Persoonlijk Begeleider (De Brug)

Locatie
Rekken
Type
Onbepaalde tijd
Sluitingsdatum
02 september 2018
Werkuren
Fulltime

Bij Klinisch Behandelen Oost in Rekken (locatie Berkelland) worden cliënten behandeld in een gesloten behandelsetting voor gedrags- en verslavingsproblemen. Locatie Berkelland kent een observatiegroep, behandelgroepen, een zorg intensieve afdeling en een resocialisatie groep voor totaal 62 cliënten. Daarnaast is er een afdeling voor activiteiten en verschillende vormen van therapie.

Voor onze kleinschalige resocialisatieafdeling de Brug zoeken wij per 1 oktober as. (eerder mag en kan zeker) een collega in de functie van

PERSOONLIJK BEGELEIDER

24 - 28 uren per week

De Brug is de poort voor cliënten tussen de geslotenheid van de instelling en de vrijheid van de maatschappij met alle uitdagingen die dit met zich meebrengt. Binnen deze kleinschalige afdeling leren cliënten verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven.

De functie:

Je bent persoonlijk begeleider van een aantal cliënten en je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van het behandelplan. Je werkzaamheden zijn gericht op de behandeling en begeleiding van licht verstandelijk gehandicapte cliënten met sterke ge­dragsproblematiek. De begeleiding wordt individueel of in groepsverband aangeboden in overeenstemming met de behandelplannen. Je hebt interne contacten ­met je manager, collega begeleiders, cliëntenadministratie, activiteitenbegeleiding, de onderwijskracht, vaktherapeuten en de behandelaar. Je draagt zorg voor rapportage, overdracht en overleg.

Wij verwachten van jou dat je:

 • een stevige persoonlijkheid en een echte teamplayer bent, met een relevante, afgeronde opleiding op HBO- niveau (bij voorkeur SPH, MWD of verpleegkunde);
 • ervaring hebt in het begeleiden van cliënten met een lichte verstandelijke beperking, en bij voorkeur ervaring met cliënten met onbegrepen en risicovol gedrag, en/of met de forensische psychiatrie;
 • beschikt over accuratesse, flexibiliteit en sociale- en communicatieve vaardigheden;
 • ervaring hebt met het persoonlijk begeleiderschap en bij voorkeur met het Sociaal Competentiemodel;
 • beschikt over goede analytische- en adviesvaardigheden;
 • een professionele relatie kunt aangaan, waarbij je aansluit bij de mogelijkheden van de cliënt;
 • adequaat weet om te gaan met conflictsituaties;
 • het als een uitdaging ziet om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van een ondernemende RVE.

Wat kan jij van ons verwachten:

 • een dynamische functie met een uitdagende doelgroep binnen een nieuw multidisciplinair en ambitieus team;
 • een ontwikkelingsgerichte organisatie die creativiteit, innovatie en daadkracht stimuleert;
 • een tijdelijk dienstverband voor in eerste instantie 7 maanden met mogelijkheden voor een vast dienstverband;
 • salariëring conform CAO- gehandicaptenzorg FWG 45;
 • een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (oa bedrijfsfitnessregeling, deelname fietsplan, collectieve (zorg)verzekeringen).

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Mark van Doleweerd (Teammanager). Hij is bereikbaar op telefoonnummer is 06-22481538. Ook Jan Bongers (Teammanager) staat je graag te woord. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-58774764.

Solliciteren kan uitsluitend online via de website van Trajectum, onder het kopje ‘werken bij’. Klik op de paarse sollicitatiebutton welke je rechts van de vacaturetekst op het scherm ziet staan. Reacties ontvangen wij graag vóór 3 september aanstaande.

De gesprekken zullen in de eerste helft van september gepland worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Printer Friendly, PDF & Email