Stageplaatsen Social Work, MBO/HBO Verpleegkunde, SAW, MZ

Locatie
Boschoord
Type
Stage
Sluitingsdatum
31 mei 2020
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

Als stagiair ben je van harte welkom bij Trajectum. Wij bieden een goed leerklimaat, waarbinnen je als stagiair kennis maakt met je toekomstige beroep. Er is aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, en we zorgen voor de juiste begeleiding. Ook krijg je tijdens je stage de ruimte om je te bekwamen door middel van trainingen en e-learning. Wanneer je een stageplek hebt bij Trajectum kun jij voor een minimaal duur van 20 weken praktijkervaring op doen binnen de organisatie. Voor een fulltime stage ontvang je een stagevergoeding van €400 per maand. Je komt in aanmerking voor een stageplek als je minimaal 19 jaar oud bent en je een gerelateerde opleiding volgt. Ook is het voor sommige locaties noodzakelijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Wie bieden stageplekken aan voor studenten van:

  • MBO-4
  • HBO
  • WO

Wij verwachten van jou dat je:

 

  • affiniteit hebt met onze doelgroep.minimaal 21 jaar bent.
  • een stabiele persoonlijkheid, helder en transparant in communicatie bent.
  • voor de regio Noord dien je voor enkele locaties te beschikken over eigen vervoer.

Om in aanmerking te komen voor een stageplaats verzoeken we je te reageren via de knop "solliciteren". We ontvangen graag je CV en sollicitatiebrief met daarin je motivatie. Daarna vindt er een eerste briefselectie plaats. Als je brief uitgekozen wordt krijg je eerst een informatief gesprek met de praktijkcoordinator en daarna een sollicitatiegesprek op een afdeling.   

Voor vragen over deze stageplaatsen kun je mailen of bellen naar de praktijkcoordinator Robert Nieveen: rnieveen@trajectum.info  tel. 06-83665934 of 0561-422265

 Solliciteren kun je, uitsluitend online, via de button "solliciteer direct".

     


Printer Friendly, PDF & Email