Psycholoog/Orthopedagoog (Behandelaar) Specialistisch Verblijf Noord

Locatie
Appelscha
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 augustus 2019
Werkuren
Parttime
Solliciteer direct

Ben jij een Psycholoog of Orthopedagoog en wil je graag werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg? Wil je daarnaast graag jezelf verder ontwikkelen en zo bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie? Dan maakt Trajectum graag kennis met jou!

Psycholoog / Orthopedagoog (Behandelaar)
Specialistisch Verblijf Noord
28-32 uur per week

 

Waar kom je te werken?

In de buurt van Appelscha bevinden zich de locaties Zeuvenakkers, Streekerhof en Ravenswoud met 93 cliënten, die wonen, werken en recreëren in een setting die varieert van meer open tot gesloten. Het behandelteam is verantwoordelijk voor het initiëren, realiseren, aanpassen en monitoren van de behandeling van alle cliënten op de drie locaties en voor het bevorderen van een professioneel behandelklimaat en kwalitatief goede zorg. In dat kader werken de teamleden nauw samen met persoonlijk begeleiders, teammanagers en overige specialisten. Het behandelteam bestaat thans uit 3 regie behandelaren (GZ psychologen), 4 behandelaren en een psychomotorisch therapeut. Het team wordt professioneel bijgestaan door 2 psychiaters, (huis)artsen en verpleegkundigen.

Wat ga je doen?

Als behandelaar geef je vorm aan de integrale behandeling van onze cliënten en gezamenlijk stuur je, in samenwerking met de regiebehandelaar, het multidisciplinaire behandelteam aan. Je houdt je onder andere bezig met het uitvoeren van diagnostiek en het bieden van methodische behandeling (middels de Trajectum methodiek), op basis van een voor de cliënt op maat gemaakt behandelplan. Hierbij behoren ook administratieve taken binnen het behandelproces. De doelgroep is divers en complex, waardoor je op je vakinhoudelijke creativiteit en aanpassingsvermogen wordt uitgedaagd.

Als behandelaar werk je samen teammanager en zijn jullie duaal verantwoordelijk voor het behandelklimaat binnen de afdeling.

Tenslotte draag je samen met collega-behandelaren bij aan een specifiek therapeutisch klimaat binnen de sector. Je houdt ontwikkelingen binnen het vakgebied proactief bij en bent nieuwsgierig naar nieuwe innovaties in behandel- en zorgprogramma’s. Het Kenniscentrum van Trajectum helpt mee in deze continue ontwikkelingen.

Wat zeggen je collega’s?

“Trajectum is een organisatie waar je erg veel kunt leren. De diversiteit van de problematiek bij de cliënten maakt dat je, ook als medebehandelaar, op veel verschillende vlakken ervaring op doet. Het is de uitdaging om juist voor deze mensen op zoek te gaan naar creatieve oplossingen die wel effect hebben!”

Wat breng je mee?

  • een opleiding op academisch niveau ( psychologie, orthopedagogiek);
  • je hebt aantoonbare werkervaring met de doelgroep licht verstandelijk beperkt en risicovol gedrag;
  • een stevige persoonlijkheid, enthousiast en leergierig.


Wat kun je van ons verwachten?

  • een baan waarin je ervaring kunt op doen met de doelgroep en de behandelmethodes van Trajectum;
  • een fijn, collegiaal team waarin veel oog is voor ontwikkeling;
  • arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg schaal 60;
  • een organisatie die wil investeren in het ‘boeien en binden’ van haar medewerkers.


Zien we jou binnenkort?

Als je interesse is gewekt nodigen we je graag uit om met ons in gesprek te gaan!

Wil je meer informatie of een afspraak maken, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Tineke de Vries 06 – 54788521 (GZ psycholoog).

Wil je liever schriftelijk solliciteren? Dan ontvangen wij jouw reactie graag online via de button 'solliciteer direct' vóór 1 september 2019.

 


Printer Friendly, PDF & Email