Teammanager (Klinisch Behandelen Noord)

Locatie
Boschoord
Type
Bepaalde tijd
Sluitingsdatum
31 maart 2020
Werkuren
Fulltime
Solliciteer direct

De-escaleren, crisisopvang, therapeutisch leefklimaat, confrontatie, een gesloten karakter. Gaat jouw leidinggevende hart hier sneller van kloppen…? Wij zijn op zoek naar een ervaren Teammanager voor onze locatie Boschoord.

Locatie Boschoord

Op locatie Boschoord zijn Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK) De Beuken en ’t Wold gevestigd. Op Boschoord worden cliënten behandeld met gedragsproblemen. Het merendeel is strafrechtelijk veroordeeld en voor hen is een behandeling geïndiceerd . FPK de Beuken is er met name voor cliënten die een strikt gesloten behandelsetting nodig hebben. Hieronder vallen TBS, PIJ, RM (Rechterlijke Machtiging) en overige strafrechtelijke titels. ’t Wold heeft besloten en open afdelingen. Hier vindt een vervolgbehandeling plaats, waarin stapsgewijs integratie in de samenleving meer op de voorgrond komt. 

Waar ga je aan de slag?

De sector Klinisch Behandelen Noord is gesitueerd op De Beuken en ’t Wold in Boschoord. Het merendeel van de cliënten heeft een forensische achtergrond en verblijven in een gesloten, besloten of open behandelsetting. Na een uitvoerige observatie en diagnostiek wordt het behandelproces gestart   waaraan multidisciplinair inhoud en vorm aan wordt gegeven. Uitgangspunt hierbij is dat ontwikkeling en verandering mogelijk is. Maatschappelijke participatie is onderdeel van de ontwikkeloriëntatie in de hulpverlening. Het doel is her-inpassing in de reguliere vormen van zorg in de maatschappij al dan niet in de in de vorm van een beschermde woonplek met op maat gesneden ondersteuning en zo nodig toezicht.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, faciliteren en realiseren van operationeel beleid voor de teams. Dit doe je dusdanig dat de teams conform de afgesproken doelstellingen, missie en visie, doelmatig en kwalitatief functioneren. Je creëert een sfeer waarbinnen wendbaar en scherp wordt geanticipeerd op ontwikkelingen. Innovatie, samenwerking en efficiëntie mogelijkheden worden gestimuleerd. Daarbij is te allen tijde de vraag van (potentiële) cliënten en de interne klant leidend. In afstemming met de collega-teammanagers adviseer je de locatiemanager over tactisch beleid t.b.v. de regio. Je geeft direct leiding aan ca. 40 fte en rapporteert aan de Manager Bedrijfsvoering.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over gerichte kennis op HBO werk- en denkniveau en een relevante HBO managementopleiding;
 • Je hebt ruime managementervaring (minimaal 5 jaar) in de zorg;
 • Je hebt kennis van bedrijfsvoering, groepsdynamica, managementtechnieken, behandel- en zorgmethodiek;
 • Je hebt visie op de ontwikkeling van de interne keten;
 • Je bent proactief, kan probleemoplossend denken en je bezit een gezonde dosis zakelijkheid en ondernemingszin;  
 • Je hebt ervaring in samenwerking/samenspel met behandelverantwoordelijken;
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met de cliëntendoelgroep.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische functie binnen een specialistische organisatie met een uitdagende doelgroep die volop in beweging is;
 • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband;
 • Een sfeer waarin eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd en waarbij je de kans krijgt je optimaal te ontplooien;
 • Salariëring conform CAO-gehandicaptenzorg, FWG 60;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Een aantrekkelijke regeling voor een fietsplan en bedrijfsfitness.

Enthousiast geworden?

Nadere inlichtingen kun je verkrijgen bij Michel Bosma (manager bedrijfsvoering). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-58701681.

 

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Printer Friendly, PDF & Email