‘Joining forces, New Perspectives: The Future of Mental Health for Deaf people’.

Save the date: 7-9 februari 2024

09 mei 2023 , Communicatie & PR

Save the date 7-9 februari 2024

’Joining forces, New perspectives: the Future of Mental Health for Deaf people’

Noteer 7, 8 en 9 februari 2024 alvast in je agenda! Want dan is het congres ‘Joining forces, New Perspectives: The Future of Mental Health for Deaf people’. Dit internationale congres onderzoekt de bouwstenen voor de best mogelijke psychische hulpverlening voor mensen die doof, slechthorend of doofblind zijn.

En voor horende kinderen van dove ouders. Je kunt lezingen van nationale en internationale experts volgen en meedoen aan plenaire discussies. En je inschrijven voor workshops en nog veel meer.

De centrale thema’s van het congres zijn:

• het bevorderen van toegang tot hulpverlening voor mensen met psychische problemen.

• het samen werken aan de kwaliteit van die hulpverlening en preventie van psychische problemen voor dove, slechthorende en doofblinde mensen van alle leeftijden en hun families, en voor horende kinderen van dove ouders.

Samen ontwerpen we de toekomst van de hulpverlening! Het congres vindt plaats van 7 t/m 9 februari 2024, in Haarlem. Meer informatie over het congres, het programma en hoe je je kunt aanmelden volgt snel. Reserveer deze data alvast in je agenda. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Het congres wordt georganiseerd door GGMD, Kentalis en Trajectum in samenwerking met ESMHD.

Printer Friendly, PDF & Email