t wold

   boschoord
't Wold

Contactgegevens

Bezoekadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Postadres
Boijlerstraat 4
8387 XN Boschoord
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

’t Wold is een onderdeel van locatie Boschoord, en zit op hetzelfde terrein als FPK de Beuken. Cliënten wonen op 't Wold op een gesloten observatieafdeling. Dat betekent dat ze 24 uur per dag zorg en hulp krijgen.

Veel zorg nodig

De cliënten hebben een WLZ-indicatie, waardoor ze veel zorg krijgen die lang duurt. Vaak hebben ze een rechterlijke machtiging of een strafrechtelijke titel: ze zijn dan verplicht om zorg te krijgen, volgens de rechter. Ze hebben een tbs of PIJ. 

Er zijn ook cliënten bij 't Wold die gespecialiseerde SGLVB crisisinterventie krijgen. Die zorg is nodig als de cliënt of anderen gevaar lopen door de psychische problemen van de cliënt. Op deze afdeling kunnen ook cliënten van andere instellingen voor verstandelijk gehandicapten terecht. De afdeling hoort bij de crisisregeling van het Zilveren Kruis. 

Meedoen in de samenleving

’t Wold heeft ook besloten en open afdelingen. Hier krijgt de cliënt een vervolgbehandeling, en in deze behandeling leert hij in stapjes hoe hij weer mee kan doen in de samenleving. Ook cliënten uit FPK de Beuken en Berkelland komen hiervoor naar ’t Wold.

Daarnaast heeft ’t Wold een zorgboerderij waar cliënten wonen en werken.

Printer Friendly, PDF & Email