Jij komt te werken in ons team binnen de afdeling Vastgoed, bestaande uit twee coördinatoren beheer en onderhoud en een manager vastgoed. We houden ons bezig met de ontwikkeling, realisering, en het beheer en onderhoud van gebouwen binnen Trajectum. We doen dit voor ongeveer 48 woon/zorggebouwen, 27 gebouwen voor werk en activiteiten en 16 kantoor/overhead gebouwen met in totaal 82.000 m2 BVO. De komende jaren heeft Trajectum een renovatie- en nieuwbouwplan op het programma staan, waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken! De ambitie is om in lijn met het klimaatakkoord de vastgoedportefeuille te verduurzamen. Er komen een aantal nieuwbouwprojecten aan welke in een ‘design and build-principe’ aanbesteed zullen worden.  Door de sterke groei van het aantal en de complexiteit van de projecten is een uitbreiding van het eigen team noodzakelijk.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Medewerker Beheer en Onderhoud en levert je bijdrage aan het beheer van de vastgoedportefeuille, de duurzame meerjaren onderhoudsplanning en je zorgt dat zij  de gebouwen in een goede conditie brengen of de goede staat handhaven. Je draagt hierbij zorg voor het bevorderen van het overzicht, de samenhang, efficiëntie en de kwaliteit van de gebouwen volgens de NEN 2767. Daarnaast ga je het bouwkundig archief en het ruimtebeheer beheren en actualiseren.

Wat bieden wij jou?

Naast een mobiele functie binnen een organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in ontwikkeling is bieden we je een werkplek aan die geen dag hetzelfde is. Ideaal als je van afwisseling houdt! Je bezoekt vanuit de standplaats Boschoord de diverse locaties met eigen vervoer. Je krijgt hiervoor een ruime vergoeding met de mogelijkheid om over de gereden kilometers fiscaal voordeel te ontvangen. Uiteraard bieden we je nog meer goede voorwaarden:

 • De functie is voor twee jaar en bij goed functioneren kan deze worden omgezet naar onbepaalde tijd;
 • Salariëring conform cao- Gehandicaptenzorg FWG 45. Deze inschaling is voorlopig en moet nog formeel wor;en vastgesteld;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een fietsplan;
 • Bedrijfsfitness.

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en Meerjaren Onderhouds Plannen en hebt affiniteit met en kennis van de technische installaties van gebouwen. Je hebt kennis van materialen en affiniteit met het inrichten en de inventaris van gebouwen. Je bent bereid om te werken op al onze locaties in zowel Noord- als Oost Nederland en hier met eigen vervoer naar toe te gaan.

 Heb/ben je daarnaast:  

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bijvoorbeeld bouwkunde;
 • Ben je handig met de computer in Word, Excel;
 • Kennis (en lezen) van technische tekeningen, aangevuld met ervaring met tekensoftware AutoCAD;
 • Bekendheid en kennis van het programma O-prognose is een pré(MJOP-software);
 • Affiniteit met de zorgsector en ben je een pragmatische doorpakker;
 • Analytisch, organisatiesensitief en een verbinder?

En hou je daarnaast ook nog eens van een grapje op zijn tijd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Enthousiast geworden?

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Paul van Nimwegen (manager vastgoed). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0625087646. Jouw schriftelijke sollicitatie ontvangen wij graag 25 maart 2020, via de vacaturepagina op onze website: www.trajectum.nl. Klik op de sollicitatiebutton!

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 30 maart 2020. Mocht deze datum je niet uitkomen plannen we uiteraard graag een andere afspraak met je!

 


Printer Friendly, PDF & Email