ravenswoud

   ravenswoud
Zorgboerderij Ravenswoud

Contactgegevens

Bezoekadres
Lycklamavaart 7
8427 RM Ravenswoud
Postadres
Lycklamavaart 7
8427 RM Ravenswoud
Telefoon
088-9297000
Routebeschrijving

Locatiebeschrijving

Locatie Ravenswoud is een zorgboerderij in Ravenswoud, tussen Smilde en Appelscha. Hier  woon je. Je werkt er ook. Je krijgt 24-uurs zorg en woont er met 19 anderen. De kamers hebben een eigen WC en douche. Er is ruimte voor een bed en een bureau. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Boven en beneden is een grote woonruimte. 

Beneden is de keuken. Hier koken we samen . De grote zolder is ingericht als Soos. Buiten is een grote tuin. Met een moestuin,  een kas, een sportveldje, vogels, kippen en konijnen. Er is ook een binnenwerkplaats en een kantine met WC. Er zijn verschillende werkplekken: 'keuken', 'huishouding', 'buiten' en 'creatief'. We houden  een huiskameroverleg, je kunt bij ons sporten en natuurlijk plannen we momenten in voor de alledaagse dingen, zoals in en uit bed komen, aankleden, je medicijnen slikken, jezelf wassen of douchen, en nog veel meer. 

Hulp
Je krijgt hulp en behandeling die bij jou past. Samen werken we toe naar zelfstandig wonen en werken. Wat je geleerd hebt mag je oefenen, zoals verantwoordelijk zijn voor je eigen kamer, geldzaken, zorg voor de dieren,  niet te snel om hup vragen, werkritme, en een hobby hebben.

Printer Friendly, PDF & Email